Vaše zkušenosti s hrníčky a dudlíky NUK

Testování kouzelných hrnečků a příjemně tvarovaných dudlíků značky NUK probíhalo v teplých letních dnech, pojďme se podívat, jak dopadla zkouška spokojenosti tentokrát!
Maminky, resp. miminka dostala k vyzkoušení balíček, který obsahoval nevylévající se hrneček NUK Magic Cup 230 ml, pro děti od 8 měsíců a silikonový dudlík NUK Space, vhodný i pro děti s citlivou pokožkou od 6 do 18 měsíců věku.

Oba výrobky byly pečlivě vyvíjeny pro spokojenost a pohodlí dětí, s ohledem na jejich potřeby a zdraví. Pojďme se podívat, jaké jsou jejich výhody.

Učící hrníček NUK Magic Cup je skvělým pomocníkem pro vaše nejmenší, kteří jsou připraveni naučit se jednomu z nejdůležitějších kroků ve svém vývoji – samostatnému pití. Magic Cup je díky systému 360° možno využívat ze všech stran. Kouzelným rozdílem oproti klasickým hrnečkům je ovšem to, že je zabezpečen proti vylití. Silikonový disk utěsňuje nástavec zevnitř a tenký okraj se otevře pouze při sání.

Je vyroben z vysoce kvalitních a silných materiálů bez použití BPA a zdobí jej roztomilé motivy. Kouzelný hrníček i jeho součásti je možno vložit do myčky nádobí – jeho údržba je tak velice jednoduchá. Aby byl čistý a nepoškodil se na cestách, obsahuje také ochranné víčko. Magic Cup je kompatibilní se všemi dalšími produkty z evoluční řady Easy Learning hrnečků NUK, která v učící sadě obsahuje různé nástavce a je tak možno postupně upravovat náročnost pití dle dovedností dětí.

Silikonový dudlík NUK Space pro citlivou pokožku miminka byl vynalezen tak, aby chránil dětskou pokožku a poskytoval pohodlí za každých podmínek. Určitě zaujme zploštělou a úzkou savičkou, která poskytuje dostatečný prostor pro přirozené sací pohyby. Velké ventilační otvory napomáhají cirkulaci vzduchu a jemná dětská kůžička tak může krásně dýchat. Dudlík se vyrábí v několika krásných zvířecích motivech a je uložen do ochranné krabičky, kterou lze využít na cestování a je možno ji sterilizovat v mikrovlnné troubě.

Dudlík NUK Space je díky svému originálnímu tvaru vhodný jak pro kojená miminka, u kterých je důležité nenarušit schopnost přirozeného sání, tak pro větší děti. Minimalizuje totiž tlak na zoubky a čelist, což je o důvod navíc, proč jsou NUK dudlíky oceňovány a doporučovány porodními asistentkami, pediatry i ortodontisty.

Hrneček i dudlík jsme si představili, a teď už se můžeme přesunout přímo k recenzím od maminek, které měly možnost se svými nejmenšími testovat oba z výše jmenovaných výrobků. Všechny recenze a hodnocení si můžete postupně procházet níže.

Více informací o značce NUK najdete na webových stránkách: http://www.nuk.cz/

Magic Cup a Space - Testování produktů NUK

Testování produktů NUK přišlo zcela nečekaně.

Když se rozdávala srdíčka s poděkováním za účast a informací, že maminky byly již vybrány, tak mě trochu zamrzelo, že nejsem mezi nimi.

Avšak zpráva od @konik_testuje na sebe nenechala dlouho čekat a bylo mi oznámeno, že jsem se stala náhradnicí testování, respektive Tobiasek (9m).

Naše testování začalo 22.7, kdy kurýr dovezl balíček. 

Po rozbalení jsme v něm našli:

✔️ silikonový dudlík Space 6-18m

✔️ netekoucí hrnek Magic Cup s objemem 230ml od 8m+.

✔️ velký froté bryndák s veselými motivy

DUDLÍK SPACE 6-18M

Vlastnosti:

  • je možný ve čtyřech motivech zvířátek ( medvěd, koala, tygr, velryba)
  • vylepšený originální tvar dudlíku NUK - připomíná tvar matčiny bradavky během kojení, díky čemuž perfektně vyhovuje dětské pusince při sání
  • velké ventilační otvory maximálně cirkulují vzduch, čímž napomáhají k tomu, že pokožka může dýchat a zbytečně se nezapařuje.
  • tenčí a užší silikonová savička redukuje tlak na čelist a zoubky.
  • součástí je i odolná, znovupoužitelná cestovní krabička, vhodná i do mikrovlné trouby.

