denny27
31. črc 2019
874 

Magic Cup a Space - Testování produktů NUK

Testování produktů NUK přišlo zcela nečekaně.

Když se rozdávala srdíčka s poděkováním za účast a informací, že maminky byly již vybrány, tak mě trochu zamrzelo, že nejsem mezi nimi.

Avšak zpráva od @konik_testuje na sebe nenechala dlouho čekat a bylo mi oznámeno, že jsem se stala náhradnicí testování, respektive Tobiasek (9m).

Naše testování začalo 22.7, kdy kurýr dovezl balíček. 

Po rozbalení jsme v něm našli:

✔️ silikonový dudlík Space 6-18m

✔️ netekoucí hrnek Magic Cup s objemem 230ml od 8m+.

✔️ velký froté bryndák s veselými motivy

DUDLÍK SPACE 6-18M

Vlastnosti:

  • je možný ve čtyřech motivech zvířátek ( medvěd, koala, tygr, velryba)
  • vylepšený originální tvar dudlíku NUK - připomíná tvar matčiny bradavky během kojení, díky čemuž perfektně vyhovuje dětské pusince při sání
  • velké ventilační otvory maximálně cirkulují vzduch, čímž napomáhají k tomu, že pokožka může dýchat a zbytečně se nezapařuje.
  • tenčí a užší silikonová savička redukuje tlak na čelist a zoubky.
  • součástí je i odolná, znovupoužitelná cestovní krabička, vhodná i do mikrovlné trouby.

Tobiasek používá dudlík od narození. Jako první měl dudlík NUK, ale s širší savičkou.

Používal ho krásných 7m. Poté jsem mu koupila dva jiné dudlíky s kulatou hlavičkou a ty používal do té doby, než dorazil balík k testování. Přechod z kulatých saviček na ještě tenčí a užší savičku NUK proběhl, řekla bych, bez větších potíží. Zpočátku mu asi párkrat vypadl, ale zvykl si na něj rychle. Od té doby je dudlík Space nepostradatelnou součástí jeho života.

Hodně maminek se obává, že dudlík by jim mohl narušit sání miminka a ohrozit kojení. Tak v našem případě to neplatí. Tobi je kojený pořád a úspěšně.

Ale je lepší se dívat po dudlících, která napodobují prsní bradavku a vyhovují tak pusince miminka.

Našla jsem i pár negativ:

  • Co mě na dudlíku trochu mrzí, tak je obličej zvířátka, který už po tom týdnu testování vykazuje známky opotřebení a na potisku jsou malé, nepatrné rýhy. 
  • chybí nějaký úchyt na klip. Já přidělala klip k ventilačnímu otvoru.
  • Taky se mi občas stane, že než dám dudlík Tobikovi do pusy, dávám ho obraceně. Takže se musím orientovat podle toho, zda jsou uši medvěda nahoře, nebo dole. Jinak jsem s dudlíkem spokojená. Důležité je, že je s ním spokojený Tobi.

NETEKOUCÍ HRNEK MAGIC CUP 230ML 8M+

Vlastnosti:

  • pití je možné ze všech stran díky 360° pitnému okraji
  • odolný proti vylití – díky silikonovému disku
  • silikonový disk se chová jako těsnění, které brání rozlití nápoje
  • jednoduše ovladatelný, skládá se jen ze 3 částí + víčka
  • jednoduchý na čištění, lze jej mýt v myčce
  • vyroben z plastu (PP) a silikonu
  • kompatibilní s dalšími částmi řady NUK Easy learning
  • neobsahuje BPA

S netekoucím hrnečkem jsme celý týden bojovali. Ne doslova, ale když jsem ho Tobiaskovi pořád nabízela, tak ho měl spíš na hraní. Občas si zasál, ale že by seděl u pití třeba 20sekund v klidu a pil, tak to nehrozilo.

Ale na jeho obhajobu. Tobi byl doposud zvyklý na lahvičku MAM s oušky a pítkem. Dal si pítko do pusinky a zasál. A tady najednou do pusinky neměl co dát a sání přes silikonový disk mu nešlo nebo nepochopil. Ale zase bylo zvláštní, že když jsem mu nalila vodu přímo na disk a hrneček naklonila, tak to pil.

5.den testování jsem také zjistila, že mu rostou nahoře najednou 4 zuby. Je možné, že i to mělo vliv. 

Jinak opravdu neteče. Samozřejmě, pokud s ním budete násilím třást, tak asi nějaká ta kapka vyteče, ale když jsem ho hodila do kabelky dnem vzhůru a bez víčka, tak jsem byla bez obav, že bych měla mokrý mobil nebo peněženku.

Když skončilo týdenní testování a já si chtěla udělat ještě pár fotek s produkty do článku, měla jsem v náručí i Tobiaska a co se nestalo??

Začal mi rvát hrneček z ruky. Tak jsem ho posadila do pokojíčku i s hrnečkem a začala ho fotit. A Tobi začal pít. Chvílemi si s hrnečkem i hrál, ale zvládl ho držet jen jednou rukou a pít. Věřím, že hrnečku ještě není konec a Tobi si v něm najde oblibu.

FROTÉ BRYNDÁK

Mile mě překvapil. Nejen svou velikostí, ale také materiálem. Je hebounký jak plyš a zvládl zatěžkávácí zkoušku na výletě na Kozákov. Tobiasek byl díky němu téměř čistý a domů jsme se nevraceli s malým čuňátkem. A co musím chválit, že ten hebký materiál je z obou stran. Na bryndácích se mi nelíbí ten igelit.

BONUS!!

Dnes jsem se dozvěděla, že Tobi vyhrál sadu od NUK. Mimo jiné by mu měl dorazit i set vidličky a lžičky, mističky a doziček na dětskou stravu. Tak se moc těším, že doplníme stavající produkty NUK i o ty nové.

Pokud si chcete prohlédnout i další produkty, koukněte na stránky www.nuk.cz

Děkuji @konik_testuje za možnost testování.

#test_nuk 

#recenze

#zkusenosti_nuk

Začni psát komentář...

Odešli