icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Velké staveniště 🙂

bara_lego
4. říj 2016

Staveniště s velkými silnými stroji je prostě fascinující místo! Co vyroste z hromady kostek? A co všechno dokáže pásový buldozer, jeřáb a pořádný náklaďák? Na velkou stavbu se můžete vydat se stavebnicí LEGO DUPLO Velké staveniště, která nadchne každého, kdo miluje budování něčeho nového.

Právě o pět těchto stavebnic LEGO DUPLO Velké staveniště si můžete zasoutěžit! Postavte s dětmi svou stavbu 🙂 Bude to věž nebo domeček? Pět vybraných odpovědí odměníme krásnou výhrou. Už teď víme, že si vaše stavby zamilujeme, každému tedy pošleme srdíčko.

Soutěžíme do soboty, v neděli proběhne vyhlášení výherců. 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Velké staveniště 🙂
bajushh
7. říj 2016

Tak my zatím stavíme z dřevěných kostek,ale letos se pro pracujeme k legu. Budou to první Vánoce,kdy konečně budou pod stromečkem i užitečné dárky(jak by řekl můj muž).Takže my si na svojí první stavbu musíme počkat...a pro začátek by nám tato stavebnice udělala velikou radost..😊

barabucha
7. říj 2016

V první řadě se omlouvám za kvalitu fotky, ale máme období, kdy nesmím nic fotit, takže jsem snímek pořizovala "natajňačku"🙂 Toto vzniklo během přípravy oběda, synovi je 2 roky a 2 měsíce. Už jsem v nějakém příspěvku psala, že naše nejoblíbenější zvíře je lama, takže mě ani neudivilo, že jsem se i v tomto případě dozvěděla, že se jedná o lamu a že lama s námi dnes bude "hají"🙂 Zoologové by se zřejmě nestačili divit:D Nicméně je to nezdolný důkaz toho, že duplo je věčné, protoze se jedná o kostky, které mi ppřivezlkdysi táta odněkud ze zahraničí, oak je podělil o sedm let mladší brácha, pak je měla půjčené pro dítě kamarádka a zatím je nezdevastoval ani náš stavitel a to se o to dost často snaží. Mimochodem se s Duplem někdy i koupeme ve vaně:D

monika51
7. říj 2016

U nás se zapojila celá rodina, zábava na celé dvě odpoledne 🙂 Vyhecovali jsme tatínka, ten oprášil schovanou krabici a už to jelo. Malej Péťa (11m) spíš kostičky schovával aby to nebylo zas tak lehký, ale nakonec se zdařilo 🙂 Doma je zatím "jen" Lego. První Duplo máme schované ve skříni k nadcházejícím narozeninám. A jak jinak než malé letadlo... (tatínek si totiž asi myslí, že tím ten zájem o to velké poklesne a nebude si muset okousávat nehty aby nepřišel o točící se vrtulky 😉)

barabucha
7. říj 2016

Jejda, lama v našem podání zřejmě vyděsila i Modrého koníka 😀 Zkouším poslat původní text tentokrát snad i s obrázkem 😉
V první řadě se omlouvám za kvalitu fotky, ale máme období, kdy nesmím nic fotit, takže jsem snímek pořizovala "natajňačku" 🙂 Toto vzniklo během přípravy oběda, synovi je 2 roky a 2 měsíce. Už jsem v nějakém příspěvku psala, že naše nejoblíbenější zvíře je lama, takže mě ani neudivilo, že jsem se i v tomto případě dozvěděla, že se jedná o lamu a že lama s námi dnes bude "hají" 🙂 Zoologové by se zřejmě nestačili divit 😀 Nicméně je to nezdolný důkaz toho, že Duplo je věčné, protože se jedná o kostky, které mi přivezl kdysi táta odněkud ze zahraničí, pak je podělil o sedm let mladší brácha, pak je měla půjčené pro dítě kamarádka a zatím je nezdevastoval ani náš stavitel a to se o to dost často snaží. Mimochodem se s Duplem někdy i koupeme ve vaně:D

svatbataz
7. říj 2016

My plánujeme Duplo jako premiéru až k Vánocům, malému bude tou dobou 18 měsíců... takže zatím odhadem, co my bychom postavili (a postavíme, až pořídíme):
- Velkou zoologickou zahradu (protože zvířata miluje)
- pec nebo troubu (protože rád jí, začíná asistovat a navíc pokaždé, když pěču, zírá do trouby)
- trampolínu (což doufám, že z kostek neudělá, ikdyž teda doma skáče po všem už teď)
🙂

sonnent
7. říj 2016

Dobrý den, u nás ve stavění vedou domečky pro rodinu. Tady právě snídají a jak je vidět mají spoustu dětí (čtyři) i zvířat: beránka, dva papoušky, pejska, kočičku a ještě rybu! No, jen doufám, že se o ta zvířátka vzorně starají děti a rodiče si zatím v klidu lebedí v domečku nebo u čaje z termosky na stole.

kabril
7. říj 2016

Dobrý den, společnými silami jsme se synem (3,5roku) postavili dvojgaráž pro hasiče a policejní auto, s bytem a bazénem se skluzavkama 🙂

anik.l
7. říj 2016

Tak my jsme postavili celé město. Máme tam nemocnici, nádraží, zoo, zmrzlinový stánek a letadlo s novomanžely Mouseovými :D
Evička 3 roky

mandre
7. říj 2016

U nas se stavela vyzkumna stanice s garazema. Deti nadsene staveli, tohle uz je nekolikata obr stavba, kostky jsou tak variabilni, ze je to jednou vyzkumna stanice, podruhe piratska lod, potreti z tech samych kostek letadlo s letistem. Vetsinou nas obyvak vypada jako jedno velke staveniste😆😆.

