Soutěžte o MAM Snack box
Milé maminky,
dnes jsem se v diskuzi dozvěděla, že se vám naše mističky na svačiny líbí a že jsou pro vás novinkou 🙂
Proto o ně dnes uspořádáme soutěž! Dnes mě zajímají dvě otázky:
1) Kolikáté výročí od založení letos slaví MAM?
2) A jaké je to úplně nejzamilovanější jídlo vašeho dítěte.
Nápovědu na první otázku najdete na www.mambaby.com 🙂
Soutěž trvá do zítřejší 9. hodiny.
Přeji hodně štěstí!

1) 40 let
2) u nás jednoznačně vede koprovka s bramborem a vajíčkem 🙂
1...40. let
2...Kubík miluje KOKOOOOO 🙂
1. 40let a drzim vam palce at se vam dari i nadale.
2. Jsme v tomto po tatinkovi takze snime nastesti vse.
1) Kolikáté výročí od založení letos slaví MAM?
40 years expertise 🙂
2) A jaké je to úplně nejzamilovanější jídlo vašeho dítěte.
Amy - těstoviny s rajčatovou omáčkou a sýrem, ale pozor rajčata z toho vytahuje 🙂) stačí ji prostě obarvené špagety
Naty - vše, co lze spolknout, taky má skoro 13 kg v roce ;)
1) 40 let
2) rajská omáčka a sekaná,knedlík
1-40 let
2-brouček je stále v bříšku, ale mooc nám chutnají hranolky, čína a mraky zeleniny a ovoce :D 😀
1)40let 2) zatím dcera nemá žádný příkrm , ale brzy začneme 🙂
MAM slavi 40 let. A k tomu oblibenemu jidlu: asi zklamu, ale zatim ma mala uplne nejradsi ji mlicko 🙂
1) 40 let
2) zatim jeste mlicko ;)
1. MAM slaví krásných 40 let 🙂
2. Co ji uvařím to malá sní, je to vděčný strávník, ale dnes poprvé snědla pro mě neuvěřitelných 200g špaget 😀
1. 40 let
2. Boloňské špagety
1) 40let
2) bramborova kase s cimkoliv od masa po dusenou zeleninu.muze se utlouct :D
1.) MAM ma 40 let.
2.)Dany miluje jidlo jako takove. Takze sni vsechno.
Mam slaví tytéž narozeniny jako můj muž a to jsou 40 😅 Tudíž gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů Vám a mnoho skvělých pomocníků nám🙂
Jinak dcerka má veliký apetit a sní skoro vše, kromě čočky a zelí. Nejoblíbenější je však vločková kaše s natrhaným čerstvým ovocem ze zahrádky 😉
Děkujeme za soutěž, pěkný večer
1) MAM slaví 40 narozeninny
2) Zatím je to mateřské mléko
1) 40let
2) nejoblibenejsi jidlo je preciiiii mamino prso😂to si asi preji😉)) ale nas chlapecek miluje kukuricne krupiky😉
1) 40 let
2) Amálka miluje jídlo jako takové, byť tomu její váha neodpovídá 🙂 Nejradši má ale ovoce z babiččiny zahrádky a křupky 🙂
1) 40 let
2) náš drobeček je ještě v bříšku, ale preš maminku loudí hořkou čokoládu 😀
1. 40 let
2. z posledních dnů jsem nestačila ani nabírat kombinaci - rýže, mrkev, kuřecí maso a pórek opečený na másle🙂
1) 40 a 2) červená řepa 🙂
1) 40
2) bastime radi vsechno
1) 40 let - velka gratulace 😉
2) nejoblibenejsi jidlo,to bude tezke.. jogurt,rajce,banan,chleba,masicko..
1. 40 let, 2. dyne
1) 40 let
2) starší dcera "bohužel" špagety 🙂 Zatím je ještě neumí úplně dobře jíst a měla by je nejradši 6x v týdnu 😎
mladší dcerka má ráda jídla s batáty, ale obecně si pochutná úplně na všem 😉
1) 40 let
2) dcera miluje testoviny, mohla by je jist na obed denne 🙂 Super jsou take susenky, ovocne kapsicky, meloun, veskere moje jidlo..
1) 40 let
2) kukuricne krupky (jestli se to da považovat za jídlo 🙂 )
1) 40 let
2) asi rohlík s máslem 🙂
1. 40 let
2. Mám dvojčátka holčičky a nej milujou pečené nebo vařené kuřecí masíčko s bramborovou kašičkou, ale nepohrdnou ani květákem s bramborama a to se jim dělají i boule za ušima jak dlabou 😀
1) 40 let
2)syn je polévkový-jakákoliv, nej rajská s těstovinou a z hlavního jídla omáčky s knedlíkem top-koprová. .chlapa nezapře. Snad jednou nesni i nas jako rodice. 😉 Úsměvné je,ze tato jídla jsem předtím Já v oblibě neměla a díky synovi jsem jim přišla na chuť 🙂

1. 40 let opravdu úspěšný výkon🙂
2. Zatím co to co maminka spapa a jde k malému do bříška 😀