Tobiasek používá dudlík od narození. Jako první měl dudlík NUK, ale s širší savičkou.

Používal ho krásných 7m. Poté jsem mu koupila dva jiné dudlíky s kulatou hlavičkou a ty používal do té doby, než dorazil balík k testování. Přechod z kulatých saviček na ještě tenčí a užší savičku NUK proběhl, řekla bych, bez větších potíží. Zpočátku mu asi párkrat vypadl, ale zvykl si na něj rychle. Od té doby je dudlík Space nepostradatelnou součástí jeho života.

Hodně maminek se obává, že dudlík by jim mohl narušit sání miminka a ohrozit kojení. Tak v našem případě to neplatí. Tobi je kojený pořád a úspěšně.

Ale je lepší se dívat po dudlících, která napodobují prsní bradavku a vyhovují tak pusince miminka.

Našla jsem i pár negativ:

  • Co mě na dudlíku trochu mrzí, tak je obličej zvířátka, který už po tom týdnu testování vykazuje známky opotřebení a na potisku jsou malé, nepatrné rýhy. 
  • chybí nějaký úchyt na klip. Já přidělala klip k ventilačnímu otvoru.
  • Taky se mi občas stane, že než dám dudlík Tobikovi do pusy, dávám ho obraceně. Takže se musím orientovat podle toho, zda jsou uši medvěda nahoře, nebo dole. Jinak jsem s dudlíkem spokojená. Důležité je, že je s ním spokojený Tobi.

NETEKOUCÍ HRNEK MAGIC CUP 230ML 8M+

Vlastnosti:

  • pití je možné ze všech stran díky 360° pitnému okraji
  • odolný proti vylití – díky silikonovému disku
  • silikonový disk se chová jako těsnění, které brání rozlití nápoje
  • jednoduše ovladatelný, skládá se jen ze 3 částí + víčka
  • jednoduchý na čištění, lze jej mýt v myčce
  • vyroben z plastu (PP) a silikonu
  • kompatibilní s dalšími částmi řady NUK Easy learning
  • neobsahuje BPA

S netekoucím hrnečkem jsme celý týden bojovali. Ne doslova, ale když jsem ho Tobiaskovi pořád nabízela, tak ho měl spíš na hraní. Občas si zasál, ale že by seděl u pití třeba 20sekund v klidu a pil, tak to nehrozilo.

Ale na jeho obhajobu. Tobi byl doposud zvyklý na lahvičku MAM s oušky a pítkem. Dal si pítko do pusinky a zasál. A tady najednou do pusinky neměl co dát a sání přes silikonový disk mu nešlo nebo nepochopil. Ale zase bylo zvláštní, že když jsem mu nalila vodu přímo na disk a hrneček naklonila, tak to pil.

5.den testování jsem také zjistila, že mu rostou nahoře najednou 4 zuby. Je možné, že i to mělo vliv. 

Jinak opravdu neteče. Samozřejmě, pokud s ním budete násilím třást, tak asi nějaká ta kapka vyteče, ale když jsem ho hodila do kabelky dnem vzhůru a bez víčka, tak jsem byla bez obav, že bych měla mokrý mobil nebo peněženku.

Když skončilo týdenní testování a já si chtěla udělat ještě pár fotek s produkty do článku, měla jsem v náručí i Tobiaska a co se nestalo??

Začal mi rvát hrneček z ruky. Tak jsem ho posadila do pokojíčku i s hrnečkem a začala ho fotit. A Tobi začal pít. Chvílemi si s hrnečkem i hrál, ale zvládl ho držet jen jednou rukou a pít. Věřím, že hrnečku ještě není konec a Tobi si v něm najde oblibu.

FROTÉ BRYNDÁK

Mile mě překvapil. Nejen svou velikostí, ale také materiálem. Je hebounký jak plyš a zvládl zatěžkávácí zkoušku na výletě na Kozákov. Tobiasek byl díky němu téměř čistý a domů jsme se nevraceli s malým čuňátkem. A co musím chválit, že ten hebký materiál je z obou stran. Na bryndácích se mi nelíbí ten igelit.

BONUS!!

Dnes jsem se dozvěděla, že Tobi vyhrál sadu od NUK. Mimo jiné by mu měl dorazit i set vidličky a lžičky, mističky a doziček na dětskou stravu. Tak se moc těším, že doplníme stavající produkty NUK i o ty nové.

Pokud si chcete prohlédnout i další produkty, koukněte na stránky www.nuk.cz

Děkuji @konik_testuje za možnost testování.

