icon

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Můj první náklaďák! 🙂

bara_lego
3. říj 2016

Máme pro vás první soutěž! 🙂

Ukažte dětem svět nakupování se stavebnicí LEGO DUPLO Můj první náklaďák. Procvičte si hledání dvojic i barvy. O deset těchto stavebnic můžete právě soutěžit!

Nakreslete nám s dětmi, co vše může takový náklaďák vézt! 🙂 Deset z Vás se může těšit na krásnou výhru. Všem zúčastněným také pošleme srdíčko 🙂

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Můj první náklaďák! 🙂
Strana
z8
ammmi
5. říj 2016

Náš náklaďák prý veze banány, dinosaura, jablíčka, sluníčko, Auta, traktor, bagr, zmrzlinu, kočku, raketu, mašinku, popeláře, tank, veverku a oříšky, déšť a strom

serafinka01
5. říj 2016

Syn (3,5r) říká, že správný náklaďák musí vézt velikého mrože 🙂

pajinka85
5. říj 2016

Kubouš nakreslit takový kamion -no jo, už nemysli na zvířátka ale na mobily a počítače ....

bara_lego
autor
5. říj 2016

@jannca82 náklaďák s pěknými botami pro maminku? To je auto snů! 🙂

missa111
5. říj 2016

Náš náklaďák veze střepy a obaly (žlutý). Dále je na obrázku dům, louka a silnice.

kkouzlo
5. říj 2016

Moje představa byla jina😀 nakreslila jsem prazdny náklaďák a dostala vynadáno, ze takhle nevypadá, ale ze ho teda vybarvi....a nakreslí majak, protože náklaďák vozi maják 🙂 a pak uhlí. Moje dítě s velkou fantazií, kdy jsem čekala nalozenou rodinu, nemocnyho pejska atd, zůstal snad poprvé věrný realitě 😁

monunkaaa
5. říj 2016

Kristynky nakladak by vezl spoooooustu klubicek. Kiki rika,ze dela pisi kuby (klubicka) 😉

petullama
5. říj 2016

Za nas takto 🙂

stepule08
5. říj 2016

Podle mé 3,5 leté dcerky poveze náklaďák tatínka z hospody 😀 Toto je tatínek 😀

jankana13
5. říj 2016

Tak přesně toto lego máme a náš malej (14měsíců) je z něj unešenej 🙂 a to především z lega kde je nakreslené mlíčko 🙂 hned hlásí bů bů 🙂. Jsou to úžasné hračky 🙂. Přejeme hodně štěstí soutěžícím 🙂

ilili75
5. říj 2016

Náš 4-letý Ládík je nadšený houbař, takže jeho autíčko veze košíky s houbami...

arte.p
5. říj 2016

I snaha se cení 🙂 prý jsou to bonbonky - Klárka (2 r.) je asi chtěla rovnou do ručičky a ne na náklaďák 😀

beruszka82
6. říj 2016

Radeček nakreslil balíky sena které vozí dědeček na vlečce(náklaďáku) pro zvířátka...

terdo
6. říj 2016

Dobrý den, ač se to tak nemusí zdát, náš nákladák prý veze kytičky. 🙂 Asi proto, že venku už žádné moc nekvetou.

baryri
6. říj 2016

U nás veze náklaďák stavební kostky na novou věž. Ten menší ještě neumí malovat😉

kacka13r
6. říj 2016

Ondrův náklaďák veze podzimní listí a kaštany... Tak a teď potřebujeme ten opravdový, ať to můžeme naložit 🙂

minizirafa
6. říj 2016

A náš náklaďák veze PODZIM a vše co k němu prostě patří....Je to opravdu velký a těžký náklad, veze dýně, listí, kaštany, jablíčka, draka a oříšky. Jednotlivé náklady kreslil Jiříček (22 měsíců) voskovkama a také prstovými barvami. Pak jsme spolu náklaďák naložili a zamávali mu na cestu. 🙂

