Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    paperilla
    18. zář 2019    Čtené 376x

    Testování ekologické řady Real green

    "Dnes je ten den, kdy jsem se poprvé setkala se ZENITem"

    Moc ráda objevuji a testuji nové přípravky a pomocníky do domácnosti. Shodou okolností se na mě usmálo štěstí a 10. 9. dorazil našlapaný balík ekologické řady Real green k nám domů. Jsem tak trošku "blázen do úklidu", jak říká můj manžel, takže si asi dovedete představit tu obrovskou radost, když jsem vybalovala jednotlivé lahvičky. Každou jsem si pořádně prohlédla a očichala. Krásně se to sešlo a já měla ve středu dopoledne volno. Vyhlásila jsem tedy domácnosti "podzimní očistu" a s úsměvem na tváři se pustila do relaxování - tedy úklidu 😀

    Začala jsem od stropu, takže šly dolů všechny záclony a šup s nimi do pračky spolu s Real green clean pracím gelem, který lze použít i při nízkých teplotách, což je u záclon fajn. Přihrádku pračky jsem naplnila jak pracím gelem, tak i Real green clean aviváží a už se těšila na výsledek. Za půl hodinky jsem vytáhla z pračky krásně bílé a voňavé záclony.

    Mezitím co se praly záclony, jsem naplnila myčku a do zásobníku vložila Real green clean tablety do myčky. Po umytí bylo nádobí krásně umyté a lesklé. Schválně jsem do myčky dala i plastové krabičky, které už normálně myji jen v ruce, protože manžel z nich cítí "chemickou vůni", která se pak přenáší i do jídla. Po těchto tabletách jsou plastové krabičky naprosto v pohodě, takže super.

    Další mé kroky vedly na WC. Jo jo, toaleta volala o pomoc 🙂 Napustila jsem ji prostředkem Real green clean toalety a šla si nachystat kbelík s vodou na podlahu s Real green clean podlahy. Po chvilce působení jsem toaletu vydrbala a po spláchnutí už se na mě usmívala krásně čistá a voňavá mísa. Záchod jsem ještě vytřela a s dobrým pocitem za sebou zavřela dveře.

    Následovala odprášení celé domácnosti. Zase jsem si nachystala kbelík s hadříkem a nalila do něho Real green clean plochy. Nevím, ale zdálo se mi, že po jeho použití vydržely poličky déle bez prachu a všudypřítomné otisky dětských ručiček šly dolů také snadněji.

    Real green clean nádobí nahradil původní lahvičku se saponátem a vím, že už má své místo jisté, protože dobře myje a odmašťuje, krásně voní a hlavně po něm nemám vysušené ruce. Nerada na úklid používám rukavice a tak po úklidu musím ruce důkladně promazávat, abych jim vrátila hebkost. Tady ovšem nic, ruce jsou nevysušené a nádobí čisté.

    Real green clean tekuté mýdlo se ubytovalo v koupelně a mě moc pobavila hláška dcery, která mi po umytí rukou řekla, že jí krásně voní ruce a že jí to připomíná vůni ze školky, kam moc ráda chodila.

    Real green clean podlahy jsem používala na plovoucí podlahu a dlažbu. Plovoucí podlaha se po něm pěkně leskla a byla bez čmouh.

    Závěrem bych celou tuto řadu chtěla moc pochválit za její účinnost a šetrnost k přírodě. A s klidným svědomím ji mohu všem doporučit.

    #test_zenit a #recenze

    #zkusenosti_zenit

    Holky, pokud některá uvažujete o zvěčnění svých nezapomenutelných životních vzpomínek, tak Vám musím doporučit společnost saal.digital.cz . Nechala jsem si od nich udělat foto obraz našich dvou princezen a jsem moc spokojená. Obraz dorazil velmi rychle, provedení je 100%. A pro zpracování Vašich požadavků má Saaldigital svůj program, který je srozumitelný a velmi snadno ho hned pochopíte. Určitě ještě služby Saaldigitalu využijeme. Děkujeme
    #saaldigitalcz

