Inspiroval Vás vzorek dětské kosmetiky k jejímu nákupu?

zdenka_kloranebebe
5. zář 2014

Na předporodních kurzech, u gynekologa nebo v porodnici často dostáváte vzorky dětské kosmetiky nebo různé propagační letáčky. Zajímalo by mě, jestli Vás tyto vzorky ovlivnily při výběru kosmetiky pro Vaše miminko. Díky, Zdeňka.

1velrybka
5. zář 2014

Dobrý den, sice jsem moc vzorečků nedostala, co se týče miminka, ale i těch pár (některé mi dala sestřenice)
mě hodně ovlivnilo - ať už v tom, že jsem ho pak koupila, nebo naopak, že jsem věděla, že toto určitě nechci 🙂

evcounek
5. zář 2014

Jo jo dost mě to ovlivnilo. Moc vzorečků jsem sice nedostala, ale ten jeden co jsem dostala v porodnici tak u toho jsme zůstali protože nám vyhovoval. Malá je citlivka a když zněním ubrousky na prdku ( a to nemusí být jen značka, ale i od stejné značky, ale jiné složení) tak se hned oprudí.

veruska007
5. zář 2014

Ano, jsme s manželem atopici a dětem dám jen to, co vyzkouším na sobě. Jsem za vzorečky ráda, jinak zrovna kosmetiku moc naslepo nekupuji, protože když jsme na to pak alergičtí všichni, tak ty pokusy vyjdou draho.

zdenka_kloranebebe
autor
5. zář 2014

@veruska007 Od 15.9. bude na naše dny s Klorane Bébé navazovat kampaň další naší značky : Avène - s řadou Xeracalm určenou pro atopickou a velmi suchou pokožku jak dospělých, tak dětí. Jestli budete mít čas, můžete ji sledovat a dozvíte se spoustu zajímavých tipů a rad, jak o atopickou pokožku pečovat.

veruska007
5. zář 2014

@zdenka_kloranebebe Díky za info. Já myslím, že po 34 letech s ekzémem už jsem skoro profík 😀

vladiella
5. zář 2014

Ano, vzorky velmi ovplyvnuju rozhodnutie kupy celeho produktu, hlavne kvoli zlozeniu, ktore je rozpisane na obale, ale I pre dobru znasanlivost obsahu. Urcite mi usetria kopu penazi. A zaroven, su vhodne I ako male balenie po ruke na cestach mimo domov... 🙂

vladiella
5. zář 2014

@zdenka_kloranebebe mate pre nas nejake vzorky k dispozicii? 😀

gepe
5. zář 2014

@zdenka_kloranebebe chtela jsem vyzkouset vzorek Klorane Bebe ale jak jsem jiz psala, nemaji v lekarne a pokud neco chci od Klorane, musim si objednat klasik baleni pres net s vyzvednutim v lekarne.
Jinak nekolik druhu vzorku ruzne detske kosmetiky jsme zkusili a nebyli jsme spokojeni.

antoinet
5. zář 2014

Mě jo, díky vzorku kupuju obyčejnou rybilku místo bepanthenu, protože není tak mastná a má praktický obal, nemusím nic vymačkávat z kovové tuby ani hledat vršek. Nebýt vzorku, nenapadne mě to🙂

noirdame
5. zář 2014

@zdenka_kloranebebe vzorky mě hodně ovlivní i pozitivně i negativně, vždy potřebuji vyzkoušet a málokdy kupuji něco jen tak naslepo.

superterik
5. zář 2014

@zdenka_kloranebebe ano, vzorečky hodně ovlivnily nákup daného výrobku. Nerada kupuji něco na slepo, když už, tak je to většinou na doporučení od někoho z mého okolí. Miminko má za námi dorazit v říjnu, tak zatím jen okoukávám, čtu složení a recenze a koupila jsem zatím jeden produkt od jiné značky díky doporučení. Uvidíme, co bude v porodnici...Kdyby bylo více možností k získání vzorečků, bylo by to fajn 🙂.

mysicka003
5. zář 2014

Vzorečky, mě také dost ovlivňují, jen jsou málo k dostání, za celé těhotenství jsem ni nikde nedostala, ale jak tu studuji klorane bebe, chtěla bych poprosit o vzoreček, abych mohla vyzkoušet něco jiného. Děkuji.

