VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Můj první náklaďák! 🙂
Máme pro vás první soutěž! 🙂
Ukažte dětem svět nakupování se stavebnicí LEGO DUPLO Můj první náklaďák. Procvičte si hledání dvojic i barvy. O deset těchto stavebnic můžete právě soutěžit!
Nakreslete nám s dětmi, co vše může takový náklaďák vézt! 🙂 Deset z Vás se může těšit na krásnou výhru. Všem zúčastněným také pošleme srdíčko 🙂

Moje představa byla jina😀 nakreslila jsem prazdny náklaďák a dostala vynadáno, ze takhle nevypadá, ale ze ho teda vybarvi....a nakreslí majak, protože náklaďák vozi maják 🙂 a pak uhlí. Moje dítě s velkou fantazií, kdy jsem čekala nalozenou rodinu, nemocnyho pejska atd, zůstal snad poprvé věrný realitě 😁
Tak přesně toto lego máme a náš malej (14měsíců) je z něj unešenej 🙂 a to především z lega kde je nakreslené mlíčko 🙂 hned hlásí bů bů 🙂. Jsou to úžasné hračky 🙂. Přejeme hodně štěstí soutěžícím 🙂
Když venku včera pršelo, tak jsme se k tomu konečně s naší čerstvou dvouleťačkou dostaly 🙂 Já jí předkreslila kostky-ona vodovkama vybarvila, já jí vystřihla náklaďák, kola apod-ona sestavila a nalepila, já jí dala zelený papír-ona natrhala a nalepila trávu, sama si vybrala v našem kouzelném tvořivém košíku samolepky srdíček a kytiček a že prej "takhle hezký!" TAKŽE NÁŠ NÁKLAĎÁK ASI VEZE NÁLOŽ LÁSKY A KVĚTIN. Nejlepší ale bylo to, že jí to bavilo a když si s tím pak začala hrát s opravdovými figurkami a tankovala benzín, tak jsem jen tála 😀 Nakonec jsem jí to pověsila na její "art wall" v pokojíku..
Náklaďák našeho za týden dvouleťáka vypadá takto. Protože krásně mluví ve větách, vysvětlil mi, že je to náklaďák CISTERNOVÝ a má hodně kol. Veze marmeládu, máslo a chleba (oblíbená snídaně tatínka, dokud jsme ho nepřetáhli na jáhlovou a vločkovou kaši 🙂). A ještě důležitá informace, kterou syn dodal - náklaďák hoří a hasiči se ho uhasit nechystají 😀.
Tak jsem si během nadšeného kreslení pečlivě napsala, co náklaďák veze:
- sluníčko
- jídlo pro zvířátka, hlavně prý seno a mrkývky
- jablíčka
- zeleninu
- auto, rybu a dinosaura
- céčka, co má Sabinka (kamarádka)
- kolo Radečka (kamarád)
- kytičky
- uhlí
Zjevně je to multifunční model, který zvládne všechno najednou 🙂

Náš náklaďák prý veze banány, dinosaura, jablíčka, sluníčko, Auta, traktor, bagr, zmrzlinu, kočku, raketu, mašinku, popeláře, tank, veverku a oříšky, déšť a strom