icon

Když dudlík svítí ve tmě…

misa_lovi
Moderátor
20. říj 2018

Je to drobnost, která však maminkám hodně pomáhá – některé z našich dudlíků obsahují unikátní ve tmě svítící bezpečnostní kroužek nebo svítící prvky na štítku. Když miminku v noci dudlík vypadne a pláče, tak jej v postýlce rychle najdete 😉👶

Proto má vždy jeden z dudlíčků v setu nějaký svítící prvek. Tuto malinkou, ale praktickou vychytávku můžete najít například u kolekce

Buddy Bear 🐻
Night & Day 🌜🌞
Follow the Rabbit nebo
My Little Love ❤

Znáte? 🙂

Když dudlík svítí ve tmě…Když dudlík svítí ve tmě…
karolinasvetla111
20. říj 2018

Svítící jsou nej. Malý si ho najde v noci v postýlce sám 😍

lenkajan
20. říj 2018

Svíticí dudlíky známe a používáme každou noc. Jelikož mrňouska budí vypadnutý dudlík v noci každou chvilku, je to super vychytávka, která nám ušetří dost času 🙂

misa_lovi
autorModerátor
20. říj 2018

@karolinasvetla111 😍 A to je nej! 😉

misa_lovi
autorModerátor
20. říj 2018

@lenkajan Malá drobnost, která hodně pomůže 😉 Děkujeme!

dasinaa
20. říj 2018

Nám svítí vždy max hodinu, pak už ho nenajdu 😥

paperilla
20. říj 2018

Tohle je naprostá PECKA - opravdu zlatou medaili tomu, kdo tohle vymyslel. Je to v noci veliká pomoc.

misa_lovi
autorModerátor
20. říj 2018

@paperilla 🎉🎉 Souhlasíme! Pomocník první třídy! 🙂

misa_lovi
autorModerátor
20. říj 2018

@dasinaa ☹ Jaktoo?

ewkad
20. říj 2018

Opravdu top vynález... Na noc jsem vždy volila jen tento typ dudlíků. Pootevřela jsem očko a našla jsem ho hned - žádná lampička nic...

misa_lovi
autorModerátor
20. říj 2018

@ewkad Přesně tak...🙂

dasinaa
20. říj 2018

@misa_lovi to netuším, tak jsem se těšila jak v noci nebudu hledat dudlík a pak jsem byla zklamaná, i nasvítit jsme zkoušeli a vždy jen hodinu. Máme jinou značku a ten najdu hned. Lovi má přes den.

misa_lovi
autorModerátor
20. říj 2018

@dasinaa Určitě nesvítí celou noc intenzivně, ale právě ten kroužek v noci viditelný je, i když slaběji...tak to je mi líto ☹

kkaatte
20. říj 2018

Svítící jsou super. Jen je mrňousek nesmí zalehnout

sticker
misa_lovi
autorModerátor
20. říj 2018

@kkaatte 😀😀 No, malou nevýhodu to má 😀

paperilla
20. říj 2018

@misa_lovi po 10-ti letech jsme si pořídili miminko a tak na spoustu věcí "čučím jako puk", ale se svítícím dudlíkem už nemusím mít vedle postele na poličce dalších 5, které jsme pak u starší dcery sbíraly ráno kolem postýlky.

pavlabartova
21. říj 2018

Také používáme, za mě super nápad.

verunkanatalka
21. říj 2018

Je to super vychytávka!!!!

adelinda89
23. říj 2018

mame svitici i nesvitici, tvar tresinka, ale hlavne jsou to dudlikyn
, ktere jako jedine sedly moji maly mesicni holcicce. zaplat pan buh, ze aspon nejaky vybrala z tech vsech co jsme zkousely 😀

silvuskaaa
15. lis 2018

Nám nesvítí téměř vůbec 😢 max 10min, budu muset koupit jiný, reklamovat to nemá smysl 😢

pampelina18
24. čer 2025

Máme z dm ani ne za 100 dva dudlíky. A jsou nej.

molu18
24. čer 2025

@misa_lovi Dobrý den, chci se zeptat z jakého materiálu je svítící část dudlíka a zda je to zcela bezpečné ? Je to bezpečné i kdyby si dalo dítko do pusy svítící část? Můžu to dávat dítěti i když jsem těhotná?