Soutěž o poukázku do DM drogerie v hodnotě 1500 Kč
Maminky, v návaznosti na dnešní téma praní a úklidu pro Vás mám ještě jednu soutěž, tentokrát o poukázku do DM drogerie v hodnotě 1500 Kč. Prosím, požádejte děti, aby namalovaly jakýkoliv obrázek na téma “rodina”. Nejhezčí dílo odměníme poukázkou. Posílejte mi naskenované obrázky do pátku do 10.00 hodin.
Zdeňka
U nas je kresleni velice aktualni. Dcerka kresli nekolikrat denne a timto obrazkem me prekvapila je to tak pul roku zpet (bude mit ctyri roky). Mame ho na lednici (spolu s ostatnimi vytvory) a vzdy me pohled na nasi rodinu zahreje u srdce 🙂 a miminko lezi z duvodu, ze jeji sestricka zacala tapat az nedavno 🙂 je to ma detailistka ♡
Určitě nepředčíme nádherná a originální srdíčka, ale přesto přispěji obrázkem rodiny od nejstaršího dítka. Kreslit moc neumí, zato trošku čte a píše, takže jeho obrázky vypadají trošku zvláštně. Přidávám i fotku, jak mě ztvárnil z kolejí 🙂 - bylo to jeho první výtvarné dílo, které nebylo abstraktní a velmi si jej cením 🙂.
Slečna S. by se rada zúčastnila, ale bude ji teprve 17 mesicu a ja před ni (zatím) úspěšně schovavam všechny fixky a propisky 😀 Mam rada sve čiste bíle zdi a nepokreslenou podlahu. Ma dovolenou jen fixku na vodu a to by tady asi nikdo neocenil.
Je to ale holka šikovna a říká (teda myslím, bylo to miminkovsky), mamiiiinnko, co kdybys to nakreslila ty 😁 Říkám ji, ze malovat neumím a uz vubec ne pastelkami, ale mam to proste zkusit, ze me k tomu zplnomocni. No tak jo, kdyz je to moje malá sikulka, co poctivě přečetla občanské právo hmotné I (a snedla kapitolu o plné moci, aby to i stvrdila). Ale pst, je to dáma a ty knížky nejí 🙂
Teda dnes už pět,koukam a už je po pulnoci🙂
Tady jsou kresby me dvou léte dcerky Karolinka,na pátém obrázku kreslila babičku,na šestém nevím presne co kreslila zelenou,tmavě modrou a červenou.Jen vim když jsem se ji ptala jestli tam kreslila i me vzala světle modrou pastelku a řekla mami a nakreslila me tam jako cary,pak jsem říkala tak a ted namaluje tatínka,našla si na to razítko s oslikem,řekla táta a začala razitkovat tatu na obrázek jako oslika🙂.Tak ty tři barvicky asi budou babičky a ona.Ještě to moc neumíme,ale už děláme ,,pisu,,radi je sikovna.
A sedmy obrázek nakreslil tatínek,ale barvit se mu nechtělo.🙂Tak ten jen tak na ukazku
juuu...budete mít co dělat, každý obrázek, je ten nejkrásnější....nejkrásnější a nejhřejivější pro tu onu maminku....i my takový jeden obrázek máme doma vystavený.....naše rodina v podání našeho nejstaršího synka....dvojky zatím malují jen "klikyháky", kde bez jejich pomoci ještě nedokážeme rozeznat, co tím malíř chtěl říci 😀 ...ale tady, tady to máme jasný 🙂😍
Dobrý den, toto je obrázek mého pětiletého syna Jindry, který miluje tramvaje. Na obrázek nakreslil jak jede s maminkou a tatínkem tramvají na výlet. Při mém dotazu proč nejsou na obrázku i jeho dva mladší bráškové se mi dostalo vysvětlení, že je hlídá babička s dědou, protože jsou na cestu tramvají ještě moc malí 🙂
Milé maminky, moc Vám děkuji za Vaše obrázky. Soutěž ukončuji a v neděli vyhlásíme výherce. 🙂

Tak já přidávám jeden náš archivní portrét rodiny. Jak nás nakreslila nejstarší dcera Magdaléna před neuvěřitelným 12 lety 🙂 Stále nám zdobí chodbu 😉