#test_nuk 

#recenze

#zkusenosti_nuk

Testování NUK

Ahoj milé koníkovky 🌸


Byly jsme s dcerou vybrány pro testování krásných předmětů od NUK. Což nás obě velmi potěšilo 😊 


Moc ráda bych se s Vámi podělila o výhody i nevýhody těchto produktů. Testovaly jsme krásný hrníček Magic Cup a dudlík. 




Učící hrníček Magic Cup 


Výrobce uvádí, že je vhodný pro děti od 8 měsíců. 

Musím začít klady - jedním slovem bomba! Opravdu NETEČE! 🙏🏻


✔️ Dítě se může napít z jakékoli strany hrníčku

✔️ Silikonový disk brání rozlití nápoje a nerozlévá se 

✔️ Stupnice ml

✔️ Velmi snadné čištění


Zápory 

➖ když s ním dítě práskne o zem, vystříkne trošku tekutiny



Teď abych to rozvedla - hrníček je lehký, dítěti se snadno drží, snadno pije. Je jedno jak ho zrovna chytí, napít se muže odkudkoli. Jakmile začne sát, poteče tekutina. 


Takže hrníček může jakkoli naklánět, převracet neteče. Opravdu neteče! Je to velká úleva. U jiné lahve, co jsme měli doma, dceři vždycky trošku ukáplo a měla mokré tričko. Teď se už nemusím bát. 


Hrníček se snadno čistí/sterilizuje. Nemá nikde různé záhyby, kde by se usazovala nečistota. Čili snadno umyjete houbičkou, popřípadě mužete dát i do myčky. Skládá se ze 3 částí.


První den testování šlo vidět, že je dcera velmi nadšená z nového způsobu pití a vypila téměř 4 hrníčky 🙈 Ale pak se to stabilizovalo a pije tak jako obvykle 😊 Jak pít z hrníčku - na to přišla defakto hned 😊  Za mě obrovská spokojenost a nadšení! 


Dudlík NUK Space


Tady musím říct, že fajn 😊 Dcera z dudlíku měla radost. Je hodně dudlíková 😄 Takže dudlík přijala okamžitě. 



Výhody

✔️ Speciální úzká vyvinutá hlavička dudlíku nezpůsobuje špatný vývoj zoubků nebo čelisti

✔️ Vzdušnost! 

✔️ Krabička pro cestování (vhodná i pro sterilizaci) 


Tento dudlík nemá žádné zápory 😊 95 % dětí dudlík příjme bez problému 😊


Mockrát děkujeme Modrému Koníkovi za toto krásné testování ❤️ Bylo nám velkým potěšením 🌸


#test_nuk

#recenze




Naše sdílené testování NUK

Tak se na nás štěstíčko usmálo a byli jsme vybráni k testvání několika výrobků NUK. 

Nevylévací učící hrneček Magic cup, dudlík Space a bryndáček.

NUK Magic Cup 

Hrníček je naprosto super věc! Skládá se ze tří částí + víčko. Velmi snadno se udržuje, vše se dá strčit do myčky, v ruce se též myje bezvadně - hlavně díky snadnému rozložení a širokému hrdlu. 

Pít se dá po celém obvodu. Navzdory očekávání opravdu neteče 🙂 Tekutina proudí jen když dítě začne aktivně sát, ventilek uprostřed zajišťuje plynulý tok bez podtlaku. Vycákl jen, když s ním malá hodila o zem, nebo ho nešikovně chytila za ten silikonový vnitřek a otočila dnem vzhůru. Pro tento případ oceňuji víčko, hrníček se pak dá hodit i do kabelky bez strachu z rozmáčení obsahu.

Pití Zorinku moc bavilo, hrníček se dobře drží, je lehoučký, byla s ním velmi důležitá 😀 Je stále kojená, kojeneckou lahev nepoznala, vodu, šťávu atd. doteď pila z lahve s brčkem. Testování bylo nové objevování, zábava a hrníček bych určitě doporučila 🙂 Skvělý trénink bez rizika věčného rozlívání.

+ Dá se zcela rozložit a vyčistit nebo umýt v myčce

+ Lehký, dobře padne do ruky

+ Na boku je praktická měrka ml

+ Opravdu neteče

- Vycákne při pádu na zem nebo stisknutí, ale při použítí víčka je toto eliminováno

Dudlík NUK Space 

Tady nastal trochu problém 😀  Zaujatá hrníčkem jsem dudel přehlédla... Resp. myslela, že větší děti dostanou hrnek, menší dudlík. Ups, naše mládě nedudá. Nedudalo nikdy. Od narození dudlíky nesnáší a mohli bychom ho otestovat leda jako zarážku do dveří 😂 Takže jsem vzala telefon, napsala kamarádce se stejně starým chlapečkem, vysvětlila jí princip testování... Ještě ten den se zastavila pro krabičku a na scénu nastupuje Kubíček ♥

