icon

Vyzkoušeli jste už nákupy potravin na internetu?

klararohlikcz
25. led 2016

Milé dámy, vždy jsem ráda za každý váš názor a moc za něj děkuji. Chtěla bych se zeptat, jak jste na tom s nakupováním na internetu. Vyzkoušeli jste už nákupy na internetu? A co to bylo? Nebo pokud ještě ne, tak co bylo tím důvodem?
Já musím za sebe říci, že už jsem se naučila nakupovat na internetu vše, co tam lze koupit.
Od oblečení, přes elektroniku a tři roky již nakupuji i potraviny na internetu.
Jak to máte vy? Vím, že úspora času a projetý benzín může být pro někoho klišé, ale já to tak vážně mám. Když si jen vezmete čas strávený v obchodě. Například než projdete celý supermarket, dáte zboží do košíku, vyndáte ho na pás, potom zase dáte do tašek, do auta, z auta vyndat doma. No není to složitý proces než když náš kurýr přijede, předá tašky a vy jen nákup uklidíte?
Těším se na vaše názory

Mrkněte se u nás na www.rohlik.cz

Klára

Vyzkoušeli jste už nákupy potravin na internetu?
Strana
z3
spaghi
25. led 2016

@klararohlikcz ale zase musim pochvalit na druhou stranu to, ze jsem objednavala "maly porek" a prisel mi teda obrovsky 🙂

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@annbu k těm cenám dopravy - pokud využíváte nákupy potravin pravidelně, tak se určitě vyplatí Rohlíku premium - vždy je dostupná doprava už do 90 minut a také je doprava zdarma vždy. Premium členství na rok stojí 1990 Kč a opravdu se vyplatí.
https://www.rohlik.cz/premium?backlink=r1sl5

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@spaghi tak to jsem ráda, musím říct, že na maso, ryby a zeleninu jsem u nás opravdu pyšná. Samozřejmě se někdy může stát, že přijede něco špatně, ale hned vše řešíme a kompenzujeme 🙂 Navíc teď máme opravdu skvělé nové dodavatele - jako Mozzarella art - luxusní ručně dělané nebo TRMS - například Přeštické maso 🙂 https://www.rohlik.cz/c134803-cerstve-syry/znac...
https://www.rohlik.cz/c133137-farmarske-potravi...

eimmy
25. led 2016

nakupujeme přes Rohlik a 99,% spokojenost

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@eimmy tak to jsem moc ráda a to 1% mohu nějak ovlivnit? 😀

eimmy
25. led 2016

@klararohlikcz to 1% je naše vlastní "chut" zkusit jogurty od farmaře.. a nás moc kyselé takže náš problem 🙂

cattus
25. led 2016

Diky vyhre v minule soutezi s rohlik.cz jsem nakup u vas vyzkousela a jsem spokojena. Jen me trosku mrzi, ze nejde dobit kredity. Nemam prijem takovy abych mohla nakupovat pres kartu a pritel rekl ze neni problem aby to zaplatil, jenze kdyz byh chtela platit jeho kartou musi u toho byt aby to potvrdil atd. Proto bych docela uvitala kdyby bylo mozne vlozit prave platbou kartou kredity na urcity ucet,abych se tehle "zavislosti" na nem zbavila a mohla objednat kdykoliv a pripadne ho jen pozadat o znovudobiti kreditu.
Jinak jak rikam jsem spokojena. Poprve trosku zmatky protoze nasi objednavku zapomneli vyexpedovat ale po tel dohode prijel spec kuryr jen s nasi objednavkou. A podruhe jsem mela velkou a tezkou objednavku a kuryr mi cely nakup velmi ochotne donesl az do bytu. Za me tedy spokojenost.

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@cattus tak to jsem opravdu moc ráda! Jinak to dobití určitě bude, ale jinak pro tohle doporučuji platbu přes Twisto. Lze zaplatit až po nákupu například kartou a najednou i za více nákupů 🙂
Určitě doporučuji, přítel pak jednou měsíčně zaplatí všechny nákupy. První nákup je s nižším limitem a splatnostní, ale další nákupy po ověření, že skutečně platíte, tak jsou úplně super!
https://www.twisto.cz

annbu
25. led 2016

@klararohlikcz mrknu na to ale tam he take mininalbi stanovena castka na nakup?

annbu
25. led 2016

@klararohlikcz do soukrome zpravy napisu ale nekdy v tydnu...

