icon

SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊

katka_kosikcz
16. pro 2017

Krásné sobotní dopoledne všem maminkám 😊 🌞☃
Dostali jsme od naší dodavatelky Šárky 3 dárečky značky NUK a tak bychom Vám je chtěli dát. 🍼🎁👶

Do soutěže se zapojíte komentářem, zda máte se značkou NUK nějaké zkušenosti. Jestli se vám líbí jejich široká nabídka. Pokud máte nějakou jinou oblíbenou značku kojeneckých potřeb, tak ji klidně napište i s důvodem, proč je zrovna ona pro vás ta pravá 😊❤😇

1x Elektrická ohřívačka láhví
1x NUK Forest Fun Hračka knížka
1x NUK Láhev Nature Sense 150ml

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.

Soutěž probíhá dnes 16.12.2017 do půlnoci.

SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊
Strana
z6
pamelka29
16. pro 2017

Krásný večer,
značku NUK znám používala jsem hlavně dudlíky asi 5ks malý byl závislák,jinak lahve na mléko a čaj super,celkově spokojenost.Dodnes má malý usínáčka u sebe,místo dudlíku.
Zkoušela jsem i produkty MAM a taky se mi osvědčily,výhru bych věnovala sestře,je v očekávání.

lucanedvedova
16. pro 2017

Od Nuku máme hrajícího méďu (syn 21měs s ním každý večer usíná), hrající sovičku (dcera 1měs ji má v postýlce na usínání) a nad postýlkou máme hudební kolotoč se sovičkama a méďama (dříve byli malého, nyní je podědila ségra) 🙂 Dudlíky má pouze syn na usínání buď od Nuku nebo od MAM. Máme ještě First Choice lahvičku, dobře se z ní malému pilo - hlavně ty úchytky, pomocí nich se mu dobře lahvička držela (ty se dají sundat) 🙂 Se značkou jsme velmi spokojeni. Při zavádění příkrmů u syna jsme používaly (nyní používá sám) lžičky od MAM, změnily barvu, pokud byl příkrm hodně teplý - skvělá "funkce" 🙂

reprodrozd
16. pro 2017

Od NUku mame dudliky,lahvicky a hrnicek na prvni dousky ale uplne nejvic oblibena je u nas plysova sovicka NUK forest s kousatkem. Dvouleta dcera bez ni neusne a pred spanim si spolu povidaji.

ejva
16. pro 2017

Od nuk mám pro malou láhev. Až bude větší chci pořídit i sportovní láhev. Dudlík jsem měla ale malá si zvykla na jiný typ, takže ten jsme nevyužili. Jinak sortiment je široký a dostačující😉

evik_svistik
16. pro 2017

Od nuku máme zatím jen dudlíky, ale dcerka je s nimi spokojená. Určitě u této značky budeme vybírat i další věci.

fouskovi
16. pro 2017

NUK lahvičku na mléko kousatka ale dudlík od Nuk odmítal a s výrobky naprostá spokojenost

apacheee
AMBASADORKA
16. pro 2017

Značka Nuk nás nějak úplně minula, ale ta ohřívač každý by mohla být super na ohříváni prikrmu 🙂

kjajule
16. pro 2017

Máme od NUK hračky a ucici lahvicku. Obojí je super moc se mi libi motivy i na dudlikach bohužel ty anatonicke jsou jediné, které dcerka nechce kdyby dělali symetrické a ještě silikonove tak bych byla hojny zákazník, protože já nakupuji dudliky často...

billythekid
16. pro 2017

Nejvíc používáme mycí prostředek na láhve, savičky...Malý má rok a 8 měsíců a používáme ho stále. Měla jsem koupené i dudlíky, ale ty jsme nakonec nevyužili (kluk byl nedudlíkový) a klipy na dudlík. Jinak jsme měli i hračku na kočárek (kostka), malý ji zbožňoval. ☺

lucieeva777
16. pro 2017

Nuk nam pomohl hlavne s jidlem.Pouzivam doma antikolikove lahve Nuk,ty jedine nam sedly,nuzticky na nehty apod....Dale pro dudliky mam rada znacku MAM.Te se u dudliku naopak v mych ocich Nuk nevyrovna.A par veci mame i od Medely,take velmi dobra znacka.Kazdemu hold sedi neco jineho.U me je nejdulezitejsi,ze jsme nasly hlavne vyborne antikolikove lahve,ktere moc pomohly pri kolikach.Diky tomu bude znacka Nuk vzdy muj favorit 🙂

oliviaaa
16. pro 2017

Od NUK máme láhev na mléko a hrací kostku 😉 máme rádi i značku MAM od které máme dudlíky 🙂

mcever4
16. pro 2017

jojo.. máme doma lahvičku 🙂 výrobcu je spousta a nam se osvedcilo vice znacek a jedna z nich je i nuk

keksikova1
16. pro 2017

Máme dudlícky,na ty svítící nedáme dopustit, mají jedinou nevyhodu-porad jich je málo, protoze je porad nekde hledám. .a to máme 3 😁
A taky jsou super lžičky na krmeni,vic jsme zatím nevyzkousely.

