Soutěžte o MAM Lžičky
Milé maminky,
dnes jste mě v diskuzi o MAM lžičkách citlivých na teplo velmi potěšily, když jste si je chválily. Proto jsem se rozhodla, že si o ně dnes zasoutěžíme 🙂
Soutěžní otázka je snadná: Mají vaše děti rády zeleninu? Pokud ne, jak je přimějete, aby ji jedly? 😉
Soutěž trvá do zítřejších 9 hodin, poté vybereme 3 maminky, které odměníme lžičkami.

Nás malý má hrozně rád okurky to sní i dvě salátovky za sebou. A miluje dýňovou polívku.
Naše Elda má nejradši okurky a to na jakýkoliv způsob. Je to rychlá svačinka nebo skvělá příloha v podobě okurkového salátu. Jinak má ráda květák, červenou řepu, špenát, ale ten náš malý jedlík sní v podstatě vše co mu připravím, je to vděčný strávník a jsem za to moc ráda. Už taky začla jíst sama a děsně jí to baví a lžičce říká "vigů" nevím proč nebo kde to slyšela 😀
U nas je samotna zelenina veeeelky problem u starsiho syna. Mladsi Filipek ma nejradeji bramburky se spenatem nebo mrkvickou. Na starsiho Vasika vyzraju jedine tak, ze delam domaci vyvary a do nich pridavam hodne zeleniny. Po nich se muze utlouct 😉
Zeleninka je na druhém místě, ovoce je zkrátka ovoce! Nicméně jsem zjistila, že důležitou roli hraje konzistence (příkrm musí být řidší) i lžička - musí se to z ní dobře papat!
Ahoj 🙂 můj synek ma rad zeleninu ale vybírá si jakou 🙂 třeba Mrkvička moc nemusí tak u Židlický musím zahrát divadilko s plysakami a pak aspoň sní 3 lžičky a za to jsem vděčná.... 🙂
U nás je zelenina už vyřešená. Dříve jí malá nechtěla. Tak jsem zeleninu krájela ozdobně a už jí to baví. Takže srdíčka z mrkve, mřížky z okurky, Super je, když si to může na zahradě utrhnout, to pak baští vlastně všechno. Prostě nechce nudu, ale zábavu.
🙂
zeleninu jsme zvladly na jednicku , jedine co mu nešlo byl květák, a teď ve velkém vyžaduje rajčatka 🙂

Se zeleninou zatim nemame zkusenost, dceri jsou necelé 3 mesice, zatim je plne kojena. Velice ji ale chutna broskev a ovoce ktere ji obcas dam trochu ocucnout a to si mlaska :D tak snad bude mit stejny postoj i k zelenine. Meli jsme velkou urodu dyni tak uz mame pripraveny zaklad pro prikrmy 🙂