SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Velké staveniště 🙂
Staveniště s velkými silnými stroji je prostě fascinující místo! Co vyroste z hromady kostek? A co všechno dokáže pásový buldozer, jeřáb a pořádný náklaďák? Na velkou stavbu se můžete vydat se stavebnicí LEGO DUPLO Velké staveniště, která nadchne každého, kdo miluje budování něčeho nového.
Právě o pět těchto stavebnic LEGO DUPLO Velké staveniště si můžete zasoutěžit! Postavte s dětmi svou stavbu 🙂 Bude to věž nebo domeček? Pět vybraných odpovědí odměníme krásnou výhrou. Už teď víme, že si vaše stavby zamilujeme, každému tedy pošleme srdíčko.
Soutěžíme do soboty, v neděli proběhne vyhlášení výherců. 🙂

V první řadě se omlouvám za kvalitu fotky, ale máme období, kdy nesmím nic fotit, takže jsem snímek pořizovala "natajňačku"🙂 Toto vzniklo během přípravy oběda, synovi je 2 roky a 2 měsíce. Už jsem v nějakém příspěvku psala, že naše nejoblíbenější zvíře je lama, takže mě ani neudivilo, že jsem se i v tomto případě dozvěděla, že se jedná o lamu a že lama s námi dnes bude "hají"🙂 Zoologové by se zřejmě nestačili divit:D Nicméně je to nezdolný důkaz toho, že duplo je věčné, protoze se jedná o kostky, které mi ppřivezlkdysi táta odněkud ze zahraničí, oak je podělil o sedm let mladší brácha, pak je měla půjčené pro dítě kamarádka a zatím je nezdevastoval ani náš stavitel a to se o to dost často snaží. Mimochodem se s Duplem někdy i koupeme ve vaně:D
U nás se zapojila celá rodina, zábava na celé dvě odpoledne 🙂 Vyhecovali jsme tatínka, ten oprášil schovanou krabici a už to jelo. Malej Péťa (11m) spíš kostičky schovával aby to nebylo zas tak lehký, ale nakonec se zdařilo 🙂 Doma je zatím "jen" Lego. První Duplo máme schované ve skříni k nadcházejícím narozeninám. A jak jinak než malé letadlo... (tatínek si totiž asi myslí, že tím ten zájem o to velké poklesne a nebude si muset okousávat nehty aby nepřišel o točící se vrtulky 😉)
Jejda, lama v našem podání zřejmě vyděsila i Modrého koníka 😀 Zkouším poslat původní text tentokrát snad i s obrázkem 😉
V první řadě se omlouvám za kvalitu fotky, ale máme období, kdy nesmím nic fotit, takže jsem snímek pořizovala "natajňačku" 🙂 Toto vzniklo během přípravy oběda, synovi je 2 roky a 2 měsíce. Už jsem v nějakém příspěvku psala, že naše nejoblíbenější zvíře je lama, takže mě ani neudivilo, že jsem se i v tomto případě dozvěděla, že se jedná o lamu a že lama s námi dnes bude "hají" 🙂 Zoologové by se zřejmě nestačili divit 😀 Nicméně je to nezdolný důkaz toho, že Duplo je věčné, protože se jedná o kostky, které mi přivezl kdysi táta odněkud ze zahraničí, pak je podělil o sedm let mladší brácha, pak je měla půjčené pro dítě kamarádka a zatím je nezdevastoval ani náš stavitel a to se o to dost často snaží. Mimochodem se s Duplem někdy i koupeme ve vaně:D
My plánujeme Duplo jako premiéru až k Vánocům, malému bude tou dobou 18 měsíců... takže zatím odhadem, co my bychom postavili (a postavíme, až pořídíme):
- Velkou zoologickou zahradu (protože zvířata miluje)
- pec nebo troubu (protože rád jí, začíná asistovat a navíc pokaždé, když pěču, zírá do trouby)
- trampolínu (což doufám, že z kostek neudělá, ikdyž teda doma skáče po všem už teď)
🙂
Dobrý den, u nás ve stavění vedou domečky pro rodinu. Tady právě snídají a jak je vidět mají spoustu dětí (čtyři) i zvířat: beránka, dva papoušky, pejska, kočičku a ještě rybu! No, jen doufám, že se o ta zvířátka vzorně starají děti a rodiče si zatím v klidu lebedí v domečku nebo u čaje z termosky na stole.
dalo nám to zabrat,ale letošní stavba roku u nás doma je na světě 🙂 pozvali jsme si posilu a šlo to jedna radost 🙂 heslo zni: v představivosti se meze nekladou 🙂
Z Lega bychom postavily cukrárnu s farmou 🙂 ,protože dortiky a zvířátka má každý rád :D
Naše malička bohužel duplo ještě nemá,ale planujeme s moji maminkou,ze ji nějaké koupit.A budeme stavět domečky,zoo a nějaký vláček.Jako mala jsem si i já s legem strašně moc vyhrála,nejčastěji jsem stavěla domečky,takže věřím ze to bude bavit i mou malou,tak snad neco od Ježíška(moji mamky)dostane,bohužel já na to nemám,jinak bych ji koupila rada už i ted nějaké.Moc me to mrzí.
U nas lego duplo kosticky frčí na všechny způsoby. Začínali jsme u stavění komínů a s přibývajícím věkem se hranice stavění posouvají dál a dál. Na výstavě lega se zhlednul ve větší variantě kostek a postavil domeček. A doma teď nejvíce frčí stavění traktorů, kombajnů, řezaček a jiných podobných zemědělských příslušenství... ostatně fantazii se meze nekladou 🙂
U nás frčí Duplo každý den. Staví všechno možné - super auta, všelijaké domy, komíny... Poslední dobou mají v oblibě několika patrový dům - jako náš panelák. Starší synové (3,5 a 5,5 let) si s legem vyhrají opravdu dlouho a v klidu. Jejich téměř 5 měsíční bráška je zatím s úsměvem sleduje - líbí se mu jak jsou kostičky hezky barevné. Ale brzy jistě přijde doba, kdy jim to začne všechno bourat a to bude doma křiku 😀
U nás frčí, spíše frčelo stavění komínů a bourání, máme dva roky. Ke stavění domečku jsme se zatím nedostali. Nyní skládáme puzzle s obrázky zvířátek nebo kostky s obrázky zvířat. Takže čekám kdy nás to přestane bavit a začneme s tím domečkem 🙂
Kluci (2 a 3 roky) staveniště milují - u nás na vesnici zrovna dělají novou silnici a koryto řeky, tak není den, abychom nešli "šmírovat" stroje, co tam jsou. Top jsou auta s betonem a pak pásový bagr 🙂 - a ten zrovna dostanou k narozeninám. Sice jsou po roce, ale jsou narození ve stejný den, nekecám 🙂, tak máme koupené dvě krabice Dupla s pásovým bagrem.. 😀 Vyhrát by se nám hodilo, ne že ne. 😉 Jinak super soutěž, super hračky... kluci dostanou i k Vánocům něco, nejstarší pak "jede" v lego creatoru, techniku nebo minecraftu... prostě u nás lego kupujeme... 😉

Tak my zatím stavíme z dřevěných kostek,ale letos se pro pracujeme k legu. Budou to první Vánoce,kdy konečně budou pod stromečkem i užitečné dárky(jak by řekl můj muž).Takže my si na svojí první stavbu musíme počkat...a pro začátek by nám tato stavebnice udělala velikou radost..😊