    #sunar_tajenka

    Mléčný tuk 🍀

    paperilla
    Zpráva byla změněna    12. únor 2019    

    Holky, měla jsem tu možnost ochutnat zmrzku Breyers Delights, která se prodává ve 4 příchutích a musím uznat, že slogan "mlsání bez výčitek" je více, než trefný. Pokud vás večer, po náročném dni, honí mlsná a pak pronásleduje černé svědomí, že jste zhřešily, tak je to dobrota právě pro vás. Léto se blíží, plavky volají 🙂 Mlsání bez výčitek zdar 😉
    PS: pozor na manžela a děti - jdou po ní taky 😀
    #mlsambreyers #bezvycitek

    (2 fotky)

    Naše malá "kouzelnice" Štěpánka je rarášek od narození a každý den nám nachystá nějaké to překvapení. Ačkoliv bych ji kolikrát nejraději roztrhla na dvě Štěpánky, je to náš miláček, který má srdíčko na správném místě. Asi nejvíc mi to dokázala ve chvíli, kdy jsme byly doma jen spolu a já se dozvěděla, že mi umřel tatínek. Začala jsem brečet. Štěpánka přišla ke mě, prohlídla si mě a pak se přitulila. Vydržely jsme takhle spolu sedět asi 1/4 hodinky, což u té naši neposedy je zázrak. Miluju ji ❤

    #fisherprice_kouzlo

    paperilla
    11. pro 2018    Čtené 278x

    Testování rybích olejů Möller´s Omega

    V úterý nám dorazil balíček rybích olejů Möller´s Omega. Musím přiznat, že jsem byla asi jediná, kdo měl doma radost.

    Manžel si vzpomněl na své dětství, kdy do něj maminka dostávala lžíci rybího oleje denně pod různými záminkami. Spousta z nás si na to vzpomíná také, že? Já mezi ty "šťastné" nepatřila a tak jsem bez jakýchkoliv předsudků otevřela první lahvičku. Přiznávám, trošku nalomená manželovým opovržlivým komentářem jsem byla, ale jako každá správná maminka, jsem k tomu přistupovala racionálně s vidinou, že nás to třeba ochrání před každoročními podzimními virózami....... Otevřela jsem Möller´s Omega s citronovou příchutí. 

    Přivoněla jsem k ní a už tím jsem byla mile překvapena. Žádný rybí zápach, prostě svěží vůně citrónu - paráda. Nalila jsem si na lžíci a ochutnala. Opět jsem byla mile překvapena, protože ani tady stopa po "rybině". Zavolala jsem manžela, ať jde vyzkoušet, že je to rybí olej bez rybího zápachu i chuti. S lehkou nedůvěrou ochutnal a byl nadšen. Huráááá, tak pokud to chutná takovému odpůrci, jako je můj manžel, tak u holčiček nebude určitě problém. Otevřela jsem tedy i druhou lahvičku Möller´s Omega s ovocnou příchutí pro děti. Ta voněla krásně jako žvýkačky, takže zase žádné stopy po rybách. A jak chutnal? Příjemně ovocně. 

    Prosím, nepodléhejte vzpomínkám a věřte, že jak se mění vše okolo nás (mi nestárneme 😀slight_smile:, tak i rybí olej se od našeho dětství dokázal pěkně zamaskovat 🙂 Za nás tedy dostávají oba oleje 1 a doufám, že naplní mé očekávání a společně s konzumací ovoce nás ochrání od podzimních viróz a nachlazení.