Dudlík si poměrně rychle oblíbil, tvar mu vyhovoval, prý by mohl být malinko větší. Jedno odpoledne mi od Jakubovy maminky přišla fotka, která - jak jsme se obě shodly - vydá za tisíc recenzí 😂😂😂

Nicméně, co do praktičnosti dojem neudělal. Cituji : "Ta díra tam je děs. Lezly mu z ní hodně rty a vypadalo to blbě, takže kdybych ho kupovala, tak jedině na noc, když ho nikdo neuvidí 😀 Za mě je to prostě dudlík na noc. Není tam ani nic na uchycení klipu, což venku nejde... Dudlík bychom hledali kdo ví kde."

+ Tvar, dobře padne do pusinky

+ Vzdušnost

+ Krabička vhodná ke sterilizaci

- Na úkor větrání z něj lezou rty

- Nelze na něj zachytit klip s očkem

NUK bryndák 

Bryndáček byl v balíčku překvapením 🙂 Jde o klasický bryndák z jemného froté. Po vybalení byl nepříjemně chemicky cítit, takže nejdříve putoval na vyvětrání.

Má super velikost, zakryje celý hrudníček až po bříško, takže i větší čuníci jsou chráněni. Osobně bych uvítala nepromokavou spodní vrstvu a rozhodně delší část se suchým zipem. I při zapnutí na maximum byl kolem krku hooodně volný, což u drobnějších dětí zrovna praktické není, jelikož přesně ta "kritická zóna dopadu" je odhalená 😀 Při krmení jsem ho musela malé pořád posunovat výš.

+ Velikost, zakryje od ramen přes celý hrudník až po bříško

+ Příjemný materiál a milý potisk

- Je hodně volný kolem krku

- Není nepromokavý

Moc děkujeme za možnost účasti a těšíme se na příště 😊

M+Z+K

#test_nuk #recenze 

#zkusenosti_nuk

Magic cup, je opravdu hrníček kouzelný? Aneb testujeme s firmou Nuk

K testování jsme od firmy Nuk obdržely :

  • magic cup hrníček,
  • silikonový dudlík nuk space
  • bryndák

Dudlík nuk space

Matěj, který byl hlavním aktérem v testovaní je od narození dudlíkové dítě. S přijetím nového dudlíku neměl absolutně žádný problém. Mně se nejvíce líbil dudlík, co se týče designu, i když tedy musím přiznat, že na promo fotkách firmy nuk mi přišel dost velký, ale ve skutečnosti mi jeho velikost vyhovovala. K testování nám přišel zelený model s koalou.

Co bych uvítala je možná více barevných provedení dudlíků. Velice jsem ocenila, že má úžší a tenčí krček savičky, která je doporučována zubními lékaři, že redukuje tlak na čelist a zoubky. Tento tvar savičky je také doporučován porodními asistentkami s tím, že až u 92 % kojených dětí nenarušuje kojení.

Další výhodou tohoto dulíku je, že není plný, ale má velké otvory a tak může kůže okolo úst miminka dýchat - nikde se nehromadí sliny a tím nedochází k podráždění kůže. Ocení hlavně děti s citlivou pokožkou. Dudlík je prodáván v krabiččce, která slouží pro sterilizaci do mikrovlnné trouby nebo je možno ji použít jako cestovní obal na dudlík.

S dudlíkem jsem byla velice spokojena a ráda tento druh dudlíku znovu koupím. 

Magic cup

Na tento hrníček jsem se opravdu moc těšila. Po otevření balíčku k testování mě velice překvapilo zpracování hrnku. S podobným typem lahve mám již zkušenosti u staršího syna, ale tento se mi zamlouvá více a to hlavně díky svému jednoduchému řešení a tím i snadné údržbě. Nesnáším dlouhé čištění různých záhybů nebo když si na sestavení láhve musím číst návod, jak ji poskládat. K testování přišel modrý hrneček s tygrem. 

Hrnek se skládá ze 3 částí ( silikonový disk, lahev, plastový těsnící závit) plus kryt na hrnek.

Obsah hrnku je 230 ml a na boku lahve je stupnice.

Z hrníčku lze pít po celém jeho obvodu. Pro děti je pití z tohoto hrníčku hrou a pro rodiče je velkou výhodou, že opravdu neteče. 

Zjistila jsem, že Matěj je docela prsomil. Denně trošičku vypil, ale moc tomu nedal. Po zkušenostech jiných s učícím hrníčkem bych se v obchodě na tento hrnek ani nekoukla, ale velmi mile překvapil a bude u nás využíván dál.