bara_lego
autor
7. říj 2016

@kacajam robot je skvělý! 🙂

arte.p
7. říj 2016

U nás doma mi to připomíná ,,velké staveniště,, denně. Dcera (2 r.) je náružvá stavitelka zoo, domků, věží,..., syn (7 měs.) má na starosti práce bourací...maminka pak práce uklízecí...

kajjina
7. říj 2016

dalo nám to zabrat,ale letošní stavba roku u nás doma je na světě 🙂 pozvali jsme si posilu a šlo to jedna radost 🙂 heslo zni: v představivosti se meze nekladou 🙂

kajjina
7. říj 2016

dalo nám to zabrat,ale letošní stavba roku u nás doma je na světě 😀 pozvali jsme si posilu a šlo to jedna radost 🙂: heslo zni: v představivosti se meze nekladou 🙂

kalkulantka
7. říj 2016

My jsme s dcerkou postavily něco jako Noemovu archu 🙂 Moc nás to bavilo a jí hlavně vrtalo hlavou, proč jsme do podpalubí schovaly tygra s medvědem, tak došlo i na vysvětlování rozdílů mezi dravci a býložravci 😀

miven
7. říj 2016

Krystufek stavel s tatinkem. Duplo mame doma vsichni moc radi😉

dine2
7. říj 2016

Domecek z dupla a zrovna se nikdo nerve 🙂

dp21
7. říj 2016

Z Lega bychom postavily cukrárnu s farmou 🙂 ,protože dortiky a zvířátka má každý rád :D

petdv
7. říj 2016

Na našem staveništi nám pomáhají roboti stavět domeček pro Kaštánka. Vůbec nám nevadí kombinovat klasické dřevěné kostky s legem, spíš to chce víc trpělivosti 🙂

rozzaarka
7. říj 2016

Kubík krátce po druhých narozeninách ještě stavět budovy neuměl, ale moc ho bavilo stavět kostičky na sebe. Kostička ke kostičce, stál u toho nejdřív na stoličce, pak na židli, nakonec jsme ho zvedali, ale všechny "čtyřky", které máme, byly na sobě a jeho dílo hotové 🙂

pomoztekacence
7. říj 2016

Naše malička bohužel duplo ještě nemá,ale planujeme s moji maminkou,ze ji nějaké koupit.A budeme stavět domečky,zoo a nějaký vláček.Jako mala jsem si i já s legem strašně moc vyhrála,nejčastěji jsem stavěla domečky,takže věřím ze to bude bavit i mou malou,tak snad neco od Ježíška(moji mamky)dostane,bohužel já na to nemám,jinak bych ji koupila rada už i ted nějaké.Moc me to mrzí.

olunka
7. říj 2016

Lego je můj kamarád
s duplem já si stavím rád
a když přijde tatínek
postavíme komínek
po komínku stavím hrad
s duplem si já hraji rád 🙂

U nás stavíme celá rodina 🙂 maminka, tatínek , synek (3roky) a už i nejmenší skoro roční synek 🙂 začli jsme komínem a zvyšujeme na hrad 🙂

be.rus.ka
7. říj 2016

U nas lego duplo kosticky frčí na všechny způsoby. Začínali jsme u stavění komínů a s přibývajícím věkem se hranice stavění posouvají dál a dál. Na výstavě lega se zhlednul ve větší variantě kostek a postavil domeček. A doma teď nejvíce frčí stavění traktorů, kombajnů, řezaček a jiných podobných zemědělských příslušenství... ostatně fantazii se meze nekladou 🙂

sarka49
7. říj 2016

My sice Lego Duplo nemáme, ale stavět cokoliv dokážeme s tím, co máme 🙂

petula1981
7. říj 2016

U nás frčí Duplo každý den. Staví všechno možné - super auta, všelijaké domy, komíny... Poslední dobou mají v oblibě několika patrový dům - jako náš panelák. Starší synové (3,5 a 5,5 let) si s legem vyhrají opravdu dlouho a v klidu. Jejich téměř 5 měsíční bráška je zatím s úsměvem sleduje - líbí se mu jak jsou kostičky hezky barevné. Ale brzy jistě přijde doba, kdy jim to začne všechno bourat a to bude doma křiku 😀

jannca82
7. říj 2016

U nás frčí, spíše frčelo stavění komínů a bourání, máme dva roky. Ke stavění domečku jsme se zatím nedostali. Nyní skládáme puzzle s obrázky zvířátek nebo kostky s obrázky zvířat. Takže čekám kdy nás to přestane bavit a začneme s tím domečkem 🙂

dapona
7. říj 2016

Kluci (2 a 3 roky) staveniště milují - u nás na vesnici zrovna dělají novou silnici a koryto řeky, tak není den, abychom nešli "šmírovat" stroje, co tam jsou. Top jsou auta s betonem a pak pásový bagr 🙂 - a ten zrovna dostanou k narozeninám. Sice jsou po roce, ale jsou narození ve stejný den, nekecám 🙂, tak máme koupené dvě krabice Dupla s pásovým bagrem.. 😀 Vyhrát by se nám hodilo, ne že ne. 😉 Jinak super soutěž, super hračky... kluci dostanou i k Vánocům něco, nejstarší pak "jede" v lego creatoru, techniku nebo minecraftu... prostě u nás lego kupujeme... 😉

irenoslava
7. říj 2016

u nás se staví furt, tentokrát je to letadlo

bimmka
7. říj 2016

Postavil ošetřovnu pro zvířátka. Vlak dovážel pacienty z nástupiště a dovnitř chodili po jednom.

karlitavi
7. říj 2016

@bara_lego většina synových staveb má kolečka, takže i náš dům je na kolečkách 🙂

dmev
7. říj 2016

Komín a čím výš, tím líp 😉

Strana