icon

Soutěž o poukázku do DM drogerie v hodnotě 1500 Kč

modra_zdenka
8. únor 2017

Maminky, v návaznosti na dnešní téma praní a úklidu pro Vás mám ještě jednu soutěž, tentokrát o poukázku do DM drogerie v hodnotě 1500 Kč. Prosím, požádejte děti, aby namalovaly jakýkoliv obrázek na téma “rodina”. Nejhezčí dílo odměníme poukázkou. Posílejte mi naskenované obrázky do pátku do 10.00 hodin.
Zdeňka

Strana
z3
olidor
9. únor 2017

Tak já přidávám jeden náš archivní portrét rodiny. Jak nás nakreslila nejstarší dcera Magdaléna před neuvěřitelným 12 lety 🙂 Stále nám zdobí chodbu 😉

hrosatko87
9. únor 2017

Téma ,,rodina,, to není, ale zato první umělecké dílo našeho syna 😎

tarien
9. únor 2017

Naše rodina podle Klárky 🙂 Vždycky k obrázkům doplňuje komentář, tady byl: ,,Táta sedí na židli, máma a já máme proužkované copánky, já mám malé břicho, protože jsem malá a ségra je nejmenší, ale má hodně vlasů, tak ji je taky nakreslím."

petracig
9. únor 2017

syn v necelých 3 letech ještě moc kreslit neumí, ale občas se mu povede zajímavá kresba. Na této ztvárnil mě 🙂

indy2
9. únor 2017

U nas je kresleni velice aktualni. Dcerka kresli nekolikrat denne a timto obrazkem me prekvapila je to tak pul roku zpet (bude mit ctyri roky). Mame ho na lednici (spolu s ostatnimi vytvory) a vzdy me pohled na nasi rodinu zahreje u srdce 🙂 a miminko lezi z duvodu, ze jeji sestricka zacala tapat az nedavno 🙂 je to ma detailistka ♡

verdos
9. únor 2017

Určitě nepředčíme nádherná a originální srdíčka, ale přesto přispěji obrázkem rodiny od nejstaršího dítka. Kreslit moc neumí, zato trošku čte a píše, takže jeho obrázky vypadají trošku zvláštně. Přidávám i fotku, jak mě ztvárnil z kolejí 🙂 - bylo to jeho první výtvarné dílo, které nebylo abstraktní a velmi si jej cením 🙂.

zuzicka25
9. únor 2017

Tak takhle krásně míchá barvičky můj syn 🙂

igiana
9. únor 2017

Nase rodina ocima deti🙂

hannicka32
9. únor 2017

Naše rodina ❤
Syn soutěží o poukaz pro svojí maličkou sestřičku. V DM hodně nakupujeme plinky, ubrousky atd. pro miminko, tak abychom prý mohli udělat zásobu 🙂

78marcela
9. únor 2017

Alence je teprve 17 mesicu a pravda, do Picassa ma jeste daleko. Ale taky chceme soutezit, tudiz jsem Alenku pozadala o spolupráci.
Zhostila se toho s vervou ji vlastni, maluje velmi rada. Nakreslila maminku a Alenku a ozdobila nas srdicky.

P.S: Kosoctvercove razitko jsem pro jistotu schovala😀😀

voleskap
9. únor 2017

Děkujeme za soutěž 🙂 Zabavili jsme se na celé odpoledne a zapojili se všichni 🙂 Beátka, Vojtíšek, maminka i tatínek 🙂 Mějte se krásně a užívejte si společně strávené chvíle 🙂

handous
9. únor 2017

Takhle nás ztvárnil nás čtyřletý synek. Jedeme na výlet, řídí tatínek a vzadu sedime já, syn Péťa a dcera Terezka.🙂

verkaunka
9. únor 2017

Tak modrá je tatínek, růžová maminka, fialová naše holčička a hnědá je les.... sluníčko krásně svítí, takže jsme na výletě.... 🙂takto mi to bylo popsáno mou dcerou, ale určitě bych na to přišla sama, protože její výtvory miluju 🙂 a všechny schovávám....

mishel88
9. únor 2017

Naši suprovou rodinku namalovala naše dcerka Nicol...

