icon

Můj první hrníček s medvídkem

misa_lovi
Moderátor
18. říj 2018

Z předešlého příspěvku už víte, že jsme v LOVI v červnu představili novou kolekci Buddy Bear. Nejčastěji se ptáte na hrníčky s medvídkem. Tak si o nich něco málo řekneme 😉

🐻 První novinkou je hrníček Buddy Bear se systémem 360° - můžete si jej pořídit ve dvou různých objemech (210 a 250 ml). Hrníček má praktické protiskluzové úchyty a je opatřen silikonovou membránou, díky které z něj může vaše děťátko pít po celém obvodu jako ze skleničky, ale bez rozlévání! 😉 Víčko navíc obsahuje antibakteriální ochranu, která minimalizuje onemocnění, která způsobují mikroorganismy. Hrníček je zkrátka přípravou vašeho zlatíčka na pití ze sklenice. ❤

🐻 Druhý typ je náš nevylévací hrníček Buddy Bear se silikonovým pítkem. Opět se můžete těšit na dva objemy (210 a 250 ml), při čemž první objem je vhodný pro děti od 9 měsíců a druhý pro děti od jednoho ročku. Úchyty hrníčku jsou protiskluzové, takže se dětem velmi pohodlně drží. Rozšířené dno je rovněž pokryto protiskluzovým materiálem. Měkké silikonové pítko zaručuje pohodlné pití a je také flexibilní. Samozřejmostí je také antibakteriální ochrana SteriTouch. ❤

Který byste rády vyzkoušely? 🙂

zabicka121
•
18. říj 2018

Líbí se mi oba ,ale víc se mi líbí s tím pítkem pro děti od 9 měsíce

misa_lovi
autorModerátor
•
18. říj 2018

@zabicka121 Ideální je asi začít u menších dětí s hrníčkem s pítkem a poté přejít na systém 360°, kdy už opravdu pijí jako dospěláci 😉

hannicka32
•
18. říj 2018

Já bych brala hrníček Buddy Bear se systémem 360°. Připadá mi úžasné praktický a hlavně je taaak krásný 🙂

leniczka88
•
18. říj 2018

Já si brousím drápky na druhý typ od 9 měsíců 😍

misa_lovi
autorModerátor
•
18. říj 2018

@hannicka32 Děkujeme 😉 Děti pak snáze přecházejí na pití ze skleničky...

misa_lovi
autorModerátor
•
18. říj 2018

@leniczka88 😀👍

jednamaminka
•
18. říj 2018

Já určitě vyzkouším hrníček s pítkem, měli jsme hrnek se systémem 360° od konkurence a úspěch u nás nesklidil. Ale třeba je ten lovácký lepší (hezčí je totiž určitě) 😉

verunkanatalka
•
18. říj 2018

Já bych určitě vybrala ten s pítkem od 9 měsíců...😍

klaara3
•
18. říj 2018

Rada bych vyzkousela hrnicek 360°. Vyzkouseli jsms par hrnicku a vecna nespokojenost. Na Lovi jsem moc casto nenarazila. Ale hlavnu vec, co me zaujala, je antibakterialni ochrana na.vicku. posledni hrnicek jsem musela brzo vyhodit kvuli plisni. A to tam ma mala vodu, jen obcas neslazeny caj. Asi na nej kouknu v obchode. Dekuji za tip 😀

rottentocore
•
18. říj 2018

Brala bych hrníček 360°

misa_lovi
autorModerátor
•
18. říj 2018

@klaara3 My taky děkujeme! Hrníček 360 si můžete prohlédnout třeba na prodejnách drogerií DM 😉

misa_lovi
autorModerátor
•
18. říj 2018

@jednamaminka Děkujeme 😍

rybarka211
•
18. říj 2018

Nechci se opakovat ,ale jak píší ostatní i mě se líbí oba.Lukášek bude mět 11měsíců .Myslím že by byl dobrý hrníček s pítkem.

misa_lovi
autorModerátor
•
18. říj 2018

@rybarka211 My jsme rádi za každý názor, takže opakování vůbec nevadí 😉 Děkuji!

nixelka
•
18. říj 2018

@misa_lovi Krásný je hrníček Buddy Bear se systémem 360°, ještě jsme podobný nezkoušeli,kdyby se na nás usmálo štěstí s výhrou, syn Toník by ho dostal k Vánocům

janalov
•
18. říj 2018

Už několikrát jsme v obchodech pokukovali po hrníčku buddy bear 360°, vypadá skvěle a jestli funguje, jak má, tak je to paráda. Vzhledem k tomu, že ale potřebujeme dva pro naše dvojčata, tak pořád váháme, protože to už je přeci jen trošku investice.

kackarub
•
18. říj 2018

Za mě 360.
Líbí se mi nápad. Syn rad pije ze sklenice nebo hrnku, ale je věcně politý. 😁

misa_lovi
autorModerátor
•
19. říj 2018

@nixelka ❤❤

misa_lovi
autorModerátor
•
19. říj 2018

@janalov Tomu úplně rozumím....hrníčky jsou samozřejmě praktické a děti se naučí pít jako ze sklenky. Přechod na klasickou skleničku je pak jednodušší. I pro rodiče pohodovější 🙂 Ale chápu, že když musíte vše kupovat 2x, tak už je to na rozmyšlenou.

paperilla
•
21. říj 2018

Hrnecek: A mě by zajímalo,jak rychle ho a zda děti příjmou(prostě opravdové zkušenosti maminek), neboť pítek,hrnečků a jiných vychytávek jsem vyzkoušela mraky a zatím jsme nenašli to "pravé". Největším zklamáním byl netekoucí hrneček AVENT.