icon

SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊

katka_kosikcz
15. pro 2017

Tak jak to všichni známe, vlhčených ubrousků, těch není nikdy dost!!! 😎🛒

S dodavatelkou jsme v pondělí domluvily super akční nabídku na plenky Muumi baby a produkty značky Helmi baby a Smile, určitě se mrkněte k nám. https://www.kosik.cz/hledat?q=Muumi_kosik

Dávat jako výhru plenky by nebylo úplně praktické, protože bychom se patrně netrefili do velikosti, a tak pro vás máme alespoň velký balík vlhčených ubrousků 😀🎁👍

Jako příspěvky můžete dávat své zkušenosti s EKO plenkami a vlastně budu ráda za vaše názory na značky plen. Jaké jsou vaše nejoblíbenější nebo se kterými jste prostě spokojené a kupujete je pravidelně.
!!! Pokud nám někdo pošle fotku svého prcka v plenkách Muumi Baby, tak mu pošleme slevový voucher k nám na nákup do zprávy!!! 😊 🙏❤

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 15.12.2017 do půlnoci.

SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊
Strana
z8
krtikkrtovaty
15. pro 2017

Ekoplenky jsme nezkoušeli, a až na pár značek k vyzkoušení, jsme věrní Pampers, teď hlavně pants.

julif
15. pro 2017

Také nemám zkušenost s EKOplenky. Kupuje od narození pleny DADA a jsem vážně nadšená.

pexinka81
15. pro 2017

dobrý den, já osobně s eko plenkami nemám zkušenosti, ale sestřin syn, se v jiných než v eko plínkách oprudí....a tak by výhra v podobě vlhčených ubrousků byla příhodná 😀 ....a nějaký ten balíček bych i já sama uzmula...protože, přesně jak píšete v úvodním příspěvku...vlhčených ubrousků není nikdy dost 😀

barajastrzembska
15. pro 2017

Z Eko plenek jsme vyzkoušeli ty z DM, jinak jsme používali Dada plenky na noc a jinak jsme látkovali. Od 20 měsíců je dcera bez plen, dáváme pouze na noc. Ubrousky ale rádi používáme stále.

paampeliska
15. pro 2017

S Eko plenkami nemáme zkušenosti. Od mala jsme používali Pampers později levnější plenky z Tesca

lucinecka2007
15. pro 2017

My používali pouze Pampers, po ostatních byli kluci opruzení. Možná jsem mohla vyzkoušet Eco pleny.kazdopadne vlhčené ubrousky u nás frčí stále.

ejva
15. pro 2017

Eko plenky jsem neměla ještě žádné. Nejčastěji používám sovickove z Alberta nebo teď i dada. Naopak malé vůbec nesedí oranžové Pampers a teď i nové zelené.

alcar
15. pro 2017

Eko plenky jsme nikdy nepouzivali. Ted s dvojcatama jedeme na Pampers Sleep&play a Albertovskych (smoulove, sovicky). A ubrousky s dvojcatama pouzivam porad a na cokoliv...ve velkem. Takze nejaka dalsi zasobicka by se nam hodila. 🙂

lagerthaa
15. pro 2017

Tak já jsem první rok látkovala a používala jsem jsem jednorázový jen málo a to jsem používala möltex, když byl roce rok, skončila jsem s látkováním a začala používat cenově lepší a lépe dostupnější plenky z dm nábytkové nature, ale teď je vyrábí nově a přemýšlím jestli u nich zůstanu nebo ne protože mi často protékají.

pavlk
15. pro 2017

Máme vyzkoušené kolorky. A pomalu začínáme latkovat.

petratr
15. pro 2017

Eko pleny jsem u syna vyzkoušela jednou a neseděly mu, vyrostl na Pamperskách🙂

xira
15. pro 2017

S EKO plenami zkušenost nemám, používáme Pampersky.

mi123
15. pro 2017

S eko plenkamy zkušenosti nemáme. Nejraději používáme plenky Dada a Albert sovičky. ☺

musin
15. pro 2017

S ekoplenkami zkusenost nemam, na dceru jsem vyzkousela snad vsechny dostupne bezne znacky na trhu, s druhym mimcem budeme zkouset Dada pleny.

smudlinka24
15. pro 2017

Ekopleny pouzivame-latkove🙂, jednorazove eko jsme nezkouseli. Dokud jsem nelatkovala nejradsi jsme meli Pampers premium care, nejhorsi byly Dollano - krtecci.

sestrymaretovy
15. pro 2017

Bohužel taky nemáme zkušenosti s plenkami EKO.

simkru
15. pro 2017

Jedničky a dvojky jsme používali Happy Bella a trojky, čtyřky DaDa. Jsme s nimi velice spokojení. Zkoušely jsme Pampers a teď před dvěma týdny Sovičky z Tesco. Ani jedny mu nedělaly dobře a byl hodně opruzený. U Happy jsme přešli při trojkách protože už nestačily ale do té doby super. 🙂

mataata
15. pro 2017

Nejraději používáme plenky Pants, které moc výrobců bohužel nenabízí ve velikostech pro hodně malé neposedy, takže jsme převážně věrní Pampers Pants 3.

