icon

Soutěž o rodinné vstupné do iQPARKU a iQLANDIA v Liberci

modra_zdenka
10. únor 2017

Milé maminky, když jsem jela ráno do práce kolem IQ parku, přemýšlela jsem o tom, že většina rodin by rádo někam zašla, ale vstupenky jsou tak drahé… Jelikož jsem z Liberce, tak bych ráda vyhlásila poslední soutěž o rodinné vstupné do iQPARKU a iQLANDIA v Liberci. A tentokrát to bude soutěž o fotografii dětského pokojíčku. Nejlepší příspěvek odměníme poukázkou iQPARKU a iQLANDIA v Liberci, kde můžete strávit zajímavý den. Soutěžní příspěvky mi prosím posílejte do soboty do 22.00 hod.

Krásný den.

Zdeňka

Soutěž o rodinné vstupné do iQPARKU a iQLANDIA v Liberci
bimmka
10. únor 2017

Liberec je pro nás hodně z ruky, ale marně tu hledám fotku, kdy V dostal nové plastové zvířátko, které podle jeho slov strašně zlobilo. A pointou bylo, že na koberec vysypal všechny hračky a to doslova a mě málem trefilo. stačilo 20 minut klidu

bimmka
10. únor 2017

tohle je jen slaboulinky odvar

lsdm
10. únor 2017

Tak to by bylo úžasné, už dlouho se do IQLANDIE a IQPARKU chystáme, ale vstupné je opravdu dost drahé. Zrovna budeme mít jarní prázdniny, tak by kluci měli bezva program. Jsme z východních Čech, tak to do Liberce nemáme tak daleko. ;)

shak29
10. únor 2017

V IQ parku jsme byly a byla to tam naprostá bomba ! Jelikož jsme z Plzně, ubytovali jsme se přímo v Babylonu a užívali si tam 3 dny ! 😍

ivulivac
10. únor 2017

Další super soutěž 😍 Přidávám pokojíček našeho syna ❤

tomikkubik
11. únor 2017

Můžu uklízet jak chci, stejně to vždy dopadne takhle. Trvá jim to asi tak 3 minuty. Mě úklid potom snad hodinu

llllenik
11. únor 2017

Liberec je kousek, tak jdem do toho 😉 Pokojik naseho Vojty. Nej misto je domecek pod posteli a schovavacka za zelenou skrinkou pod oknem 😁

hhranolka
11. únor 2017

tak posílám pokojíček naší slečny

pomoztekacence
11. únor 2017

My bohužel pokojicek primo dětský ještě nemáme,ale už se na něho šetří.Tady je alespoň par fotecek s naší maličkou.S kocickou je focena na chalupe🙂

apacheee
AMBASADORKA
11. únor 2017

Přiznávám, že u nás je zatím dětský pokojíček místo, kde dítě moc nepobývá - rozhodně ne samo🙂 Samozřejmě jsme se snažili pokojíček všemožně vyšperkovat - ale dítko je radši s námi tam, kde jsme momentálně my (ano, snad ho jednou z té naší postele dostaneme🙂 ). Za svoji největší mateřskou "oběť" považuji to, že jsem poprvé v životě (a asi taky nadlouho naposledy) zasedla k šicímu stroji, abych našemu drahouškovi ušila teepee přesně na míru - musím říct, že se fakt povedlo a je to nejoblíbenější část Eliáškova království. Na zdi za stanem je vidět obrázek žirafy, kterou jsem domalovala jen pár hodin před synovým narozením🙂

Ps: Díky za krásnou soutěž, do IQlandie se už nějakou dobu chystáme, takže vstupenky by rozhodně nezůstaly nevyužité🙂

pomoztekacence
11. únor 2017
littlecharm
11. únor 2017

Milujeme výlety 🙂 A Liberec je tak krásný, to by byl důvod ho opet navštívit 🙂 Pokojíček ma slečna S. necelé dva týdny, není hotovy, jen tam ma svou postýlku, prebalovak a prostor na hraní.

anetka1701
11. únor 2017

Tak jsem chtěla vyfotit pokojíček a celý dnešek jsem se snažila děti přesvědčit, aby si tam uklidili :D Marně... Tak dávám fotky z léta. Vypadá vlastně skoro stejně, jen hraček přibylo a ubyla miminkovská postýlka mladší dcery 🙂 Výlet do Liberce plánujeme už dlouho, konečně jsou obě dcery ve věku, kdy by si ho mohli pořádně užít.

modra_zdenka
autor
11. únor 2017

Milé maminky, moc Vám děkuji za fotografie Vašich pokojíčků. Soutěž ukončuji a zítra vyhlásíme výherce. Krásný večer přeji.

Zdeňka

pomoztekacence
11. únor 2017

Vam taky prejeme krasny vecer.🙂