Už žádné křivé zoubky díky dudlíkům MAM Perfect

petra_mam
16. zář 2016

Milé maminky,
nejnovější lékařské výzkumy se jasně shodují, čím tenčí a měkčí krček savičky je, tím menší tlak je vyvíjen na dásně a zoubky. Jelikož značka MAM vyvíjí své výrobky ve spolupráci s lékařskými odborníky, vznikl MAM Perfect.
Dudlík, díky kterému dochází ke snížení rizika křivých zoubků díky unikátní savičce, která je 4krát měkčí než většina běžných srovnatelných silikonových dudlíků, a jejíž krček je až o 60% tenčí. Tím je zajištěn správný vývoj ústní dutiny a tlak na čelist je snížen na minimum. Pro krásný úsměv dítěte zvolte MAM Perfect, perfektní dudík vyvinutý ve spolupráci s ortodontisty a dětskými zubaři s originálním designem z dílny MAM.

Znáte naše dudlíky MAM Perfect?

P.S.: Dostupné jsou i v noční variantě 🙂

kacinda
16. zář 2016

Tak tohle zatim teda neznam a musim rict, ze jsem vubec netusila, ze by tuhost savicky mohla mit vliv na zoubky. Urcite si o tom neco jeste prectu. Jsem rada, ze se clovek dozvi neco noveho 😊

hance09
16. zář 2016

Známe, máme, ale prcek ho nechce...

petra_mam
autor
16. zář 2016

@hance09 Každé miminko je jiné 🙂

budilinka
16. zář 2016

Dnes rano si dcerka MAM Perfect vyhodila dobrovolne do kose (byl trochu rozkously). Po obede ztropila pulhodinovou scenu, rev, jak kdyby ji brali na noze, vykricene hlasivky, naprosto odmitala jiny dudlik, ktery uz nekolik mesicu nemela v puse. Pak vycerpanim usnula. Je mi jasne, ze az se vzbudi, musim ji MAM Perfect opet koupit neb tu stejnou scenu večer pred spanim uz nedam ☹ Joo, zavislost je závislost, a i na konkretnim dudliku 😀

bimmka
16. zář 2016

@budilinka proto máme náhradní. Někdy se stane, že se ztratí a ty scény jsou o sluch. Horší, když najde oba dva a pak má jeden v puse a druhý odmítá vydat. A jsem ráda, že v noci svítí. Protože, když si ze spánku naněj vzpomene, pak se dobře hledá🙂))

missym
16. zář 2016

Známe, máme 🙂 Ale jen do 0-6. Musíme nakoupit pomalu další várku 🙂

radyym
16. zář 2016

Dudlíčky jsou super máme od narození. Jenom v noční variantě nejsou k sehnání ☹

tulena
16. zář 2016

Zkousela jsem u starsiho syna, ale neprijal ho.

popelucha
16. zář 2016

@radyym Kupovala jsem v Rossmannu a jsou dobře dostupné i v DM drogerii ;)

radyym
16. zář 2016

DM a Teta vyprodáno a Rossmann u nás není☹

sofie2015
16. zář 2016

Já kupují přes internet,jsou levnější a mají všechny varianty...my dudlíky mam milujeme...na spaní jich má starší 8...abyste je nemuseli hledat...nedá než nich ani ránu a mladší už jo má taky není zatím takovej závislák. Stačí mu dvaB-)

okakik
17. zář 2016

Svítící jsou nejlepší.