SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊
Tak jak to všichni známe, vlhčených ubrousků, těch není nikdy dost!!! 😎🛒
S dodavatelkou jsme v pondělí domluvily super akční nabídku na plenky Muumi baby a produkty značky Helmi baby a Smile, určitě se mrkněte k nám. https://www.kosik.cz/hledat?q=Muumi_kosik
Dávat jako výhru plenky by nebylo úplně praktické, protože bychom se patrně netrefili do velikosti, a tak pro vás máme alespoň velký balík vlhčených ubrousků 😀🎁👍
Jako příspěvky můžete dávat své zkušenosti s EKO plenkami a vlastně budu ráda za vaše názory na značky plen. Jaké jsou vaše nejoblíbenější nebo se kterými jste prostě spokojené a kupujete je pravidelně.
!!! Pokud nám někdo pošle fotku svého prcka v plenkách Muumi Baby, tak mu pošleme slevový voucher k nám na nákup do zprávy!!! 😊 🙏❤
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 15.12.2017 do půlnoci.

Také nemám zkušenost s EKOplenky. Kupuje od narození pleny DADA a jsem vážně nadšená.
dobrý den, já osobně s eko plenkami nemám zkušenosti, ale sestřin syn, se v jiných než v eko plínkách oprudí....a tak by výhra v podobě vlhčených ubrousků byla příhodná 😀 ....a nějaký ten balíček bych i já sama uzmula...protože, přesně jak píšete v úvodním příspěvku...vlhčených ubrousků není nikdy dost 😀
Z Eko plenek jsme vyzkoušeli ty z DM, jinak jsme používali Dada plenky na noc a jinak jsme látkovali. Od 20 měsíců je dcera bez plen, dáváme pouze na noc. Ubrousky ale rádi používáme stále.
S Eko plenkami nemáme zkušenosti. Od mala jsme používali Pampers později levnější plenky z Tesca
My používali pouze Pampers, po ostatních byli kluci opruzení. Možná jsem mohla vyzkoušet Eco pleny.kazdopadne vlhčené ubrousky u nás frčí stále.
Eko plenky jsem neměla ještě žádné. Nejčastěji používám sovickove z Alberta nebo teď i dada. Naopak malé vůbec nesedí oranžové Pampers a teď i nové zelené.
Eko plenky jsme nikdy nepouzivali. Ted s dvojcatama jedeme na Pampers Sleep&play a Albertovskych (smoulove, sovicky). A ubrousky s dvojcatama pouzivam porad a na cokoliv...ve velkem. Takze nejaka dalsi zasobicka by se nam hodila. 🙂
Tak já jsem první rok látkovala a používala jsem jsem jednorázový jen málo a to jsem používala möltex, když byl roce rok, skončila jsem s látkováním a začala používat cenově lepší a lépe dostupnější plenky z dm nábytkové nature, ale teď je vyrábí nově a přemýšlím jestli u nich zůstanu nebo ne protože mi často protékají.
Máme vyzkoušené kolorky. A pomalu začínáme latkovat.
Eko pleny jsem u syna vyzkoušela jednou a neseděly mu, vyrostl na Pamperskách🙂
S EKO plenami zkušenost nemám, používáme Pampersky.
S eko plenkamy zkušenosti nemáme. Nejraději používáme plenky Dada a Albert sovičky. ☺
S ekoplenkami zkusenost nemam, na dceru jsem vyzkousela snad vsechny dostupne bezne znacky na trhu, s druhym mimcem budeme zkouset Dada pleny.
Ekopleny pouzivame-latkove🙂, jednorazove eko jsme nezkouseli. Dokud jsem nelatkovala nejradsi jsme meli Pampers premium care, nejhorsi byly Dollano - krtecci.
Bohužel taky nemáme zkušenosti s plenkami EKO.
Jedničky a dvojky jsme používali Happy Bella a trojky, čtyřky DaDa. Jsme s nimi velice spokojení. Zkoušely jsme Pampers a teď před dvěma týdny Sovičky z Tesco. Ani jedny mu nedělaly dobře a byl hodně opruzený. U Happy jsme přešli při trojkách protože už nestačily ale do té doby super. 🙂
Nejraději používáme plenky Pants, které moc výrobců bohužel nenabízí ve velikostech pro hodně malé neposedy, takže jsme převážně věrní Pampers Pants 3.
