Podzimní soutěž se značkou KiK
Pěkný den dámy,
mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.
Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.
Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?
Už se moc těším na vaše odpovědi!
Vaše Klára

Černou vesticku.Da se různě kombinovat a to je na ní parádní .Buď do lezerniho stylu nebo i sportovně 🙂
Nejraději nosím mikiny a cardagiany,bez nich ani ránu 🙂
Nedám dopustit na "softšílový 🙂" bundokabát, který jsem před dvěmi lety objevila zastrčený na jednom z věšáků v Kiku u nás. Bylo to moje číslo, tak jsem ho vzala. A mám ho dodnes. Nosím na jaro, podzim a loni dokonce skoro celou zimu (jen loni, když ke konci zimy udeřily velké mrazy, musela jsem už vytáhnou jiný kabát). Ponosím, vyperu a je pořád jako nový. Fakt kvalita 100%, jsem moc spokojená. Loni se mi pokusil do ruky zakousnout kamarádčin pes, včas jsem uhnula, zakousl se špičkou zubu do rukávu, pustil …. už jsem se s kabátem loučila, díra není, trochu byl škrábnutý od toho zubu. Vyprala jsem, škrábanec nenajdete.
Nejraději nosím pyžamo 🙂 Jsem na mateřské, takže si můžu dovolit mít na sobě pyžamo klidně celý den a to je asi to nejpohodlnější co může být 🙂 Teda až na náruč mého chlapa, když je bez pyžama ♥
Tak momentálně jsou to čepice...😊 Sice je horší pod ně vymýšlet účes, který vydrží, ale bez čepice, od podzimu do jara, ani ránu...!👍
Nejraději mám pohodlné rifle. Můžu s nima jít vesměs kamkoliv a to se hodí
legíny po celou dobu těhotenství :D
ted nedam dopustit na roláky ❄
pohodlné legíny a volné tričko - na mateřské TOP! 🙂
U me to jsou urcite dziny 🙂
Nejraději nosim jarem džíny convers tenisky a černou koženou bundu
co mám děti tak určitě jednoznačně pohodlné pyžamo 😀
Nejradsi mam haremove kalhoty nosim je casto doma i venku jsou velmi pohodlne a rekla bych ze padnou na kazdou postavu. 😍😊
Mám v šatníku oblíbenou mikinu, kterou mi daroval přítel, když jsme spolu začali chodit 🙂 Má podobnou, stejné značky z motorkářského obchůdku . Jelikož je hodně teplá a já jsem věčná zmrzlina, nosím jí v poslední době opravdu hoodně ráda🙂
Tmavě modré sako,které můžu kombinovat do elegantního i sportovnejsiho stylu 🙂 a poak taky basic tilka - pod cokoliv 🙂
Za mě skvělé rifle a tepláky jsem si tam kupovala v těhotenství, byli na gumu a úžasně lehoučké, ani jsem nevěděla že je mám! 😁
Nejoblíbenějším kouskem je pro mě šátek, který nosím podle stylu a nálady téměř každý den. Kdybych měla vybrat jen jeden nejoblíbenější, tak je to lehký bavlněný šátek s motýly, který se hodí k šatům i teplákům, ale hlavně je pro mě vzpomínkou na milého člověka. ❤
Mám jedny top teláko-kalhoty ze super materiálu, které mi padnou naprosto dokonale. Jsou pohodlné jako tepláčky, ale vypadají jako kalhoty, jsou dlouhé, ale dají se vyhrnout pod kolena, jsou černé se zelenkavým vzorováním, takže na nich není vidět každá šmouha (což se dvěma dětmi obzvláště oceňuji) ... jsou pro mě prostě značka ideál a tak jsem v nich poslední dva roky fungovala od jara do podzimu. Bohužel, časté nošení už na nich začíná být znát, dostavuje se únava materiálu a ještě se mi je podařilo trošku zatrhnout, takže příští rok budu muset hledat nový kousek, který je nahradí. Nebude to ovšem snadné 😀
Určitě spodní prádlo a trička s 3/4 rukávy mám asi 3ks v různých barvách s proužky a dvoje jednobarevné a jsou super
Jen jednu věc? 🤔 Tak v tom případě obyč delší tričko 👌
I víc? Tak v tom případě tepláky, kardigan, sportovní podprsenky, takové ty “plyšové” ponožky (říkám jim chuchlací 😁) a úplně nejvíc miluji župan 😂
Džíny a tuniku , nebo mikcu a dzisku, vestu džíny a tenisky záleží kam jdu , ale spíše něco pohodlného v létě dlouhé sukně a kraťasy více 3/4 kalhoty
Vypíchnout pouze jeden kousek ze šatníku je dost složité. Asi bych volila šaty. Ty moje oblíbené jsou elegantní, pohodlé a nejde na nich vidět každý flíček od mých zlatíček :0)
džíny a košile 😊

@klara_kik pujdu 😀 ale nejlip se tam nakupuje na deti.. to vzdycky penezenka breci... a manzel taky 🤣