    #test_mollers #recenze  #zkusenosti_mollers

    paperilla
    Zpráva byla změněna    23. lis 2018    

    Testování rybích olejů Möller´s Omega

    V úterý nám dorazil balíček rybích olejů Möller´s Omega. Musím přiznat, že jsem byla asi jediná, kdo měl doma radost. Manžel si vzpomněl na své dětství, kdy do něj maminka dostávala lžíci rybího oleje denně pod různými záminkami. Spousta z nás si na to vzpomíná také, že? Já mezi ty "šťastné" nepatřila a tak jsem bez jakýchkoliv předsudků otevřela první lahvičku. Přiznávám, trošku nalomená manželovým opovržlivým komentářem jsem byla, ale jako každá správná maminka, jsem k tomu přistupovala racionálně s vidinou, že nás to třeba ochrání před každoročními podzimními virózami....... Otevřela jsem Möller´s Omega s citronovou příchutí. Přivoněla jsem k ní a už tím jsem byla mile překvapena. Žádný rybí zápach, prostě svěží vůně citrónu - paráda. Nalila jsem si na lžíci a ochutnala. Opět jsem byla mile překvapena, protože ani tady stopa po "rybině". Zavolala jsem manžela, ať jde vyzkoušet, že je to rybí olej bez rybího zápachu i chuti. S lehkou nedůvěrou ochutnal a byl nadšen. Huráááá, tak pokud to chutná takovému odpůrci, jako je můj manžel, tak u holčiček nebude určitě problém. Otevřela jsem tedy i druhou lahvičku Möller´s Omega s ovocnou příchutí pro děti. Ta voněla krásně jako žvýkačky, takže zase žádné stopy po rybách. A jak chutnal? Příjemně ovocně.
    Prosím, nepodléhejte vzpomínkám a věřte, že jak se mění vše okolo nás (mi nestárneme 😀), tak i rybí olej se od našeho dětství dokázal pěkně zamaskovat 🙂
    Za nás tedy dostávají oba oleje 1 a doufám, že naplní mé očekávání a společně s konzumací ovoce nás ochrání od podzimních viróz a nachlazení.
    #test_mollers

    (3 fotky)

    #vanocni_soutez_zapfcreation
    Vánoce milujeme.
    Ačkoliv jsme si už pomalu zvykli, že u nás to nejsou bílé vánoce, ale i tak se na ně rok co rok strašně těšíme. Netrpělivě vyhlížím 1.12., abych už mohla začít zdobit byt. Nějak nemám ráda podzim a tak říkám, že vánoce jsou pro nás určitým "světlem v tunelu" 🙂
    Tradic, které dodržujeme je víc, ale asi bych se s vámi chtěla podělit o tu, kterou jsme v podstatě založili a o kterém si myslím, že si ji naše holčičky odnesou s sebou do svých rodin.
    Od okamžiku, kdy si naše prvorozená princezna Eliška začala uvědomovat, jak to vlastně s tím Jéžiškem je, jsme museli začít vymýšlet s manželem důmyslnější scénáře. Její zvídavé dotazy a nekompromisní dedukce nás rozesmívaly, ale před ní jsme drželi kamennou tvář. Vždy se "hrálo" o to, jak dostat dárečky pod stromeček tak, aby si toho Eli nevšimla. Do jejich 4 let stačilo chodit po večeři na balkon a zapalovat tam prskavky, které měli Jéžiška přilákat. Já a nebo manžel jsme se vždy nepozorovaně vytratili a běželi narovnat dárky pod stromeček. Po jejich 5. narozeninách, ale bylo jasné, že letos si s tímhle fíglem nevystačíme. Propojili jsme tedy tradici "krmení zvířátek" s "odsunem dárečků pod stromeček". Tak jako každý rok jsme vyrazili po obědě na naše místečko s krabičkou dobrůtek pro zvířátka. Před barákem jsem si ale všimla, že nemám zápalky. Jejda, musela jsem se pro ně vrátit. To byl ten správný moment na akci "kulový blesk", kdy jsem "vyházela" dárečky pod stromeček a běžela za manželem a Elinkou ven. Ta nic nepostřehla a tak jsme se vydali na cestu.
    Ozdobili jsme jim stromeček a část nasypali i pod něj. Zapálili prskavky, zazpívali koledu a vyrazili domů. Cestou jsme spřádali plány, zda jsme náhodou toho Jéžiška prskavkami nezmátli a jestli náhodou už nám nedal dárky pod stromeček.......... Při příchodu k dveřím bytu jsme prozvonila manželův telefon, který on nechal doma a nastavil si vyzváněcí melodii zvonečku. Eli rozrazila dveře a v botách běžela do obýváku, kde na ni opravdu čekal stromeček s dárky. Její rozzářená očička za tuhle detektivku stály. Takhle jsme to zopakovali ještě 3x. Nyní je ve 4 třídě a říká, že na Jéžiška pořád věří. Nevím, ale dál s ní rádi budeme tuhle "hru" hrát a to ať už kvůli ní, ale pak také kvůli její malé sestřičce Štěpánce, které bude na vánoce 18 měsíců a bude asi pěkně "vyplesklá" z rozsvíceného stromečku doma 😀
    Štěpánce by se moc líbila BABY born Soft Touch holčička 🙂

