VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Můj první náklaďák! 🙂

bara_lego
3. říj 2016

Máme pro vás první soutěž! 🙂

Ukažte dětem svět nakupování se stavebnicí LEGO DUPLO Můj první náklaďák. Procvičte si hledání dvojic i barvy. O deset těchto stavebnic můžete právě soutěžit!

Nakreslete nám s dětmi, co vše může takový náklaďák vézt! 🙂 Deset z Vás se může těšit na krásnou výhru. Všem zúčastněným také pošleme srdíčko 🙂

mimar
4. říj 2016

Můj 7letý synovec myslel i na svoje dvě sestřenice. Teta mu trochu pomohla malovat a hlavně popisovat když holky spinkali. A říkal že si pak prý spolu budou hrát až vyhraje tu stavebnici. (Holkám je 16 měsíců ).

nikola_w
4. říj 2016

@mari90 jejda 😔 At jste brzo v poradku a doma 🙏 Člověk by hned vzal vsechny nemoci na sebe co?... me staci ty horečky a je mi ho tak líto .. achjo, snad se u vas nepotvrdi 😢

baraz
4. říj 2016

s prosbou o kresleni jsem neuspela,pry mi to postavi... a nas nakladak veze ledni medvedy 🙂

bara_lego
autor
4. říj 2016

@mari90 ať se dá malá brzy do pořádku! 🙂

sasarka
4. říj 2016

náklaďáky naložené krabicemi lega

jarcca
4. říj 2016

Když jsem se zeptala co náklaďák veze, tak prý ham ham...takže my opravdu trénujeme Duplo, které má Viky moc rád! 🙂

zaverecneprace
4. říj 2016

Náš mladší syn Tobiáš má rok a má Lego Duplo moc rád a taková stavebnice pod stromečkem by byla naprosto skvělá. Letos u nás totiž bude jinak chudý Ježíšek. ☹ A protože Tobiášek neumí ještě kreslit, nabídl se jeho starší bráška NIkola, že obrázek nakreslí. Tobiáška miluje, je to jeho nejlepší kamarád a udělal by pro něj cokoliv. Nikolka je na kreslení moc nadaný, chodí do kroužku a protože se nyní zamiloval do Krtečka a jeho přátel, naložil na korbu právě je. 🙂

bara_lego
autor
4. říj 2016

@zaverecneprace Nikola je moc hodný, že bráškovi takto pomohl 🙂 a kreslení mu jde opravdu skvěle! 🙂

croky
4. říj 2016

Náklaďák vozí pejsky (hafhaf) a ňamky (hamham). Tvoří Anička, necelé 2 roky 🙂.

juliette
4. říj 2016

A je to jasne - takovy nakladak muze prinest cely dum 🙂 Na susednim pozemku se v dubnu zacal stavet novy dum. Vylili se zaklady a za par dni privezl nakladat hotove zdi a pricky domu, ktery si nechali nasi novi sousedi poskladat jako kdyby slo o kostky z Lega. Ted v tom ma moje Shantal uplne jasno - kdyz je auto dostatecne velike odveze/doveze klidne i cely dum ;)

bara_lego
autor
4. říj 2016

Moc děkujeme za krásné příspěvky! 🙂 Už k vám všem letí srdíčka jako poděkování za zapojení do soutěže 🙂 Soutěžní příspěvky můžete přidávat až do soboty, výherce vyhlásíme v neděli. Hodně štěstí! 🙂

kh
4. říj 2016

@bara_lego Tak to snad nebudou stacit vyhry 🙂 Takových krasnych vytvoru!

olga_
4. říj 2016

@bara_lego To mám radost, že soutěž potrvá až do soboty. Jela jsem dnes na univerzitu a chlapi měli tolik práce, že zatím náklaďák nestihli namalovat 😀.

okakik
4. říj 2016

Oldřichovi je 7 měsíců, a takový náklaďák ještě nenakreslí, ale ručičkama ukazuje, jak by měl být veliký... tááááákle 😵

lenysek1988
4. říj 2016

Malá má 13 měsíců a tak zatím jen čmárá. Tak jsem se pokusila nakreslit co vozí. To je ovoce a zelenina, která chutná malé. A náš tatínek vozí písek a hlinu.

domka01
4. říj 2016

Vojtíšek má jasno v tom co vozí náklaďák: no přece mami dárečky, protože Ježíšek je malinký a všechny je neunese 🙂 ( a tím samozřejmě myslí motorky, bagry a vláčky ) 😀

folklorina
4. říj 2016
ladeka
4. říj 2016

Tak nám musely pomoci naše hodné a šikovné sestřenice 🙂 A divila jsem se, co je všechno napadlo, holky bláznivé :D

jackie3
4. říj 2016

Náklaďák nakreslila Julinka (6) s Jindříškem (3), i za sestru Karolínku (2 měsíce). Skvěle je to zabavilo, což přišlo vhod i mně, protože začínali zlobit. Z Dupla dnes postavili taky farmu (na fotce😉

mkrelo
4. říj 2016

Takto naložený náklaďák pojede k nám. Syn Matěj 2roky a jeho sestřenice Terezka 4,5 let si objednali náklad plný ovoce,které mají rádi, protože se blíží podzim, aby měli dost vitamínů.

monynka.s
4. říj 2016

S dcerkou ktere jsou přesně 2 roky a 10 dní jsme nakreslili náklaďák ktery veze mooooc lasky a jednu malou holčičku.
Žádné Lego zatím nemáme a moc bychom si nějaké přáli . Po vyzkoušení Lega v hračkářství si myslím že by si na nás mohl treba Ježíšek vzpomenout.

monynka.s
4. říj 2016
tarien
4. říj 2016

Naše Klárka (3,5) nakreslila ,,nakláďák, který veze kolotoč a tři skákací hrady a má připojeno vajíčko, který veze žraloka (skakací hrad se skluzavkou, který byl v létě u nás na pouti)".

sentlova
4. říj 2016

U nás maluje celá rodina a náklaďák nám určitě přiveze miminko 🙂

lstoppen
4. říj 2016

náklaďák nám vozí našeho Maximka 🙂 tato fotka je když měl 1 rok 😵 Jinak lego Duplo je naše oblíbená hračka,nejvíce letadýlka Planes

cinda82
4. říj 2016

Verunka zatím malovat neumí, ale u silnice by vydržela na auta koukat hodiny 🙂

paja214
4. říj 2016

Náš naklaďáček může vést jablíčka a trávu ( ty jediné syn nakreslil) a následně usoudil, že se zbytkem se kreslit přeci není třeba ..... 😀. Dále tedy uveze boty, ovce a dokonce i vlaky 😀.

bobulinka
4. říj 2016

Náklaďák nakreslil náš pětiletý Adámek, tu a tam jsem pomáhala s vybarvením který bylo cituji "ták těžký". Náklad kreslila naše 22měsíční Madlenka. Domnívám se, že se jednalo o náklad špaget v růžové verzi pro holčičky a jejich poníky.

flooinka
4. říj 2016

Nase holky ( 5 a 3 rok) nakreslily, ze jedno nakladni auto muze vezt slunicko, modreho tygrika, zlutou princeznu a motylka. Druhe, sice ne moc k poznani, auto veze pana 😀

lucianapolis
4. říj 2016

Tak jsme si udělaly hezké odpoledne a náklaďáček vyrobily 🙂 ten náš řídí mamka, veze Bíbí (Křemílek a Vochomůrka), Pipíše (pejsek), Ášu (Adélku) a vzadu má prý naloženou rodinu 🙂