SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊
Tak jak to všichni známe, vlhčených ubrousků, těch není nikdy dost!!! 😎🛒
S dodavatelkou jsme v pondělí domluvily super akční nabídku na plenky Muumi baby a produkty značky Helmi baby a Smile, určitě se mrkněte k nám. https://www.kosik.cz/hledat?q=Muumi_kosik
Dávat jako výhru plenky by nebylo úplně praktické, protože bychom se patrně netrefili do velikosti, a tak pro vás máme alespoň velký balík vlhčených ubrousků 😀🎁👍
Jako příspěvky můžete dávat své zkušenosti s EKO plenkami a vlastně budu ráda za vaše názory na značky plen. Jaké jsou vaše nejoblíbenější nebo se kterými jste prostě spokojené a kupujete je pravidelně.
!!! Pokud nám někdo pošle fotku svého prcka v plenkách Muumi Baby, tak mu pošleme slevový voucher k nám na nákup do zprávy!!! 😊 🙏❤
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 15.12.2017 do půlnoci.

EKO plenky jsme nezkoušeli.Používáme bílé Pampers nebo DADA dovezené z Polska a jsme spokojeni.Zatím jsme žádné opruzeniny neměli.🙂
Koukám, že spousty z vás využívá látkové plenky. Kolik tak látkových plenek máte doma? 🙂 Zatím máme v nabídce pouze látkové plenky značky T-tomi. Znáte tuhle značku? Co na ni říkáte? 🙂 Máte zkušenosti s nějakou jinou značkou? 🙂 Děkuji za příspěvky
@comfort75 <3 Nakupujete u nás nebo někde jinde ve specializované prodejně? 🙂
S EKO plenečkami zkušenosti ještě žádné nemáme ... Malej je ještě v bříšku a když jsem měla děti malé tak jsme používaly Tesco plenky 🙂 nebo pak byli dobré šmoulí z Albertu ...
eko plenky jsem nikdy nevyhledávala, protože dcery nebyly alergické na zvolenou značku (nejdříve Pampers, pak šmouli(sovičky) z Albertu.
@katka_kosikcz já teda nelátkovala, ale plenky zn. T-tomi jsem měla (mám), hlavně ty s potiskem do kočárku. Super jsou ty flanelové osušky, ale na těch potisk moc dlouho nevydrží.
Zkusenosti s eko plenkami zatim nemam, protoze na miminko stale cekame. Ale kdybyste se zeptali tak za 14 dni tak si myslim, ze uz bych byla schopna neco rict 🙂 pri nakupu plenek pro naseho prvniho prcka jsem koukala taky na to jestli jsou ekologictejsi a setrnejsi k prirode a dala jsem jim prednost pred napr. pamperskami. Koupila jsem treba Bamboo Nature plenky, Baby Charm (nevim jestli jsou uplne eko, ale jsou setrnejsi) a Monperi.
EKO pleny jsem nezkoušela, jejich ceny jsou šílené.... Používala jsem Pampers, ale malý na ně začal špatně reagovat, tak teď používáme Happy Bella a jsme spokojení.
Zkoušeli jsme EKO plenky od BABYLOVE a byla jsem spokojená plenky maji dobrou savost 🙂
Eko pleny by me dost zajimaly. Vlastne mi zatim vice eko prislo latkovani.
Zkoušela jsem muumy baby a super, jen jsou trošku dražší, ale to asi všechny eko plenky, protože je tam to eko. Ale ráda si za ně občas priplatim
Z eko plenek jsme zkoušely pouze Kolorky a byly sympatické, jinak jsme používaly Pampersky, teď máme nejčastěji pleny Dada anebo sovičky z Alberta. Určitě bych chtěla vyzkoušet i jiné značky. Ubrousky používáme, ale většinou je střídáme s Medvídkem.
Zkušenosti s ekoplenkami bohužel nemáme, používali jsme Pampers, ale nebyla jsem spokojená jak s cenou tak s kvalitou a teď už dlooouho máme Dada Extra Soft a jsem nadšená.
S eko plenami zkusenosti nemame,ale zato snad se vsema ostatnima ano 😂 kdyz se Maty narodil, prvni volba byla jak jinak nez pampers...a postupne v honbe za levnejsima plenama, jsme vyzkouseli spoustu jinych znacek. Huggies jsou u nas c.2 😊, ale treba Happy Baby, Dollano, Dada dokonce i pampers pants - to jsou pleny naprd. U nas proste vedou bile pampers, huggies a posledni dobou obcas sovickove z alberta 😊
Dobrý den, s eko plenami nemám žádnou zkušenost. Popravdě jsem se o jejich existenci dozvěděla teprve nedávno. Plen jsme vyzkoušeli opravdu hodně sovičkové z tesca, šmoulíkové s alberta, z drogerie dm, z lidlu, dokonce i látkové. Momentálně nejvíce používáme Pampers a Dada.
