Soutěžte o MAM Snack box
Milé maminky,
dnes jsem se v diskuzi dozvěděla, že se vám naše mističky na svačiny líbí a že jsou pro vás novinkou 🙂
Proto o ně dnes uspořádáme soutěž! Dnes mě zajímají dvě otázky:
1) Kolikáté výročí od založení letos slaví MAM?
2) A jaké je to úplně nejzamilovanější jídlo vašeho dítěte.
Nápovědu na první otázku najdete na www.mambaby.com 🙂
Soutěž trvá do zítřejší 9. hodiny.
Přeji hodně štěstí!

1) 40 let
2) detska rajska a dnes me syn velice prekvapil, snedl k obedu 200 g - kvetak, zloutek, brambor, zaciname byt jedlici!
1) 40let
2) hustá zeleninová polévka
Preju krasný den a dekuji za krásnou soutěž 🙂 mam slaví 40 let tak mu přeju mnoho dalších úspešných 🙂 syn je užjasný jedlík a zbašti opravdu vše🙂 ale nejraději ma asi omáčky..🙂
1)40 let
2) zatim to je moje mliečko podla toho jak syn pribera si myslim ze je to salko, ale uz sa tesim na to ako mu budem vyvarat dobroty
I. 40 let
II. syn miluje mrkvičku s bramborem
1- 40 let. 2- jídlo - tofu s rýží a hráškem a pak křupky :D
1) 40 Let
2) zatím mlíčko jsou nám teprve 3 měsíce 🙂
1) 40 let
2) nejradši jí rajčata 🙂
1) 40.vyroci, gratuluju 🙂
2) zatim mamincino materske mlecko, ale dnes jsem koupila Hipp prvni dyne, tak to bude jeho bude prvni a snad oblibene 🙂
1) 40 let
2) všechno možné ovoce, po tom se může utlouct
1. 40 let
2. cokoliv novýho, ze známích věcí krupičnou kaši a kubík štrůdlík
1) 40 let
2) u nás je to banán, na jakýkoli způsob, v jakékoli formě a s čímkoli..se susenkou, s rajcetem, chlebem, mrkvi,dokonce jednou i v kombinaci s test. salatem..snažíme se to kntrolovat, ale někdy hold...😀
1. 40 let
2. chutná mu vše co má maminka nebo tatínek v ruce a nikdy neodolá vodnímu melounu 🙂
1) 40 let
2) mlicko 🙂
1) 40 let
2) teprve jsme u příkrmů - ale dýně!! naprosto suverénně vede.. 🙂
40 let a zatím u nás vede rozmixovaná brokolice 🙂
1, 40 let
2, dcera miluje pramporovou kasi s kurecim masem a syn miluje bataty s kurecim masem 😉
1)40 let
2)my teprve ochutnavame zeleninu,ale zatim malicke nejvic chutnala cervena repa s bramborem 🙂 uz se tesime na ovoce 🙂
1) 40 let
2) těstovinky a polévky od babičky
1. 40let
2. zatím jen mlíčko 🙂
Dobrý den, firma slaví krásné 40 narozeniny 🙂. Moje dcera miluje špagety, suché, max pár kapek kečupu a pak okraje z pizzy ! My s ní nemůžeme jít do pizérky, mysleli by si, že ji trápíme :D
1) 40. výročí
2) rajská polévka od babičky
1.) Najužasnejšia firma slaví krásných 40 let 🙂 Len tak dál 🙂 2.) Všetko čo sa mu dá cez flašitičku miluje, ale najviac má rád mliečko 🙂 Inu flaštičku a dudlik ako od MAM nechce 🙂 čiže všetk očo ide cez MAM flaštičku spapa vdaka Vám 🙂
1) Firma Mam slaví 40 výročí
2) Nejraději má boloňské špagety. Alespoň něco má po mamince .-D
1)40 let
2)S příkrmy začínáme dcerka miluje ovoce jablíčko,hrušky,meruňky
1) 40 let
2) Maty ten je starší tak toho už ji víc jak Nel ale jeho nejoblíbenější jídlo je prostě jogurt 😀 pokaždé když se hi zeptsm vo chce jist tak jr to jogurt.. 😀Jinak ma moc rad jakékoliv maso s bramborem nebo rýží.. Pak maji oba rádi ovoce a zeleninu nejvíc jablko, nektarinky a meloun a ze zeleniny okurky 😀
1)40 let
2)Nejraději máme špagety
a) 40 let
b) naše nedonošeňátko baští skoro cokoliv, ale banánem a třeba i s jogurtem nikdy nepohrdne 🙂
1) 40 let. 2) maminčino mlíčko

1) 40 let
2) prcek toho zatím moc nestihnul ochutnat, ale jednoznačně vede dýně 🙂