    (3 fotky)
    paperilla
    Zpráva byla změněna    4. říj 2018    

    Za nás jednoznačně nejlepší knížka je "Víš, co má v plínce myš?". Díky této knížce se nám před 10-ti lety podařilo odplínkovat naši cácorku, na kterou byly prostě všechny výchovné metody krátké. Což o to, na čůrání už vzala nočník na milost, ale jak šlo o bobajze, tak ne ne ne. Vydržela i několik dní nekakat ☹
    Koupila jsem tuhle knížku a trpělivě si ji s malou prohlížela kdykoliv chtěla, četla jsem ji z ní na nočníčku a slibovala, že až se to také naučí, tak tam nalepím její fotečku. Šikovnější a rychlejší byl její milovaný medvídek, který to také zvládl (to jsem tenkrát "modelovala" hovínko z chleba 😀). Až pak se nechala i Elinka vyhecovat a vykadila se na nočník. Od té doby jsem všem maminkám tuhle knížku doporučovala a vždy mě moc potěšilo, když se nějaká maminka ozvala s tím, že to u nich také zabralo. Tak třeba náš tip také někomu tady pomůže 😉 A já sama jsem zvědavá, co bude vymýšlet u naší nejmladší Štěpánky, které byl nedávno rok.
    #knizni_tip_forkids

    (2 fotky)

    Tak dobře, já se tedy "pochlubím". Je to už nějaký ten pátek, co jsem dojížděla do školy z Mladé Boleslavi do Jihlavy a protože nejezdil přímý spoj, musela jsem vždy s přestupem přes Prahu.
    Byl pátek, já se těšila domů, ale už od rána jsem cítila, že se NĚCO děje......to něco se za dvě hodiny jasné ohlásilo jako "zánět močového měchýře". A tak jako vždy, nasadila jsem zvýšený pitný režim a brusinkovou kůru.......jaksi mi však nedošlo, že mě čeká 1,5 dlouhá cesta do Prahy a to po D1 (drn-štráse). Před odjezdem jsem se řádně vyčůrala a s přesvědčením, že to zvládnu nastoupila do autobusu. Jo, tak hodinku to šlo, ale jakmile už jsme se začali blížit k Praze.....tak se močák začal hlásit: "já chci čůrat"......mno, co teď? Podotýkám, že WC v autobuse nebylo. Stále jsem se snažila to zadržet a nervózně poposedávala a křížila nohy, až si můj spolucestující musel myslet, že mám blechy, nebo co...... Mě se hlavou honily různé scénáře, které jsem vždy zahnala s tím, že to vydržím. Ovšem nepodařilo se, sebrala jsem odvahu a vyrazila k řidiči. Vůbec jsme se nedívala na udivené výrazy spolucestujících a šeptem sdělila řidiči, že bych jako potřebovala na WC a že je to strašně akutní. On procedil mezi zuby, že jako na dálnici mi zastavit nemůže a že tak leda na první benzínce. Poděkovala jsem a šla si sednout. Jak slíbil, tak i splnil. Na první benzínce zastavil a já vylétla z autobusu směr WC. Lidi koukali a asi nechápali. Já se vyčůrala a při návratu do autobusu jsem chtěla být neviditelná, jak mi bylo trapně. Mno co, když musíš, tak musíš. Ani nevím, komu všemu třeba tenkrát ujel přípoj v Praze.
    #trapna_chvilka_britaxromer

    Na naši maličkou princeznu jsme se strašně moc těšili (takové vymodlené druhé štěstíčko, na které jsme si museli počkat 10 let). Těhotenství bylo "za odměnu" (žádné nevolnosti, obtíže.....) a bříško si rostlo svým pozvolným tempem, takže já si těch 9 měsíců naprosto užívala 🙂
    #babydove_soutez