Bryndák

Bryndák NUK je z velmi příjemného materiálu, který je zárověn savý. Velikost je odpovídající a zapínání má na suchý zip. 

Shrnutí testování

U dudlíku NUK space vidím jako největší výhodu jeho tvar savičky a velké otvory v dudlíku. Hrnek magic cup překvapil, že je opravdu netekoucí. Další pozitivum je jeho jednoduché složení ze 3 částí a tím i rychlé umytí. Moc děkuji Modrému koníku za možnost testovat.

#test_nuk  #recenze

#zkusenosti_nuk

Testování s Nukem

Ani nevíte, jakou radost mám, že jste si nás se Samuelkem vybrali na testování produktů značky NUK 🙂 Přišlo to přesně na čas. Ten můj ,,smraďošek" neakceptuje absolutně žádnou láhev krom obyčejné miminkovské savičky a dostat do něj jinou tekutinu než mateřské mlíčko, je disciplína sama o sobě :D před testováním ho zaujalo mé pití ze skleničky a proto to musí dělat taky (ano, nejlépe SÁM!!!!!) takže voda všude, jen né v dítěti.

Proto jsem učící hrneček malému chtěla pořídit, ale od kamarádek jsem slyšela jen samá negativa (na konkurenční značky) a tak jsem váhala, když v tom na mě vyskočila soutěž o testování, kterého jsme se mohli zúčastnit 🙂  

Balíček přišel a Samuel se ujal vybalování.

Hned ho zaujal dudlík a to jich doma máme milion, ale spací dudlík bere na milost jen jeden jediný (a nejde ho obalamutit tím stejným, jen novým...) 

V balíčku byl učicí hrníček NUK Magic Cup a silikonový dudlík NUK space a jako bonus bryndáček 🙂 Já moc na barvy nejsem (když už hračky hrají všema barvama) tak výbavičku volím spíše v neutrálních barvách, ale tahle zvířátková řada se opravdu povedla a barvičky mi nijak nevadí 🙂

Hrníček mě zaujal, že je lehce rozložitelný snadno vymyvatelný a rychlostí blesku zase složený, naprosto jednoduše, bez jakéhokoli přemýšlení, kde co a jak patří. Moc jsem nevěřila, že by netekl, ale s klidným srdcem můžu říct, že opravdu neteče (teda pokud s ním mrně netřískme o zem, to se pak nějaká ta zanedbatelná kapka najde, ale není to potopa a to je pro mě jako pro mámu to hlavní).

Další super věc je, že je kompatibilní s dalšími částmi řady NUK Easy learning, takže jednoduše se dá hrneček předělat na hrneček s brčkem nebo učící hrneček od 6 měsíců.

První den, měl malý trošičku problém s nakloněním hrnečku a ,,nasátím vody"

ale stačílo párkrát ukázat (se zvukovými projevy :D ) a Samuel se zvládl napít sám 🙂 teda do doby, než mu klesla hladina vody a hrnek už tak naklonit neuměl a musela jsem mu pomoct (tohle je otázka tréninku a za pár dní zvládl i tohle).

Hlavní je, že ho pití z hrnečku bavilo natolik, že měl hrnek u pusy neustále :D A hlavně si pěkně na láhev konečně ukazuje prstíkem 🙂 Vypil tolik vody jako za celou dobu ne! Hrneček má z boku stupnici a tak mám přehled kolik toho vypil.

Jelikož a protože mám doma divocha a zničí absolutně nezničitelné, tak hrneček po pár dnech propíchl nejspíš prstem :( Ale i tak na funkčnosti neztratil a neteče ani tak 🙂 (jen pokud do dírky strčím prst)

Z hrnečku jsem já a troufám si říct, že i Samuel, nadšení, a hrneček se stal součástí našeho běžného dne 🙂 A kamarádka, která mi hrneček rozmlouvala, si ho pořídila taky a nemůže si ho vynachválit :D

Ohledně dudlíku nuk space. Já jsem z dudlíku nadšená je krásný, lehoučký a hlavně vzdušný nikde se nedrží sliny a malý by neměl po ránu zarudlou pusinku. navíc má dudlík krabičku, ve které se dá sterilizovat, takže naprosto super věc na doma i na cesty.

