paperilla
11. pro 2018
278 

Testování rybích olejů Möller´s Omega

V úterý nám dorazil balíček rybích olejů Möller´s Omega. Musím přiznat, že jsem byla asi jediná, kdo měl doma radost.

Manžel si vzpomněl na své dětství, kdy do něj maminka dostávala lžíci rybího oleje denně pod různými záminkami. Spousta z nás si na to vzpomíná také, že? Já mezi ty "šťastné" nepatřila a tak jsem bez jakýchkoliv předsudků otevřela první lahvičku. Přiznávám, trošku nalomená manželovým opovržlivým komentářem jsem byla, ale jako každá správná maminka, jsem k tomu přistupovala racionálně s vidinou, že nás to třeba ochrání před každoročními podzimními virózami....... Otevřela jsem Möller´s Omega s citronovou příchutí. 

Přivoněla jsem k ní a už tím jsem byla mile překvapena. Žádný rybí zápach, prostě svěží vůně citrónu - paráda. Nalila jsem si na lžíci a ochutnala. Opět jsem byla mile překvapena, protože ani tady stopa po "rybině". Zavolala jsem manžela, ať jde vyzkoušet, že je to rybí olej bez rybího zápachu i chuti. S lehkou nedůvěrou ochutnal a byl nadšen. Huráááá, tak pokud to chutná takovému odpůrci, jako je můj manžel, tak u holčiček nebude určitě problém. Otevřela jsem tedy i druhou lahvičku Möller´s Omega s ovocnou příchutí pro děti. Ta voněla krásně jako žvýkačky, takže zase žádné stopy po rybách. A jak chutnal? Příjemně ovocně. 

Prosím, nepodléhejte vzpomínkám a věřte, že jak se mění vše okolo nás (mi nestárneme 😀slight_smile:, tak i rybí olej se od našeho dětství dokázal pěkně zamaskovat 🙂 Za nás tedy dostávají oba oleje 1 a doufám, že naplní mé očekávání a společně s konzumací ovoce nás ochrání od podzimních viróz a nachlazení.

#test_mollers #recenze  #zkusenosti_mollers

Začni psát komentář...

Odešli