Máme pro vás první soutěž! 🙂
Ukažte dětem svět nakupování se stavebnicí LEGO DUPLO Můj první náklaďák. Procvičte si hledání dvojic i barvy. O deset těchto stavebnic můžete právě soutěžit!
Nakreslete nám s dětmi, co vše může takový náklaďák vézt! 🙂 Deset z Vás se může těšit na krásnou výhru. Všem zúčastněným také pošleme srdíčko 🙂
Náš mladší syn Tobiáš má rok a má Lego Duplo moc rád a taková stavebnice pod stromečkem by byla naprosto skvělá. Letos u nás totiž bude jinak chudý Ježíšek. ☹ A protože Tobiášek neumí ještě kreslit, nabídl se jeho starší bráška NIkola, že obrázek nakreslí. Tobiáška miluje, je to jeho nejlepší kamarád a udělal by pro něj cokoliv. Nikolka je na kreslení moc nadaný, chodí do kroužku a protože se nyní zamiloval do Krtečka a jeho přátel, naložil na korbu právě je. 🙂
@zaverecneprace Nikola je moc hodný, že bráškovi takto pomohl 🙂 a kreslení mu jde opravdu skvěle! 🙂
A je to jasne - takovy nakladak muze prinest cely dum 🙂 Na susednim pozemku se v dubnu zacal stavet novy dum. Vylili se zaklady a za par dni privezl nakladat hotove zdi a pricky domu, ktery si nechali nasi novi sousedi poskladat jako kdyby slo o kostky z Lega. Ted v tom ma moje Shantal uplne jasno - kdyz je auto dostatecne velike odveze/doveze klidne i cely dum ;)
Moc děkujeme za krásné příspěvky! 🙂 Už k vám všem letí srdíčka jako poděkování za zapojení do soutěže 🙂 Soutěžní příspěvky můžete přidávat až do soboty, výherce vyhlásíme v neděli. Hodně štěstí! 🙂
Oldřichovi je 7 měsíců, a takový náklaďák ještě nenakreslí, ale ručičkama ukazuje, jak by měl být veliký... tááááákle 😵
S dcerkou ktere jsou přesně 2 roky a 10 dní jsme nakreslili náklaďák ktery veze mooooc lasky a jednu malou holčičku.
Žádné Lego zatím nemáme a moc bychom si nějaké přáli . Po vyzkoušení Lega v hračkářství si myslím že by si na nás mohl treba Ježíšek vzpomenout.
Verunka zatím malovat neumí, ale u silnice by vydržela na auta koukat hodiny 🙂
Můj 7letý synovec myslel i na svoje dvě sestřenice. Teta mu trochu pomohla malovat a hlavně popisovat když holky spinkali. A říkal že si pak prý spolu budou hrát až vyhraje tu stavebnici. (Holkám je 16 měsíců ).