Jenže prcoš má prostě na spaní ten svůj jediný a ošálit ho opravdu nejde, první den jsem mu dudlík x-krát podala, dal si ho do pusy  a vždy vyplivl a zahodil, takže jsem mu šanci moc nedávala. Nakonec se mu po pár dnech zalíbil, ale musel být vzhůru nohama, jinak neprošel :D 

S dudlíkem tady už lítá denně 🙂 A dokonce si ho vzal i na spaní a USNUL! To mi udělalo takovou radost, že snad odbouráme za pár dní ten starý, rozkousaný a snad stoletý dudloš :D

Takže opravdu moc moc děkuji, že jsem se mohla zúčastnit tohoto příjemného testování 🙂 A opravdu všem vřele doporučuji!

Máma Nikol a Samuel 🙂

#test_nuk #recenze

#zkusenosti_nuk

Testování NUK

Po roce se na nás usmálo štěstí a 15. měsíční Toník měl možnost testovat produkty naší oblíbené značky NUK. V testovacím balíčku byl dudlík space, hrneček magic cup a bryndáček. Celý týden jsem přidávala náš průběh testování a teď je na čase to shrnout a ohodnotit.

DUDLÍK SPACE 

Syn přijal dudlík až okolo 10. měsíce života a jsem za to neskutečně vděčná, velmi nám usnadňuje usínání, ale zároveň na něm není závislý, je to takový jeho příležitostný kamarád do postele 😉

Každé dítě má rádo jiný tvar savičky dudlíku, u nás to vyhrál na plné čáře vždy dudlík od firmy NUK. Měl pouze jeden co si opravdu zamiloval a jiný vždy vyplivnul a zašklebil se, ale tento prostě bez nějakých okolků přijal!

  • Velké ventilační otvory umožňují cirkulaci vzduchu.
  • Užší savička redukuje tlak na čelist a zoubky.
  • 16 krásných měsíců kojím a absolutně nemá problém s tím, že by to dudlík kazil.
  • Dudlík NUK Space má navíc svou vlastní praktickou krabičku. Ta se postará o hygienické čištění dudlíku v mikrovlnné troubě, cestování i skladování v čistotě a bezpečí.

Za sebe dudlík NUK space velice doporučuji, má dle mě krásný design a hlavně okolí pusinky zůstává neotlačené a suché, už žádná zapařená, osypaná pusinka !! 🙂

Málem jsem zapoměla na mínusy: pouze 4 designy (méďa, koala, tygr, velryba), chybí mi nějaký fakt holčičí 😉 a vyšší cena.

Kouzelný hrneček Magic cup

Od 10 měsíců syn pije z láhve s brčkem a teď po půl roce je problém ho na jiný princip přeučit. Princip pití, že musí usrknout z kraje hrnečku chápal dříve než já. Při prvním kontaktu byl z něj unešený, avšak postupem týdne mi přestával pít tolik, co bývalo zvykem. Tudíž jsme se vrátili k naší původní láhvi.

  • Odolný proti vylití – až po opravdu pádu z výšky vytryskne trochu tekutiny
  • Jednoduché čištění a ovládání - skládá se ze 3 částí
  • Hrneček pojme 230 ml tekutiny, má nakreslenou stupnici
  • Pít lze opravdu kdekoli po obvodu hrnečku
  • Opět krásný design, tentokrát jak pro holky, kluky i neutrál

Výrobce uvádí pro děti od 8 měsíců, ale podle mé zkušenosti to dítě pochopí až tak okolo 10.-12. měsíce, že má usrknout. Samozřejmě čistě můj názor!

Negativa: pro mého 16 měsíčního již malý objem láhve, musím s sebou nosit další láhev, nedokáže si sám naklonit hrneček jakmile je voda v polovině láhve.

Bryndáček u nás sklidil také vlký úspěch, je u nás velmi oblíbený na jídla"rychlovky", kdy jde vážně jen o to, aby mi to náhodou na něj nesprsklo 😀 Na oběď nutně potřebuje být nahý v pleně 😀 Negativem bryndáčku je to, že není podšitý nepropustným materiálem, při tekutém barevném jídle by propustil až na oblečení 🙂

Závěrem v tomto článku chci poděkovat týmu MK a @konik_testuje že mi se synem umožnili testovat tak skvělé produkty NUK, které by přálo velká spousta lidí!

 #test_nuk  #recenze

#zkusenosti_nuk

Nuk Magic Cup 360 a dudlík Space pod drobnohledem naší malé Vikči

V rámci testování se na nás usmálo štěstí a byli jsme vybráni na testování hrnečku Magic Cup 360 a nového dudlíku Space od značky Nuk. Přibližně do týdne přišel balíček. Proběhly malé peripetie s dopravcem, ale naštěstí balíček dorazil včas a mohli jsme začít trénovat. 

 

Balíček obsahoval hrneček Magic Cup 360 růžové barvy, dudlík Space a jako dáreček ještě bryndák bílé barvy. 