milis666
15. pro 2017

Tak ekopleny jsme zatím nevyzkoušeli.Momentálně testujem Babylove z DM a jsou bezva. Taky jsme měli plenky Toujours z Lidlu, opruzky po nich nejsou, ale občas protečou na zádíčkách. No a Pampers ano ale určitě né ty oranžový sleep and play, po těch se mi malá oprudila. Tak u nás zatím vedou pleny z DM.👍

bzutka
15. pro 2017

Eko pleny neznám,ale chci zkusit při druhém

klaryk01
15. pro 2017

S eko plenkami zkušenosti nemám, budu látkovat a to je taky tak trochu eko. Do porodnice pořizuji pleny Dada, s nimi jsem byla u prvního dítěte moc spokojená, jen teda je hodně velká spotřeba plen a pak toho odpadu co po vyhozených plenkách zůstává.

petracig
15. pro 2017

U nás rozhodně top sovičkové z tesca.

marde
15. pro 2017

S ekoplenkami zkušenosti nemáme, ani nás to příliš nenutilo, protože obě děti naštěstí na opruzeniny nějak zvlášť netrpěli. Používali jsme a používáme pampers, happy bella a pak nějaké levnější plenky různých marketů (dm, tesco, albert, lidl). Na jedné značce si vyloženě nepotrpíme, a to ani vlhčených ubrousků a rádi zkusíme něco nového.

jannca82
15. pro 2017

Dcera a teď i syn jedou na pamperskach. Máme odzkoušeny Tesco a Albert. Vlhčené ubrousky používáme dnes a denně ☺☺

bleska123
15. pro 2017

Nejvíce používáme plenky babylove z dmka. a plenky muumi baby jsem již vyzkoušela a jsou taktéž super

zuzikuzlik
15. pro 2017

Eko plenky nepoužíváme, ale že znacek, které nám vyhovovali, jsou bílé Pampers premium,Bella happy 1, macigs zelené z mall.cz, Kaufland k klassic,babylove od jedniček po trojky, Tesco plenky, a sovickove z Alberta všechny nám vyhovují...a na vlhčené ubrousky se těšíme není jich nikdy dost...😉

mina_
15. pro 2017

Eko plenky jsem používala u obou dětí a to látkové plenky, sice je to z počátku velká jednorázová investice, ale z hlediska plenkovacího období je to finančně někde jinde než jednorázovky a to jakéhokoli druhu. Obzvlášť, když jednu sadu využijí obě děti a pak se ještě plenky dají za nejakou tu korunu prodat, kdyz se o ně člověk pěkně stará.

Pro manžela a na cesty jsem měla v záloze Tesco jednorázové plenky se sovičkami.

Na zadeček jsem používala žinku a vodu a nebo olej Medvídek od Eone.

Vlhčené ubrouky u nás frčí mnoho let, dávno před tím, než jsme měli děti. Měla jsem je v práci na čištění rukou, je to pořád při ruce a čistící vlastnosti ubrousků jsou bezkonkurenční. Doma je taktéž využívám na čistění všeho možného a takový mega balík by se nám moc hodil, už tu mám jen pár kousků v balení😉

A i děcka s nimi dobrovolně utírají prach z nábytku.

kukynka3
15. pro 2017

S eco plenkami zkušenost nemáme, ale už delší dobu po nich pokukuju. Velkou nevýhodu vidím v tom, že nejsou moc dostupné v drogériích, ale jen na internetu. Ale určitě máme v plánu je vyzkoušet. Nejvíce nám seděly plenky sovičkové z albert hypernovy a také bella happy. Vlhčené ubrousky používáme většinou podle akce 😊 rady bychom dcerkou Stellinkou vyzkoušely něco nového 😊

evule1982
15. pro 2017

Eko plenky jsem pro dceru používala hlavně v prvním roce. Teď pro mimčo se na ně chystám znova. Nejlepší byly Bamboo Nature a nedávno jsme vyzkoušeli Mon Peri a jsou výborné! Ještě bych chtěla vyzkoušet Kolorky. Z běžných plen na trhu jsem byla nejspokojenější s plenkami z Rossmana a z Lidlu. Nejhorší jsou Pampers, to je opravdu fujtajbl 😝

kalkulantka
15. pro 2017

Plně souhlasí s větou, že vlhčených ubrousků není nikdy dost. Zajímalo by mě, kolik jsme jich s holkama dohromady už vypotřebovali 😀 Jinak tedy zkušenosti s EKO plenkami nemám žádné.... Pradivelně nakupujeme plenky Babylove a někdy vyměníme za bílé Pampers, když jsou v akci. Naštěstí už mi mladší dcerka z plenek odrůstá, už máme jen na spaní, ale o to víc spotřebujeme právě vlhčených ubrousků na utírání stolice 🙂

Strana
z8