clara.7
5. zář 2014

Ano ovlivňují. Raději si v lékárně vyprosím několik vzorků, abych nenakoupila velká balení a dceři třeba nesedly. Klorane jsme zatím nezkoušeli, bohužel.

petra.vavra
5. zář 2014

úžasné téma pro mou DP...prosím snad se zakladatelka nebude zlobit, když se na tuto diskuzi obrátím za pár dní pro odpovědi na dotazník, díky moc 🙂

soleilll
6. zář 2014

@zdenka_kloranebebe Na předporodním kurzu jsem nebyla a na gynekologii mi nikdy nic nedali, jen v porodnici a to mě neovlivnilo - beru, co je po ruce a k dispozici, naštěstí dítě nemá žádné problémy. Nějaké krémy jsem dostala darem, kupovala jsem snad jedinkrát sprchový gel - podle vůně.

jezevec
6. zář 2014

ano je to rozhodne dobre zkusit vzorek, stejne jako ocenuji mensi baleni na cesty a nekdy prave i vzorecky se mohou hodit kdyz clovek nechce tahat cela velka baleni...

zmrz_lina
6. zář 2014

U úplně malého miminka neplánuji používat žádnou kosmetiku a místo krémů a chemických olejíčků po koupání ho radši namažu např. přírodním kokosovým olejem. V případě starších dětí či přímo mě nekoupím např. krém na obličej, který nemá vzorek na vyzkoušení, protože jsem se osypala např. po tak vychvalovaném Vichy, Biodermě apod. značkách.

zdenka_kloranebebe
autor
6. zář 2014

@vladiella vzorky běžně bohužel z kanceláře nerozesilame, distribuujeme je primo do partnerských lékáren a dáváme je k dispozici nasim dermoporadkynim. Seznam partnerských lékáren najdete bud na našich fb stránkách klorane bebe cz/sk v sekci fotky nebo na www.klorane.cz, zároveň na fb stránkách funguje aplikace dermoporadkyne, kde je možné vyhledat,kdy bude v lékárně blízko vašeho bydliště. Většinou mivame k dispozici vzorky jemného peniveho gelu na tělo a vlasy a případně i výživný krém a mast na opruzeniny. 🙂

zdenka_kloranebebe
autor
6. zář 2014

@petra.vavra jsem rada,ze Vas naše téma zaujalo, hodně štěstí při psaní diplomky 🙂

kadarka
6. zář 2014

My jsme se s Klorane našli tak nějak sami 🙂 , přirozenou cestou.Výběr hlavně poměr cena a objem 🙂
A přes internet, v lékošce je to mnohem dražší.
Vzorky vítám, ale ne vše potom koupím, samozřejmě.
V porodnici tlačili Johnsona, strašně naparfémovanou záležitost, já měla s sebou Biodermu a teď co je prcek větší jedem Klorane a Bubchen.
A vodu 😀
Co se týče ostatních výrobků Klorane(krom mycího gelu) tápu, neznám....
Ale s mycím gelem sme spokojení oba, já i mimi 😉

elvira
6. zář 2014

V podstatě jediný vzorek, který mě inspiroval, byl sudocreme. Jinak nic - Johnsons nám nutili v porodnici, ale nekupovali jsme...

ebsian
6. zář 2014

@zmrz_lina Vichy byla hrůza..I mně zčervenala tvář a byl to krém na citlivou pleť ☹

lilinnka
6. zář 2014

Ano, vzorky jsou fajn, je prima vyzkoušet před tím, než koupím větší balení. Inspiroval mě Sudocreme, na zadeček nepoužívám už nic jiného. Také jsem měla možnost vyzkoušet opalovací krém od Biodermy, pak jsem pořídila velké balení, vyhovuje nám. Celkově mám s Biodermou dobré zkušenosti. Klorane jsem zatím ještě neměla příležitosz vyzkoušet.

syrecek01
7. zář 2014

Ano, díky vzorkům kupujeme Sudocreme a Mixa kosmetiku. Bez vzorků bych jako prvorodička vůbec nevěděla, co koupit.