icon

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark

bara_lego
24. lis 2015

Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii jedné malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.

Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
Strana
z6
marssyy
26. lis 2015

Laura kreslí svého oblíbeného medvěda

vendy.z
26. lis 2015

Můj malý dvlouletý chlapeček moc nekreslí, jsou to jen takové čáranice, které nějak pojmenuje. Ale rád se mnou tvoří, lepí, dolaďuje, razítkuje 🙂 A tak máme na nástěnce už pěknou sbírku výtovrů. Vždycky si musí s tím nějakou dobu pohrát a má radost, že to vyrobil sám 🙂

verbra
26. lis 2015

Maminka si vymyslela, že budeme malovat ježečka. Mám doma ale berana - ježeček ji nebavil, papír obrátila naruby a podle mně tam zvířátko je - já tam vidím slona - dlouhé velké nohy, velké uši a chobot. 😀

dorinek
26. lis 2015

Tak u nás teď poslední dobou vedou ryby 🙂

spagatice
26. lis 2015

Malování na papír kluci moc nemusí, ale jak vytáhneme tabuli, pustí se do toho hned 🙂 Na fotkách jsme se zrovna učili malovat krokodýla a lva 🙂

verena
26. lis 2015

@amaliee Netopýr? Vypadá vtipně...

zlatytajfun
26. lis 2015

Vašík 2,9 toho ještě toho moc nenakreslí ale za to rádi tvoříme zvířátka na špejli..bohužel nemáme ani jedno tvořeníčko doma protože pokaždé obdarujeme buď babičky, dědečky, tetičky, kamarády, sousedky atd... nejčastěji kreslíme sluníčka, pejsky, koně, traktory, auto, jeřáb...

juliemichal
26. lis 2015

můj starší miláček mamince udělal s písku tady tohoto krásného koníka 🙂 má je moc rád a mamince s tímto udělal velikou radost 🙂

blikina
26. lis 2015

I Šimonek (15 měsíců) se chtěl zúčastnit soutěže o krásné Lego Duplo Lesopark a tak jsme dneska vyrazili pro prstové barvičky. Každý den chodíme na procházku kolem oveček a koziček, takže u nás je oblíbeným zvířátkem ovečka a proto jsme se pustili do malování ovečky. Taťka Šimonkovi pomohl předkreslit ovečku, aby Šimonkovi šla dobře omalovat a jelikož to bylo první setkání s malováním, tak Šimonek nejprve musel zjistit, co to jsou vůbec barvičky, následovně jsem mu ukázala, jak se s prstíkama maluje. A dopadlo to nakonec tak, že Šimonek místo ovečky zmaloval sebe.🙂 Děkujeme za tuto soutěž, protože jsme dnes měli krásný večer před koupáním a o to hlavně šlo.🙂

germaine
26. lis 2015

Naši kluci jsou jako jing a jang - Štěpí miluje černého pantera a Matouší naopak bílou kočičku...oboum se povedli, co říkáte?

levandulova
26. lis 2015

Našemu Kubovi jsou 4 roky a 2. rokem chodí do výtvarné školky, kde se v kreslení hrozně zlepšil. Maluje nebo se mnou vybarvuje omalovánky každý den. Jelikož milujeme zvířata, tak tahle soutěž je nám na míru 🙂 Nejvíc miluje slony, želvy a krtečka. Něco málo z Kubových obrázků:

alenka237
26. lis 2015

Emicka ma 21 mesiacov, kreslenie zatial nie je este favorit.Ale zvieratka miluje, vsetky vie napodobnit. Obrazok sme vytvorili spolocne na dielnickach, za co dakujem tete, ze nam pomohla.Je to lastovicka, ale Emicka hovori vtacik cim cim 🙂 Je to velka zabava a je krasne ju sledovat ako nam rastie

amaliee
27. lis 2015

@verena aaano 🙂

pucinkaaaa
27. lis 2015

Nas maly umelec a vybarvovani dinosauru

miky31
27. lis 2015

Posílám taky fotečku malování mého skoro 4letého syna. Zatím nějak nebere obrysy a linky v potaz,ale občas mu to jde 🙂 Zasílám i na fotce výrobky ze školky 🙂
Zvířátka miluje, doma máme kočku a venku slepice. Jinak ze zoo zbožňuje zebry, pandy a netopýry 😀
Každý den chodíme na procházku mezi poli a vždycky se kouká a hledá srnky,bažanty a zajíce. Snažím se mu ukazovat co jaké zvířátko dělá za stopy, co papá....Pak chodíme domů se žaludama, plnou hrstí travičy...Co kdyby náhodou se přišlo podívat k nám na zahradu divoké prase nebo srnka že? 😀

barbaramadd
27. lis 2015

Náš malý námořníček pochytal do své sítě v pokojíčku hned několik zvířátek. 🙂 Miluje tvoření! Hlavně z otisků nožiček a ručiček, tak se jeho "akvárium" každou chvilku rozrůstá o nové vzácné druhy rybiček. 🙂

mykolaapsi
27. lis 2015

Rybička v podání našeho Štěpánka.