Tak ekopleny jsme zatím nevyzkoušeli.Momentálně testujem Babylove z DM a jsou bezva. Taky jsme měli plenky Toujours z Lidlu, opruzky po nich nejsou, ale občas protečou na zádíčkách. No a Pampers ano ale určitě né ty oranžový sleep and play, po těch se mi malá oprudila. Tak u nás zatím vedou pleny z DM.👍
Eko pleny neznám,ale chci zkusit při druhém
S eko plenkami zkušenosti nemám, budu látkovat a to je taky tak trochu eko. Do porodnice pořizuji pleny Dada, s nimi jsem byla u prvního dítěte moc spokojená, jen teda je hodně velká spotřeba plen a pak toho odpadu co po vyhozených plenkách zůstává.
U nás rozhodně top sovičkové z tesca.
S ekoplenkami zkušenosti nemáme, ani nás to příliš nenutilo, protože obě děti naštěstí na opruzeniny nějak zvlášť netrpěli. Používali jsme a používáme pampers, happy bella a pak nějaké levnější plenky různých marketů (dm, tesco, albert, lidl). Na jedné značce si vyloženě nepotrpíme, a to ani vlhčených ubrousků a rádi zkusíme něco nového.
Dcera a teď i syn jedou na pamperskach. Máme odzkoušeny Tesco a Albert. Vlhčené ubrousky používáme dnes a denně ☺☺
Nejvíce používáme plenky babylove z dmka. a plenky muumi baby jsem již vyzkoušela a jsou taktéž super
Eko plenky nepoužíváme, ale že znacek, které nám vyhovovali, jsou bílé Pampers premium,Bella happy 1, macigs zelené z mall.cz, Kaufland k klassic,babylove od jedniček po trojky, Tesco plenky, a sovickove z Alberta všechny nám vyhovují...a na vlhčené ubrousky se těšíme není jich nikdy dost...😉
Eko plenky jsem používala u obou dětí a to látkové plenky, sice je to z počátku velká jednorázová investice, ale z hlediska plenkovacího období je to finančně někde jinde než jednorázovky a to jakéhokoli druhu. Obzvlášť, když jednu sadu využijí obě děti a pak se ještě plenky dají za nejakou tu korunu prodat, kdyz se o ně člověk pěkně stará.
Pro manžela a na cesty jsem měla v záloze Tesco jednorázové plenky se sovičkami.
Na zadeček jsem používala žinku a vodu a nebo olej Medvídek od Eone.
Vlhčené ubrouky u nás frčí mnoho let, dávno před tím, než jsme měli děti. Měla jsem je v práci na čištění rukou, je to pořád při ruce a čistící vlastnosti ubrousků jsou bezkonkurenční. Doma je taktéž využívám na čistění všeho možného a takový mega balík by se nám moc hodil, už tu mám jen pár kousků v balení😉
A i děcka s nimi dobrovolně utírají prach z nábytku.
S eco plenkami zkušenost nemáme, ale už delší dobu po nich pokukuju. Velkou nevýhodu vidím v tom, že nejsou moc dostupné v drogériích, ale jen na internetu. Ale určitě máme v plánu je vyzkoušet. Nejvíce nám seděly plenky sovičkové z albert hypernovy a také bella happy. Vlhčené ubrousky používáme většinou podle akce 😊 rady bychom dcerkou Stellinkou vyzkoušely něco nového 😊
Eko plenky jsem pro dceru používala hlavně v prvním roce. Teď pro mimčo se na ně chystám znova. Nejlepší byly Bamboo Nature a nedávno jsme vyzkoušeli Mon Peri a jsou výborné! Ještě bych chtěla vyzkoušet Kolorky. Z běžných plen na trhu jsem byla nejspokojenější s plenkami z Rossmana a z Lidlu. Nejhorší jsou Pampers, to je opravdu fujtajbl 😝
Plně souhlasí s větou, že vlhčených ubrousků není nikdy dost. Zajímalo by mě, kolik jsme jich s holkama dohromady už vypotřebovali 😀 Jinak tedy zkušenosti s EKO plenkami nemám žádné.... Pradivelně nakupujeme plenky Babylove a někdy vyměníme za bílé Pampers, když jsou v akci. Naštěstí už mi mladší dcerka z plenek odrůstá, už máme jen na spaní, ale o to víc spotřebujeme právě vlhčených ubrousků na utírání stolice 🙂

Ekoplenky jsme nezkoušeli, a až na pár značek k vyzkoušení, jsme věrní Pampers, teď hlavně pants.