lucluco
16. pro 2017

Naše zlatíčko nechtělo jiný dudlík než NUK, takže kupujeme už jen ty;)

lalalanka
16. pro 2017

Máme zrovna tu knížku,pítka a myslím i nějaké dudlíky dcerka měla,se vším jsme byly spokojeni.Oblíbenou značku nemám,ráda střídám dle desingu.

ornela8
16. pro 2017

Zatím používáme NUK pouze dudlík a jsme nadmíru spokojení.Až povyrosteme,určitě si pořídíme i nějaké lahvičky NUK.Už jsem po nějakých v obchodě pokukovala😉

pv2580
16. pro 2017

Dobrý večer...k nám přiletí čáp v únoru. .takže zkušenosti zatím nemám, ale mám v plánu nákupy a NUK určitě nevynechám...a moc se těším...🙂

simkru
16. pro 2017

Nuk máme rádi, je fajn a favoritem. 🙂

kkamcatko
16. pro 2017

Zkušenosti se značkou Nuk máme a to s dudlíky a lahvičkami, jsme moc spokojeni 🙂 👍

tajemna30
16. pro 2017

Krásný večer, značku NUK známe a je to naše oblíbená značka.

evolf
16. pro 2017

Zatím používám značku Avent a jsem spokojena.

moncicacekkkk
16. pro 2017

Z Nuku máme hlavně hračky, ty se malému hodně líbí. Lahvičky jsme měli od Aventu, byly nám doporučené a vyhovovaly nám. 🙂

ruzenkas
16. pro 2017

K narození dcery jsme dostali dárkovou sadu NUK. Sada je hezkým dárkem a potěšila nás. Nic z ní, jsme, zatím, nepoužili, ale na vše přijde řada.

zuzza1
16. pro 2017

Pěkný večer, od značky Nuk používáme u syna dudlíky od začátku a neměnili bychom a jsme rádi za jejich velký výběr. Velmi jsme spokojeni i s hrnečkem na pití, který je u nás velmi oblíbený a spolehlivý.

ametystka
16. pro 2017

Dobrý večer,značku Nuk používám,máme několik dudlíků ,řetízky na dudlík a hračku spirálu s hrošíkem🙂,sortiment Nuk má velký rozsah a myslím,že si vybere opravdu každý.

renass
16. pro 2017

S NUK jsme spokojeni, màme zatìm dudlìky a hrnìček pitì 😊

1maries
16. pro 2017

Se značnou NUK zatím moc zkušeností nemám. Syn dudlíky odmítal a byl kojený, takže jsme lahvičky téměř nepotřebovali. Jako prvorodička jsem toho spoustu dostala, ale výrobky NUK mezi dárky nebyly. Teď mám koupený pro druhé mimi dudlík NUK. Uvidíme, zda se zalíbí a budeme výrobky této značky používat 🙂.

pt1981
16. pro 2017

Dobry vecer, se znackou NUK zkusenosti nemam ☹. Pouzivam lahve Avent, jinak spis veci v akci, nebo co dostanu "do kouta". Takova ohrivacka by se mi sikla. Dcerka nechce pit z prsa, takze 4mes poctive odstrikavam a mlicko pak ohrivam ve vodni lazni. U prvni dcerky jsem mela stejny problem a odstrikavat vydrzela rok. Ted uz asi tak silna nebudu... 😒

misisska
16. pro 2017

Malá měla od NUK dudlíčky, klipy na dudlíčky, já měla půjčenou elektrickou odsavačku mateřského mléka, pak jídelní sady, krabičky na dudlík, lžičky, dózičky na příkrmy, čistič na láhve, láhve, hrníčky, hračky... no celkem dost věcí 🙂

misheel
16. pro 2017

Od NUK zatím používáme pouze lžičky, máme i dudlík ale syn odmítal všechny. Lahvičku máme od Tommee Tippee na dokrmení. Rádi by jsme vyzkoušeli i něco nového od NUK.

Strana
z6