icon

SOUTĚŽ: Jak se vám líbí naše tělové mléko Linola Lotion?

simi_linola
19. led 2016

Jak se vám líbí tělové mléko Linola Lotion?

U nás je nezaměnitelnou součástí hlavně teď v zimě, kdy pokožka trpí nejvíce a vysušuje se. Spojili jsme příjemné s užitečným a večerní rituál obohatili o masáž spojenou s mazáním a to mají prckové moc rádi 🙂 Rada si přečtu i vaše názory či postřehy a jednoho z vás odměníme Linola figurkou.

SOUTĚŽ: Jak se vám líbí naše tělové mléko Linola Lotion?
lenuli3622
19. led 2016

Ještě jsem neměla tu možnost vyzkoušet si tento přípravek. Ale po přečtení tohoto to hned napravím, jelikož máme celá rodina suchou pokožku 🙂

mkrelo
19. led 2016

Tento krém používám a jsem spokojena. Vysušovaly se mi hlavně ruce,lokty,nohy. Po namazání mám pokožku krásně vláčnou a hydratovanou, bez mastnoty. 🙂

rezetka
19. led 2016

Mám s ním dobrou zkušenost, především v kombinaci s olejem do koupele (už zase) 😀.

p_ch
19. led 2016

moji kluci mají citlivou pokožku. Po každé koupeli je mažu ale potom bojujeme s natáhnutím pyžámka jak jsou mastní :D Proto vyzkouším Linola Lotion

kh
19. led 2016

My jej používáme ja i syn.
Produkt mi doporucila pediatricka pro syna na atopicky exem. Jsem s nim moc spokojena, a tak jsem jej postupne zacala synovi "krast" a uz jej používáme pravidelne oba.
Perfektne hydratuje moji suchou pokožku na nohach a přitom ji nezanechava mastnou. Libi se mi i konzistence, skvele se vtira do pokožky.
Na doporuceni zdejších maminek se chystam ještě doplnit naši Linola výbavičku o krem na telo Linola Fett. Chtela jsem jej poridit, az nam Linola Lotion dojde, ale vzhledem k mensimu objemu jej budu používat spolecne s Lotion, na střídačku, a spise pro malého.

makulinecka
19. led 2016

Hezký den, je to jeden z naší top trojky výrobků, které od Linoly používáme. Jsme s ním moc spokojeni a atopická kůže dcery jej snáší velmi dobře. Na tomto, krémů miluji tu nezaměnitelnou vůni, je to srdeční záležitost a taky asi moje závislost, dcerce krém občas ukradnu i pro sebe 🙂

victress
19. led 2016

určitě vyzkouším, mám neustále suché lokty, ruce a kolena, takže jsem zvědavá, jak si s tím Linola Lotion poradí😀

baseema
19. led 2016

Používám Linolu teď po porodu. Jsem hodně vysušená, připadám si jak had když se loupe. Snad mi Linola pomůže co nejdřív 🙂

simi_linola
autor
19. led 2016

@p_ch
@baseema
@victress
@lenuli3622 budem na vás myslieť baby a silno držať palce 🙂 budem rada, ak sa potom ozvete ako ste spokojné 🙂 Krásny deň 🙂

nefertiti20
19. led 2016

zkusím vyzkoušet, ještě se tak nestalo.. snad budeme všichni vč. prcka spokojeni, a značka nám sedne..🙂

markysek2
19. led 2016

krásně voní a dobře se s ní maže ...měla jsem možnost jen vyzkoušet (švagrová používá denně) při návštěvě, kdy jsem zapoměla mazání pro dcerku , ale od dalšího používání mě odradila cena..naštěstí dobře snášíme běžně dostupné krémy pro děti, i když taky ne všechny 100% sedí

janadano
19. led 2016

na LINOLU Lotion nedám dopustiť, pre mňa TOPKA - prečo, lebo krásne vonia, super sa roztiera a pokožka po nej je super hebká, voňavá, aj ja ako 41 ročná mamina- pri mojich deťoch sa cítim po natretí touto LINOLOU ako mladá??? 🙂 🙂 🙂 A moje dcérky tie sa rady natierajú, niekedy to preženú, ale... super pre mňa jednička krásny večer

petra_pf
20. led 2016

Taktéž nemám vyzkoušeno, ale líbí se mi design všech Linola produktů - nevtíravý, neagresivní způsob prodeje 🙂 Těším se, až něco vyzkouším 🙂

jajinka25
20. led 2016

ještě jsme neozkošeli 🙂 ale věřím že je idealní nejen v období zimy. Malou mažu pokaždém koupání olejíkem a moc se jí ta nenucená masáž líbí 🙂 určitě jednou ráda ozkouším 😉

janicka1424
20. led 2016

zatim jsme nezkoušeli ale do budoucna určitě vyzkoušíme

ustarana
20. led 2016

Za mňa super. Ale podľa mojej skúsenosti najlepšie funguje spolu s prípravkami na kúpanie.

simi_linola
autor
24. led 2016

Krásnou neděli všem 🙂

Srdečně se vám chci poděkovat za všechny vaše milé příspěvky, zkušenosti a dotazy. Bylo velmi těžké vybrat jen jednu z vás, ale dovolte mi poblahopřát v této diskusi @makulinecka

- vyhráváš Linola figurku. Poprosím tě pošli mi do IP tvou adresu a telefonní číslo.

Vám všem ještě jednou velmi děkuji a snad se vidíme opět brzy 🙂