petra_pf
27. lis 2015

Amálka 36 měsíců a její pavouk 🙂

marcelilinka
27. lis 2015

páv našeho kloučka (2,5 roku)

stella281
27. lis 2015

Dobry den, rozhodly jsme se jeste prispet svym dnesnim vytvorem, malovaly jsme se synem kridou stromecek s ozdobami a hvezdou, darecky a lesni zvirata. Napovim, pokud to neni poznat🙂, je to medved, sova, liska, zajicek, divoke prase a jelen. Moc nas to bavilo a snad tim potesime i nase sousedy. Dekujeme za sotez, je to moc zabavne. Peta a Stella Kocourkovi.

mimar
27. lis 2015

Malovat ještě neumíme tak nám zatím maluje Náš bratranec a děla u toho ruzne opičky a zvuky a nám se to velice libi. A+A

tarien
27. lis 2015

U nás je stále nejoblíbenější krteček s kamarády. Tak jsme jim pro tentokrát postavili otevírací domeček 🙂 zábava na velkou část odpoledne. Malá vymýšlí, co do domečku ještě potřebuje, mamka vyrábí, Klárka em tam dokresluje a vybarvuje. Pak si s krtečkem, zajíčkem a žabkou hrála ještě sama další hodinku 🙂

dorkaa
27. lis 2015

Ahoj, jmenuji se Adámek a jsou mi 2 roky a 8 měsíců. Jestlipak poznáte, jaké zvířátko mám nejraději? Kreslit zatím moc neumím, ale na druhé fotce Vám trochu napovím. Adámek 🙂

makulinecka
27. lis 2015

Hezký den, i my zkousíme štěstí v soutěži. Posíláme Vám obrázek, který vytvořila dcera 2 roky. Použily jsme to, co je u nás nejoblíbenější prstové barvy, razítka a krepový papír. Obrázek Vám popíši: Má to být lešík (lesík), kde si hrají naše oblíbená žvížátka (zvířátka).
V horní části je sluníčko, mraky a motýly. Ve spodní části jsou zvířata, kytky a otisk ručičky - to je drak s pěti hlavami. Ti jsou u nás oblíbení. Namalovat je zatím neumí, ale našla si jiný způsob ztvárnění 🙂 Říkala jsem jí, že obrázek pošleme paní z kostiček Lega dupla a ona hned k obrázku přidala oblíbeného králíčka, kytku a panáčka ze sady Lega dupla, který bojuje s drakem.

plea
27. lis 2015

Nevlastné dcérky už dávno túžili po psíkovi, tento rok sa im tento sen splnil a tak je najoblúbenejšie zvieratko jasné ako facka 🙂

jzizala
27. lis 2015

Posíláme obrázek Kubíka oblíbené kočičky.Malovala ho do soutěže dcerka Natálka ( 5let ), pro brášku,který ještě malovat neumí.Je mu rok a půl. Moc by pro něj chtěla stavebnici vyhrát,tak se jí to třeba povede, měla by velkou radost. zdravíme Jana, Natálka a Kubík 🙂

snany
27. lis 2015

Klárka (4 roky) sama maluje a tvoří různá prapodivná zvířátka 😀 Tohle je jen takový malý výběr 😀

alkena
28. lis 2015

Samostatné malování zvířátek je ještě nad její síly, takže dcera vymalovávala. Pejsek jako jezevčík Kuba u babičky, pakobylka, protože je chováme doma a chce "kakobylku" na ruku, a poslední je mnohonožka, které objevila na podzim na zahradě a říká jim autobusy.

misska1
28. lis 2015

Kristýnky (2.roky) výtvor 😀 Prý ga-ga-ga 😀 Tak nevím no, možná za pár let to vypiluje 😉

makretek
28. lis 2015

Tak já vkládám mořského koníka, kterého vybarvil náš dvouletý Vojta. U nás teď frčí malování a vybarvování prstovýma barvičkama. Jejich výhoda je, že to jde ze všeho krásně smýt 🙂

Strana
z6