Jaká jste máma?
Pro vás, všechny maminky světa, jsme přichystali jeden originální test, ve kterém se dozvíte, jaké mámě z Rajecké doliny se nejvíce podobáte. Už jste o něm slyšely? A stihly jste ho už vyplnit na www.rajec.com/jaka-jste-mama?
Já jsem jednoznačně rozlétaná sýkorka, a to nejen kvůli mému jménu Ptačinská... 🙂 V sobě mám i kousek vyplašené srny. A vzhledem k tomu, že doma mám jednoho nespavce, asi nejvíc soucítím s ospalou sovou! 😉
Která zvířecí maminka je nejbližší vám? Jakou vlastnost byste chtěly mít? Nebo jste se snad v žádné naší charakteristice nenašly? Podělte se o své dojmy...
Tak to vítej do klubu, @absintka19! 👍 Kam letíš dneska? Máš něco v plánu? ✈ A jak se Ti test líbil?
@makynaeliska Neznám mámu, která dokáže být úplně pořád v klidu... Vážně to jde?! 😉 Myslím, že vyklidněná žába je super znamení, že u vás doma vládne aspoň většinou pohoda. 😉
@jana_rajec Já jsem si řekla, že si tu "dovolenou" užiju. 😂 Když budu chtít stres tak půjdu do práce. 😂 Dneska malý vstával v 5 hodin, tak jsem to vzala pozitivně a uvařený jsem měla už v 7 hodin a hned je ten den delší 😂😂
@vlaxyz Klobouk dolů... Já - ač rozlétaná sýkorka - tak rozhodně nejsem ranní ptáče, takže nevím, jestli bych to tak dobře v pět ráno nesla. 🙂 Ale skvělá inspirace, budu na tuhle Tvoji radu myslet pokaždé, když se věci nevydaří úplně podle plánu. 👍👏
@jana_rajec ja to vidim stejne 😉a doma??Doma je to na houpacce,nekdy klid,nekdy panika a chaos ale je to sranda 😊
@makiszek Konečně nějaká máma srna! Srny mám nejraději... A to nejen kvůli naší krasný háčkované ambasadorce. 😉 Blízké je mi i nošení miminek, o čemž mámy srny vědí asi nejvíce...
@makynaeliska @mimonnka Hlavní je si to užít za všech okolností... 😉
Vyklidnena zaba a taky se tak citim - nikdy jsem nebyla v takove psychicke pohode jako nyni na materske. Uzivam si to
Trpělivá vydra, ale ve skutečnosti, trpělivá nejsem. Jsem spíš nervák, takže to nesedí.
@babanci A sedí to?! 😉 Trpělivosti není s dětmi (a možná i s manžely 🙂)) nikdy dost, že?
@pekosek Super! Je to tak nabíjející slyšet takový názor maminky! 😉
Jsem sýkorka, ale u některých odpovědí jsem se moc neztotožnila ani s jednou z možností🙂
Vyklidněná žába. Ale cítím se tak až v poslední době, synovi jsou 2 a měsíc. A to ještě ne vždycky :D
@jana_rajec S dětmi mám trpělivost neuvěřitelnou. Po třech dětem a dvou vnučkám myslím, že už vydržím skoro všechno. Je ale zajímavé, že s mužskými takovou trpělivost nemám. Jednoho jsem vyprovodila hodně rychle a s druhým to sice táhnu 26 let, ale není to teda vůbec stojatá voda. Spíš pořád rozbouřené moře, ale je to tak prima, alespoň se nenudíme.
@apacheee Snažili jsme se maximálně pojmout to spektrum, ale chápu, že se v tom člověk nemusí vždy úplně najít... A našla bys třeba ještě nějakou charakteristiku, která nám tam chybí a která by na tebe seděla nejvíc? 😉
@babanci 26 let 👏!! Stojaté vody se většinou pěkně kazí, takže není o co stát... 😉

Rozlétaná Sýkorka 🙂 dělala jsem si to minulý týden 🙂