icon

Soutěž o poukázku do DM drogerie v hodnotě 1500 Kč

modra_zdenka
8. únor 2017

Maminky, v návaznosti na dnešní téma praní a úklidu pro Vás mám ještě jednu soutěž, tentokrát o poukázku do DM drogerie v hodnotě 1500 Kč. Prosím, požádejte děti, aby namalovaly jakýkoliv obrázek na téma “rodina”. Nejhezčí dílo odměníme poukázkou. Posílejte mi naskenované obrázky do pátku do 10.00 hodin.
Zdeňka

Strana
z3
pomoztekacence
12. únor 2017

Gratuluji

modra_zdenka
autor
14. únor 2017

Milé maminky,

moc se mi líbilo, jak se Vaše děti pustily do malování a rozhodla jsem se, že všechny odměním plyšovou sovičkou. Jelikož týden s Modrou pyramidou skončil. Napište mi prosím do 17.2. na pracovní mail odkud jste a společně dohodneme, kde si sovičku vyzvedenete. Prosím tedy na zdenka.zemanova@mpss.cz.

Krásný den všem.

makynaeliska
14. únor 2017

@modra_zdenka to je krásné gesto🙂Eliška je na plyšáky zatížena to bude radosti 🙂

emtinka
14. únor 2017

@modra_zdenka Krásné 🙂, děkujeme

littlecharm
14. únor 2017

@modra_zdenka To je krasne gesto, malá plysaky miluje, bude nadšena 🙂

pomoztekacence
14. únor 2017

Dekujeme❤

littlecharm
23. kvě 2017

@modra_zdenka Dobrý den, jak to se sovickami dopadlo? Mne treba do dnes žádná reakce na e-mail bohužel neprisla.

pomoztekacence
23. kvě 2017

Me taky ne,asi to ani vůbec neproběhlo,i podle lidi co znám pres modrého konika

pomoztekacence
23. kvě 2017

Je to bordel,naše mala už se tesila

makynaeliska
23. kvě 2017

Holky ja taky psala a nic😕

olidor
23. kvě 2017

Taky, taky😖

zanri
23. kvě 2017

A mně vůbec ani nepřišlo upozornění, že bych si někam mohla o sovičku napsat☹

verdos
23. kvě 2017

Tak já teda hlásím, že nám paní Zdeňka odpověděla hned a navíc vyšla vstříc. Muselo dojít k nějakému přehlédnutí či opomenutí, nedokážu si to jinak vysvětlit. Nicméně myslím, že pod touto přezdívkou už tady není - není aktivní. Zkuste napsat znovu na ten její pracovní email (s odkazem na předchozí email, resp. uvedení data odeslání, ideálné i s nějakým printscreenem s odeslanými zprávami, atp.), případně bych se obrátila na Modrého koníka (s tímtéž).

hannicka32
23. kvě 2017

Mně teké dodnes žádná odezva na email a to jsem paní Zdeňce ješte jednou psala ☹.

handous
24. kvě 2017

@verdos mě se paní také ozvala. Dala mi na výběr z několika poboček modré pyramidy, kde si můžu sovicku vyzvednout. Takže muselo dojít k nějakému nedorozumění.

michaltrinev
24. kvě 2017

Taky žádná odezva,třeba je to jen pro vybrané nebo spise známé,aby se nereklo a psali sem.A my ostatní by jsme si pro sovicku měli pořídit spoření,at ji dostaneme(pouhá reklama),horší je to ze holt prostě jako já někteří na to momentálně nemáme aby jsme dětem sporili.Manželka na rodičovské a já akorad vydelam na to aby jsme se uzivili a platili nájem,takže na nějaké to spoření zkratka nemáme finanční prostreky.

verdos
24. kvě 2017

@michaltrinev Paní Zdeňku jsem nikdy neviděla a kromě emailů, které jsme si vyměnili v souvislosti s touto soutěží jsem s ní ani nikdy nebyla v kontaktu. Nejsem žádná její známá a nemám pocit, že bych si zasloužila něčím nějaké vybrání. Asi jsem měla štěstí. Je mi to líto, že tolik z vás sovičku nemá (upřímně, nám se začala na zádech hned párat, tak jsem ji musela sešít, ale syn ji i tak miluje). Doposud jsem ani netušila, že by ji někdo mít nemusel (tím, že my ji máme). Nicméně opravdu nevím, co bych poradila kromě toho, co jsem uvedla výše.

pavlikovarenata
24. kvě 2017

Ani mě nepřišla na email již žádná odpověď.

littlecharm
24. kvě 2017

Zkusila jsem paní jeste napsat e-mail, ale takto to na me působí velice neprofesionalne. Nechápu, k cemu bylo takovéto gesto "sovicka pro každého", kdyz nakonec nic z toho. Nicméně je mi lito deti, které se uz těšily.

pomoztekacence
24. kvě 2017

Ja už taky psala a ani neodpovědela,taky mi je líto,vůbec se mi to nelíbí.Jsem zvědavá jestli odpoví alespoň vám.Pak dejte avizo😉

littlecharm
24. kvě 2017

Paní Zdenka mi odpověděla, dořeší to s marketingem a sovicky budou pro ty, co ji do 17. února poslaly požadované info na e-mail.

michaltrinev
25. kvě 2017

No a když jsem poslal,az devatenáctého bo mi to nevyšlo, tak nic,HM,pěkný vydup.Ale děkujeme za zpravu

Strana
z3