littlecharm
9. únor 2017

Slečna S. by se rada zúčastnila, ale bude ji teprve 17 mesicu a ja před ni (zatím) úspěšně schovavam všechny fixky a propisky 😀 Mam rada sve čiste bíle zdi a nepokreslenou podlahu. Ma dovolenou jen fixku na vodu a to by tady asi nikdo neocenil.
Je to ale holka šikovna a říká (teda myslím, bylo to miminkovsky), mamiiiinnko, co kdybys to nakreslila ty 😁 Říkám ji, ze malovat neumím a uz vubec ne pastelkami, ale mam to proste zkusit, ze me k tomu zplnomocni. No tak jo, kdyz je to moje malá sikulka, co poctivě přečetla občanské právo hmotné I (a snedla kapitolu o plné moci, aby to i stvrdila). Ale pst, je to dáma a ty knížky nejí 🙂

michaltrinev
9. únor 2017

Kája,4roky

michaltrinev
9. únor 2017

Teda dnes už pět,koukam a už je po pulnoci🙂

pomoztekacence
10. únor 2017

Tady jsou kresby me dvou léte dcerky Karolinka,na pátém obrázku kreslila babičku,na šestém nevím presne co kreslila zelenou,tmavě modrou a červenou.Jen vim když jsem se ji ptala jestli tam kreslila i me vzala světle modrou pastelku a řekla mami a nakreslila me tam jako cary,pak jsem říkala tak a ted namaluje tatínka,našla si na to razítko s oslikem,řekla táta a začala razitkovat tatu na obrázek jako oslika🙂.Tak ty tři barvicky asi budou babičky a ona.Ještě to moc neumíme,ale už děláme ,,pisu,,radi je sikovna.
A sedmy obrázek nakreslil tatínek,ale barvit se mu nechtělo.🙂Tak ten jen tak na ukazku

cechradka
10. únor 2017

Terezka 6let a jeji přání mit doma bazen

pexinka81
10. únor 2017

juuu...budete mít co dělat, každý obrázek, je ten nejkrásnější....nejkrásnější a nejhřejivější pro tu onu maminku....i my takový jeden obrázek máme doma vystavený.....naše rodina v podání našeho nejstaršího synka....dvojky zatím malují jen "klikyháky", kde bez jejich pomoci ještě nedokážeme rozeznat, co tím malíř chtěl říci 😀 ...ale tady, tady to máme jasný 🙂😍

eva1987
10. únor 2017

Dobrý den, přikládám obrázek naší dcerky Nikol a její ztvárnění rodinky, dokonce na obrázku nakreslila i jejího bratrance Dominička, takže by moje sestra měla určitě radost 🙂

emtinka
10. únor 2017

Naše rodina a náš společný výtvor. Naší princezně je 9. měsíců.

dasula10
10. únor 2017

Tento obrázek malovala dcera...je to cela naše rodina + ručičku k dilu pridal syn 😉
Obrázek Máme zaramovany a zdobí nás domov 💜

pavlikovarenata
10. únor 2017

To jsem já v podání našeho tříleťáka 😉

ellora
10. únor 2017

Dobrý den, toto je obrázek mého pětiletého syna Jindry, který miluje tramvaje. Na obrázek nakreslil jak jede s maminkou a tatínkem tramvají na výlet. Při mém dotazu proč nejsou na obrázku i jeho dva mladší bráškové se mi dostalo vysvětlení, že je hlídá babička s dědou, protože jsou na cestu tramvají ještě moc malí 🙂

eliskan
10. únor 2017

U nas je rodina:tata, mama, Stellinka a za par mesicu i dalsi princezna. Ale Stellinka se rozhodla namalovat jen tatinka. 🙂

kariii
10. únor 2017

Uplne prvni vytvor meho syna (15 mesicu) 😀 tak kdyby to nahodou neslo poznat, tak tmave modry ke tatinek, cervena jsem ja, svetle modra je nas Ondra a ty cerny skvrny je jak vencime naše 2 černe psy 🙂 kdyz ma človek trochu predstavivost, tak to tam je 😀

simdan
10. únor 2017

Taky posílám maloval syn když mu bylo asi 6nebo7 🙂 co tím myslel nevím 😀 psa jsme tehdy neměli a miminko taky neplánovali,ale je fakt,že psa máme a vypadá dost podobně,jako na obrázku a mimčo taky máme,dcerce je teď 17měsíců,takže malý byl asi věštěc 😀

modra_zdenka
autor
10. únor 2017

Milé maminky, moc Vám děkuji za Vaše obrázky. Soutěž ukončuji a v neděli vyhlásíme výherce. 🙂

nefertiti20
10. únor 2017

naše rodina..ale tatínek chybí :D nevím proč..asi je v práci :D

Strana
z3