Testování prováděla dcerka Viktorka - nyní má 15 měsíců a je to pěkná divoška. 

Balíček jsem jí nechala jako překvápko na stole, no nevyšlo mi to. Tříleťák a velký bráška Pája byl velmi nadšený z balíčku, že musel popadnout dudlík a letět za Vikčou a hned jí podával informace, co jí přišlo - je to hrozná drbna malá. Ještě štěstí, že nezná pin ke kartě 🤣🤣🤣. Každopádně Viky dudlík hned otestovala v pusině a už ho z ní nechtěla vyndat. 

Takže nejprve o dudlíku Nuk Space. Přišel v barvičce tmavě modré s hnědým méďou.

Očekávala jsem třeba růžovou variantu pro holčičku, ale v této sérii se dělají pouze takové neutrální barvičky.

Takže nic vysloveně holčičího, což je velká škoda. Dudlík má klasickou zploštělou savičku zahnutou nahoru typickou pro tuto značku. 

Ale jako velký bonus vidím jeho “vzdušnost”. Celkem se nám to i hodilo, protože Viky má v těchto tropických dnech většinou olezlou pusinku.

U tohoto dudlíku se mi to nestalo a “vyrážka” zmizela. Za mě tedy super věc jen je škoda těch barviček - přidalo by to na atraktivitě. Každopádně věrnost dudlíkům od značky Nuk byla, je a bude.

Viky je upřednostňuje oproti ostatním konkurenčním značkám a navíc jsou cenově dostupné a i designově krásné - viz Disney kolekce ❤️. 

Hlavním bodem testování a i důvodem, proč jsem nás přihlásila, byl hrneček. Ten došel naopak v krásné růžové barvičce se zvířátky.   Hrneček se skládá z celkem čtyř komponentů.

Je velmi jednoduchý na údržbu. Vše se dá rozebrat a umýt buď v ruce nebo v myčce. Velkou výhodu vidím v samotném mytí. Hrneček němá jakýkoliv záhyb, kde by se mohla držet špína či jiné nečistoty. Velmi snadno se dá rozebrat. Během chvilky je umytý. Kapacita hrnečku je tak akorát. Sama jsem musela otestovat princip sání. Přiložíte k ustům a sajete, samo to neteče. Vikča ho pochopila téměř hned.

Mockrát děkujeme za možnost testování. Značka Nuk je u nás na prvním místě. Hrneček Magic Cup i dudlík Space nás mile překvapily a rozhodně doporučuji všem maminkám pro jejich děti. Investice se do obou rozhodně vyplatí. Dítě se naučí pít z hrnečku a vám, maminkám, se usnadní mytí samotného hrnečku.

#recenze #test_nuk

#zkusenosti_nuk

Testovali jsme dudlík a magic cup NUK

V pondělí 15.7.2019 nám přišel balíček od Modrého koníka s třemi produkty, první byl bryndák, druhý dudlík s motivem koaly od 6 do 18 měsíců a třetí magic cup s medvídkem v neutrální barvě.

Dudlík je silikonový, ze řady Space a umožňuje jemné dětské pokožce dýchat. Speciálně určen pro citlivou pokožku dítěte a má robustní, znovu použitelný box pro uskladnění, přepravu a hygienickou sterilizaci v mikrovlnné troubě. Výhodou silikonu je to, že je bez zápachu a lehce se čistí. Myslím že je cenově přijatelný.

VÝHODY

* Pití je možné ze všech stran 

* Odolný proti vylití 

* Jednoduše ovladatelný

* Jednoduché na čištění – jen 3 části

* Možnost mýt v myčce

* Kompatibilní s dalšími částmi řady NUK Easy learning

* Pro děti od 8 měsíců

* obsah 230ml 

Děkujeme za testování a těšíme se zase příště. Vaše Janina, Nelinka a Magdička

#test_nuk 

#recenze

#zkusenosti_nuk

Recenze: NUK dudlík space & NUK magic cup

Ano, opožděně, ale přece 🙂

S Josefinou jsme dostali na testování dudlík space & učící hrníček magic cup. Josefince byl nedávno rok, dudlík používá na spaní a na uklidnění, prostě je dudlíková. Co se týká pití, tak s tím hodně bojuje. Kojím jí ráno po probuzení, před spaním a během noci. Přes den se stává, že odmítá pít vodu, tak jí nakojím, aby nebyla vyprahlá. Všemožné lahvičky a učící hrnečky od všech možných značek mám doma nakoupené a zkoušíme.

NUK DUDLÍK SPACE

Tak tím jsem naprosto nadšená! I když má dudlík celou noc, není ráno otlačená. Opravdu suprově splňuje to, co se uvádí na obalu. 