zuzaaanka
6. říj 2016

Náš 19m brouček kreslí a komentuje: brrrm brrrm, čiči, haf haf, kačí, dum, moo (motýl) a mňam mňam. Myslím, že všem je jasné, co náklaďák veze 😀 jinak u nás teď frčí První farma, pořád vyndavá a zandavá zvířátka do domečků 🙂

markysek2
6. říj 2016

nesmí tam chybět bonbony, bramburky, jídlo pro sestřičku ...a pak teprve zbytek ...základní potraviny jako, olej, mouka, pečivo , mu moc neříkají a to s námi na nákupy jezdí ...budu musete na tom zapracovat ...jinak dílko i s autorem

vrrdesign
6. říj 2016

Když venku včera pršelo, tak jsme se k tomu konečně s naší čerstvou dvouleťačkou dostaly 🙂 Já jí předkreslila kostky-ona vodovkama vybarvila, já jí vystřihla náklaďák, kola apod-ona sestavila a nalepila, já jí dala zelený papír-ona natrhala a nalepila trávu, sama si vybrala v našem kouzelném tvořivém košíku samolepky srdíček a kytiček a že prej "takhle hezký!" TAKŽE NÁŠ NÁKLAĎÁK ASI VEZE NÁLOŽ LÁSKY A KVĚTIN. Nejlepší ale bylo to, že jí to bavilo a když si s tím pak začala hrát s opravdovými figurkami a tankovala benzín, tak jsem jen tála 😀 Nakonec jsem jí to pověsila na její "art wall" v pokojíku..

leenas
6. říj 2016

Nedozvěděla jsem se co přesně to je, ale uveze toho hodně 🙂

pehaaa
6. říj 2016

Vďaka súťaži sa mi ho podarilo namotivovať aby sám nakreslil obrázok , inak radšej tie obrázky vyfarbuje ... .
Takže jeho náklaďak vezie momentálne jedno auto a jeden kus dreva 🙂

sunsmile
6. říj 2016

Nakladak veze oblibene hracky duplo a míče a oblíbenou kukuřici...

houfinka
6. říj 2016

Dnes našeho chlapečka trápil chrapot. Jeho nejoblíbenější postavou je dinosaurus - na obrázku černou barvou ( černě je i uhynulý strom). Ve dvou a čtvrt se domnívá, že náklaďák převáží dinosaury :0)

kamculkap
6. říj 2016

náš mladší by rád vozil tohle, nevím, sice co to je, ale starší říká, že to bude duha, protože má moc barev a vypadá to prý jak štědrý den 😀 no nevím, asi mám málo bujnou fantas 🙂

olga_
6. říj 2016
olga_
6. říj 2016

Náklaďák našeho za týden dvouleťáka vypadá takto. Protože krásně mluví ve větách, vysvětlil mi, že je to náklaďák CISTERNOVÝ a má hodně kol. Veze marmeládu, máslo a chleba (oblíbená snídaně tatínka, dokud jsme ho nepřetáhli na jáhlovou a vločkovou kaši 🙂). A ještě důležitá informace, kterou syn dodal - náklaďák hoří a hasiči se ho uhasit nechystají 😀.

baryri
6. říj 2016

Tak i naše starší dokončila svůj obrázek. Její náklaďák veze dobroty pro nemocné děti. Když byla hospitalizována v Motole s bolavym bříškem, bylo ji moc líto dětí které tam leželi dlouho a nemohli jíst normální jídla

kabril
6. říj 2016

Syn Kryštůfek (3,5roku) miluje číslíčka a počítání a tak nakreslil, že náklaďák veze číslíčka - jedničky a trojky 🙂

sonnent
6. říj 2016

Tak jsem si během nadšeného kreslení pečlivě napsala, co náklaďák veze:
- sluníčko
- jídlo pro zvířátka, hlavně prý seno a mrkývky
- jablíčka
- zeleninu
- auto, rybu a dinosaura
- céčka, co má Sabinka (kamarádka)
- kolo Radečka (kamarád)
- kytičky
- uhlí