icon

MIKULÁŠSKÁ SOUTĚŽ s Medaprexem!

denisa_medaprex
5. pro 2016

Je tu Mikuláš a my jsme si pro Vás připravili soutěž o dva super denní krémy C-Tetra. A co musíš udělat, aby ses mohla soutěže zúčastnit? 😉🙂🎁 Podívej se na stránky našeho internetového obchodu www.medaprex.cz a napiš nám, jaké značky prodáváme a která z nich na Tebe působí nejsympatičtěji. I já Vám pak na oplátku napíšu svého favorita 😉 Odpovědi posílejte až do dnešního večera do 22:00, kdy ze správných odpovědí vylosuji dva výherce. A ráno kolem deváté můžete očekávat vyhlášení 🙂

MIKULÁŠSKÁ SOUTĚŽ s Medaprexem!
Strana
z3
kajjina
5. pro 2016

nestíhám,ale třeba mi to ještě projde 🙂
1. prodáváte: Brandeis Clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, NewGel+, Princess a nejsympatičtější je mi Medik 8 🙂 hezký večer 🙂

denisa_medaprex
autor
6. pro 2016

@kajjina tak když už ses tak přiznala, že nestíháš, tak Tě do slosování také zařadím 😉

denisa_medaprex
autor
6. pro 2016

@markyszek MOC GRATULUJEME K VÝHŘE 👏👏👏 Dnes se na Tebe usmálo štěstí 😉 pošli prosím svoje kontaktní údaje (celé jméno, adresu a telefon) na adresu propagace@medaprex.cz, abychom Ti mohli poslat výhru 🙂

denisa_medaprex
autor
6. pro 2016

@kivonab JE TU DALŠÍ GRATULACE K VÝHŘE 👏👏👏 I na Tebe se dnes usmála štěstěna 😉 pošli prosím svoje kontaktní údaje (celé jméno, adresu a telefon) na adresu propagace@medaprex.cz, abychom Ti mohli poslat výhru 🙂

markyszek
6. pro 2016

Jupí👏😀 moc děkuju🙂

lucienelka
6. pro 2016

Dobrý den,

nabízíte značky: Brandeis clinic,Croma, Dermaheal, Medik8, Monoderma, NewGel+, Princess a Renokin.

Má oblíbená je MonoDerma.

denisa_medaprex
autor
6. pro 2016

@lucienelka Luci, bohužel pozdě 🙂 Ale sleduj fórum, další soutěže se chystají 😉

kutr26
6. pro 2016

Brandeis clinic, medik8, Croma, Dermaheal, Mono Derma, Renokin, NewGel+, Princess a za mě Princess 🙂

mamkoun
6. pro 2016

Krásný den, prodáváte: Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess. top značka pro mě je rozhodně Medik8🙂

zzandulkaa
6. pro 2016

Medik8, Brandeis clinic, Renokin, Monoderma, Dermaheal, Croma, NewGel+, Princess. Nejvíc mě zaujala značka Medik8.

1denca
6. pro 2016

Krásný dobrý den, jsou to značky: Medik8, Dermaheal, Monodermá, Croma, Newgel+, Renokin. Nejsympatičtějsí je mi značka Medik8, jelikož je vidět, že se snaží neustále se zdokonalovat a dokonce se jí to i daří 🙂 Jen tak dále.

nannynka23
6. pro 2016

dobry den , nasla som znacky , ktorych vyhradny distributor ste vy - Medik8 ,
Dermaheal ,Monodermá , Croma , Newgel , Renokin a potom ešte značky - Brandeis Clinic , Princess
Zaujala ma znacka Renokin a jej produkty proti vypadavaniu a obnove vlasov a aj znacka Medik8

mrkew
6. pro 2016

Tak pokud jsem dobře hledala jsou to tyto značky :medik8 BRANDEIS CLINIC, Dermaheal, Croma, Monoderma, Renokin, NewGel+, Princess ..za mě určitě medik 8

tichackova
9. pro 2016

V nabídce máte tyto značky🙂
A nejsympatičtější mi je Medik8 (jednu dobu jsem používala gel na čištění pórů a byl perfektní, jen po druhém porodu se mi změnila pleť a hodně mě vysusoval, tak jsem musela vysadit)

tichackova
9. pro 2016

Hahaaa, koukam, ze jdu s křížkem po funuse😀 No nevadí, aspoň jsem projela vás web a budu psát Ježíškovi🙂

Strana
z3