Dudlíky NUK jsem preferovala od začátku, ale tyto space dudlíky jsou absolutně TOP. Píše se, že mají vylepšený tvar ve tvaru bradavky - to posoudit nemohu 😀 Ale každopádně Josefina ho hned akceptovala.

Jediné co mi chybí, je nějaký pěkný řetízek. Bohužel ty plastové NUK se mi nelíbí a tím pak hyzdí pěkný design Space dudlíků.

http://www.nuk.cz/nuk-dudlik-space-6-18-mes.html 

NUK magic cup

Tady bohužel takové nadšení nesdílím. Respektive to nesdílí Josefinka 😀 Systém mi přijde naprosto geniální a sama bych takovou lahvičku používala třeba na kolo nebo sport. Ale Josefina na to ani za 3 týdny nepřišla, snažila se, napodobovala mě, ale nešlo já to. Za dobu testování se každopádně v pití zlepšila, klasický učící hrneček vzala na milost. Každopádně bych ještě ráda pochválila,  že se neskládá z milionu částí, takže se snadno mije. 

Takže Magic cup nespěl, ale možná ještě přijde na řadu.

http://www.nuk.cz/magic-cup-s-pitnym-okrajem-230ml.html 

Děkuju za důvěru při zaslání NUK produktů. 

#nuk #recenze #test_nuk #dudlik #pitnyrezim

#zkusenosti_nuk

TESTOVÁNÍ PRODUKTŮ OD NUK

Jmenuji se Pavla a spolu se svou osmiměsíční dcerou Viktorkou uzavíráme kruh maminek, které byly vybrany k testování vybraných produktů značky NUK. Přiznám se, že to byla výzva. S touto značkou nemám žádné zkušenosti a mohla jsem si ji vyzkoušet a porovnat s konkurenční značkou. Předem bych ráda zmínila, že jsem maminkou dvou prcků a recenzi píši dle sebe co nejvíce prakticky a pravdivě. Názor a zkušenost ostatních maminek se může lišit. 

NUK dudlík Space 6 - 18M ( koala )

Viktorka je na dudlíčku od narození. Nyní koncem osmého měsíce už víceméně na spánek a občas venku na procházce. Dudlík Space mi bohužel za dobu testování nepřijala. Savička je tvarově trochu jinak ( ad. obrázek *) než savička konkurenčních značek na které je zvyklá.

Pokaždé, když jsem jí dala do pusinky dudlíček, natahovala a plivala mi ho. Nicméně designově ji zaujal a vysloužil si místo v postýlce mezi ostatními dudlíčky. Za nás perfektní design, ale typicky holčičí nám na trhu chybí. Díky tvaru se dudlík dobře a jednoduše čistí a přiložený box na sterilizaci je velmi praktický.

Co mi chybí je úchop na řetízek nebo šňůrku, protože když se řetízkek připne přímo k dudlíku, už se dotýká kůže miminka a ve spánku může i vyloženě vadit a tím se trochu ruší velká výhoda dudlíku Space, kterou je vzdušnost kolem pusinky dítěte. Co bych ještě malinko vytkla je cena ( průměrná ) za 1ks. Pro běžnou maminku to není úplně málo a bude přemýšlet zdali dudlíček zkusit nebo ne. Přiznám se, že mě by design přesvědčil tak či tak zkusit 🙂.

Netekoucí hrneček Magic Cup

Perfektní. Jednoduchý, hezký, praktický. Dáváme mu palec nahoru. Snadno se čistí a opravdu neteče. Viktorka je nejmladší z dětí, které ho dostaly k testování a přiznám se, že celkově bojujeme s příjmem tekutin. Od půl roku je na umělém mléku a na lahvičku je zvyklá, přesto dostat do ní vodu je zkrátka boj. Ani s tímto výrobkem jsme u ní 100 % neuspěli.

Tím, že je drobnější měla problém když byl hrnek příliš plný, byl pro ni těžký a když byl poloprázdný, nepřišla na to, že ho má naklopit. Ale určitě budeme zkoušet dál. Je super, že se může napít z kterékoliv strany hrnečku jak jí zrovna přijde pod ruku. Mytí v myčce je samozřejmostí, zvládl i sterilizaci v mikrovlnné troubě. Designové varianty a cena jsou sympatické.

Bryndáček NUK

Děkujeme za něj. Bryndáčků není nikdy dost. Dostal v testování asi největší zátěž.

Děkujeme @konik_testuje za příležitost zkusit něco nového.

S pozdravem P + V

#test_nuk

#recenze

#zkusenosti_nuk