Dny s LEGO DUPLO začínají! Co vás čeká?
Jsem moc ráda, že tu s vámi mohu tento týden být. Dny s LEGO DUPLO právě začaly a já jsem tu od toho, abychom si je společně užili 🙂. Mám pro vás nachystané tipy na vánoční dárky, spoustu zajímavých informací a také inspirativních her. Navíc budete mít možnost od středy do pátku pokládat otázky týkající se hraní a jeho důležitosti pro vývoj dítěte dětské psycholožce Simoně Hoskovcové. Chybět nebudou ani soutěže o krásné stavebnice LEGO DUPLO. Na první soutěž se můžete těšit již dnes.
LEGO DUPLO, to nejsou jen kvalitní a bezpečné stavebnice, ale celý svět plný dobrodružství a kreativních her, do kterého vás chci pozvat. Ráda vám odpovím na vaše otázky a pomůžu vám zjistit vše, co vás o LEGO DUPLO zajímá. Těšíte se, až si spolu zasoutěžíme?

@megy bohužel, mrzí mě to, ale žádná takováto podobná sada se samými zvířátky není. Jedině, jak už Vám tady napovídají🙂, se zaměřte na sady, které obsahují mnoho zvířátek. Například by se Vám mohlo zalíbit LEGO DUPLO Lesopark, či LEGO DUPLO Lesní zvířátka, LEGO DUPLO Baby zoo, LEGO DUPLO Zvířátka z farmy🙂 Vím, že přesně nezodpovídám Váš dotaz, je to ale prozatím jediná varianta, jak se k většímu množství zvířátek dostak🙂 Bára
No malá má teprve 11 měsíců, ale s Lego Duplem budeme rozhodně začínat, už jen proto, že na radu známých nemá cenu kupovat levnější stavebníce, jelikož i když je LD dražší, tak kostky do sebe vždy krásně zapadají a zároveň se dá později kombinovat i s normálním legem.

Abych se přiznala, tak jsem se Legu duplo dlouho bránila. Byly to pro mne zbytečně předražené kostky, kterých je na trhu habaděj. Tento názor jsem zastávala do chvíle, než jsme šli minulý měsíc na veletrh hraček do Ostravy a hned u vchodu byl bazén plný Lego duplo kostek. Dcerku jsem už nikam jinam nedostala. Kostičky jsou opravdu kvalitní, což nasvědčuje zátěžový test v bazénu. Děti po nich skákali, šlapali a nenašla jsem ani jednu rozbitou kostku. Líbí se mi nápaditost kostek, které nabízejí různé témata k hraní. To moc stavebnic nenabízí. Spousta doplňků, které do sebe pasují a jsou propracované do posledních detailů. V ten den jsme se do Lego Duplo prostě zamilovali. Hned na místě jsme koupili "Box plný zábavy", který měl být původně pod stromeček, ale já to prostě nevydržela a musela jí to dát hned 😀
Za pár dní na to jsme utíkali do hračkářství pro hrací podložku. Ta mě popravdě trochu zklamala, protože za ty peníze by mohla být trochu pevnější, jako ostatní Lego podložky. Obávám se, že nám dlouho nevydrží. Ale to je asi tak jediný výtka, kterou jsem na Lego duplo našla.
Máme doma hodně stavebnic, ale jen s Lego duplem si hrajeme denně a opravdu i dlouhé hodiny. Fandím Vám a těším se na další nápadité stavebnice 😉