Tyto pleny vůbec neznám :( Jinak dcera ma pleny na noc a na delší cesty (pro jistotu) Jinak znacka Pampers nebo Albert.Vlhcene ubrousky všichni radi uvitame (je to nepostradatelny pomocník)
@katka_kosikcz My máme celou sadu plenek od Bamboolika, která obsahuje All in One a All in Two a nemůžu si to vynachválit. Koupili jsme je na jejich stránkách. Plen je cca 50 a peru je tak co 2-3 dny a suším v sušičce a zatím to má jen benefity: i s vodou a energií ušetříme oproti jednorázovým plenám, nemusíme běhat po obchodech a sledovat akce a slevy, je to super na kyčle (doktoři v nemocnici chválili), náš malý nemá opruzeniny a ušetříme tedy i za krémy na opruzeniny, plus je to ekologické.
A co se týče dotazu: eko pleny jsme použili asi dvakrát (značku si již nepamatuju) a dobrý, akorát jsou strašně drahé. Takže pokud jedeme někam na dýl, kde nemůžeme prát, tak si kupujeme jednorázové pleny od Babylove, se kterými jsme spokojení.
Když byla Sofi miminko,nakoupili jsme vsemi doporucovane Pampers premium care a byli jsme s nimi spokojeni. Zkousela jsme eko plenky z DM drogerie pod jejich znackou Babylove eko nature a vcelku mi vyhovovali. Ted vzhledem ke spotrebe pouzivame plenky DM kupovane v Nemecku za dobry peniz a vlhcene ubrousky taktez teto znacky.
Eko plenky jsme vyzkoušely jen z Dm drogerie a malému se po nich osypal zadeček. Používáme ted plenky z Rossmannu a vyhovují oběma mým klukům.
Eko plenky neznám... Nikdy jsem nekoupila ... Používáme Pampers a jsme spokojeni a ubrousky hlavně na "bobek"🙂
Žádné eko plenky neznám ani nemám zkušenosti, většinou kupuji plenky v akci z Tesca nebo Albertu 😊😊
Používáme Eko pleny z DM(babylove) vyjdou sice dráž, ale nám vyhovují. Zvažovala jsem jestli budu látkovat, na to jsem asi moc líná,tak to beru jako nejlepši alternativu
S eko plenkami zkušenost nemám,cena je opravdu úplně někde jinde než si maminky na rodičáku mohou dovolit. Přijde mi to v podstatě absurdní,když něco,co by mělo být čistě přírodní-rozložitelné,naturalní... je tak nedostupné,bohužel.
Používali jsme Pampers premium care,než se plenky změnily. Pak chvilku Dada,ale ty co druhou noc protekly, tak jsme nakonec skončili u těch zelených Pampers a jsme spokojení.
Používáme plenky Beaming baby , jen dcerka byla nedonošeňátko 900 g, tak zkraje jsem musela chvilku používat, jinou značku, už si nevybavuji název, prodávali je přímo v UPMD v lékárně a potom když trochu dorostla tak jsme přešli na tyto. Jsou perfektní, krásně sají, malé hezky sedly. Jsou sice trochu dražší, ale máme s nima jen tu nejlepší zkušenost
Doma látkujeme, zkušenosti mám se SIO od Bamboolik a PetitLulu, převážně dávám čtvercovky a ty mám libštátské extra kvality a jsou perfektní!! Když jsme mimo domov, kupuji většinou Babylove, BellaHápy nebo Tesco, ani ty sovičky z Alberta nejsou špatné. Eko plenky jsem nikdy nevyzkoušela, odrazuje mě vysoká cena. Nechápu, že vše EKO je tak drahé? Netýká se to jenom plen, takhle nikdy EKO nebudeme, protože se vyrábí levnější neEKO, které spousta lidí koupí spíš, ani jim nic jiného nezbývá!!
T-tomi mám pouze s potiskem pod hlavičku a jsou moc pěkné!
Tak u nás jsou vyzkoušené DADA plenky s kterými jsem nebyla spokojená. Potom plenky z DM Babylove, Pampers bílé, zelené a oranžové - se všemi spokojenost 👍 Lákové plenky T-tomi používám s potiskem např. na návštěvu k doktorce nebo do kočárku na zastínění atd.
My nelátkujeme, líbí se mi to, ale nejspíš jsem na to líná, přiznám se 😝 v porodnici jsme měli Pampers Premium Care, poté jsme zkoušeli sovičkové z Tesca, šmoulí z Albertu ... teď sem tam používáme plenky z Lidlu, ale naprosté jedničky jsou pro nás plenky Dada 👍

Eko plenky ani ubrousky jsem zatim nezkousela,malicka byla na pampers a pote na smoulich z hypernovi a nakonec sovickove,za mesic rodim a co vyzkousim tentokrat jeste netusim🙂