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@annbu ano, je tam minimálně částka 300 Kč, ale i tak je doprava zdarma.

kalipso
25. led 2016

@klararohlikcz proč u vás nejde cibule a mrkev taky koupit na kusy, ale jen na kila?

klararohlikcz
autor
26. led 2016

@kalipso na možnosti kupovat na kila i na kusy pracujeme 🙂 u některých produktů naopak máme jen na kusy a nemáme na kila 🙂

hance09
26. led 2016

Na internetu nakupuju dost hlavně od té doby,co máme prcka,tak nemám čas a kolikrát ani chuť běhat po obchodech. Co se klasického nákupu potravin týká, tak u nás není možnost ani rohlik ani itesco,takže toto vyzkoušeno nemám a kolikrát by se mi to hodilo...

kalipso
26. led 2016

@klararohlikcz tak mně by vyhovovalo mít obě možnosti, jak kusy, tak kila, ale většinou beru právě kusy a naposledy jsem u vás právě musela vzít kilo cibule i když by mi stačily cibule 2 🙂
Ještě jsem se chtěla zeptat, součástí služby je i ten výnos do patra nebo ne? Zatím mi to ochotní páni vždy bez mrknutí oka vynesli, ale naposled to přivezla postarší paní a té se tedy moc nechtělo, nicméně mi to nakonec také vynesla (rozumněj, vyjela s námi výtahem a dala mi to ke dveřím, ne že bych po ní chtěla, aby to táhla do 7. patra po schodech, ono s 2 dětma na rukou bych těch 5 těžkých tašek špatně táhla), tak si ztěžovat nemůžu. Spíš jen abych věděla jak to vlastně je. 🙂

marianned
26. led 2016

Na internetu nakupuji často, potraviny méně. Když ale, tak u vás, protože jsem tam byla zatím nejvíc spokojená, hlavně s farmářskými výrobky, které jinak kupuju na farmářských trzích. Kurýr vždy velmi příjemný a ochotný. Už se mi i stala chyba v nákupu, ale vždycky to bylo suprově vyřešené. Za mě jednička. A jako bonus, když jse třeba pekla cukroví a pár věcí chybělo, tak nejen že jsem je měla do hodiny a půl doma a mohla jsem pokračovat v pečení, ale můj syn se natolik zabavil mačkáním papírových tašek, že jsem měla čas to všechno dodělat 😀 Jsem ráda, že tohle funguje, nemůžu si to vynachválit 🙂

klararohlikcz
autor
26. led 2016

@kalipso určitě připravujeme obě varianty, aby to pro vás bylo pohodlné 🙂 Jinak vám se všechny nákupy pomůže kurýr i klidně do pátého patra po schodech. Pokud nebudete někdy s kurýrem spokojená, jak s tímto nebo i s něčím jiným, tak určitě napište a my vám s tím rádi pomůžeme. Jen s vašimi tipy a názory bude naše služba ještě lepší 🙂

klararohlikcz
autor
26. led 2016

@marianned tak to jsme moc rádi a kdyby vám například v sortimentu něco chybělo, tak rádi doplníme 🙂 Moje malá miluje, když přijede kurýr. Už od dveří kříčí, že přijel kurýr a dovezl mi něco dobrého 😀 A potom mi pomáhá vybalovat nákup 😀

kalipso
26. led 2016

@klararohlikcz děkuji za odpověď. A musím také pochválit váš reklamační systém, ten máte zmáknutý na 1* 😉

A ještě velmi oceňuji papírové tašky, nejem že se dětem líbí si s nimi hrát, ale také mi pak poslouží jako stelivo papouškům do klece 😀

klararohlikcz
autor
26. led 2016

@kalipso 😀 😀 😀 chtěla jsem vám nabídnout, že recyklujeme tašky a můžeme je od vás také stáhnout, ale vy je recyklujete sama 😀 😀 😀 Zákaznické vyřídím! Moc děkujeme.

sweet81
26. led 2016

@klararohlikcz někdy určite vyzkouším😊

marssyy
26. led 2016

Nákup potravin na internetu jsem ještě nezkusila, pořád se k tomu odholávám

klararohlikcz
autor
26. led 2016

@marssyy a je něco, čeho se u online nákupů bojíte?

nita1984
27. led 2016

@klararohlikcz Můžu se zeptat, proč Rohlík zmizel z https://www.plnapenezenka.cz/penize-zpet/38953/ ? Pro mě další malé mínus 😔

klararohlikcz
autor
27. led 2016

@nita1984 Bohužel jsme s tímto typem spolupráce skončili. Do budoucna nevylučujeme jiné tipy výhod. Určitě nás sledujte 😉 A co je to další mínus?

kalipso
27. led 2016

@klararohlikcz tak dnes jsem dělala další objednávku a poprvé jsem chtěla mraženou zeleninu, nějakou směs (mrkev, hrášek, brokolice, paprika, kukuřice a pod), takový ten běžný mix a nenašla jsem ho. Šlo by to doplnit do nabídky?

nita1984
27. led 2016

@klararohlikcz Jak jsem již napsala je to vyšší cena. Dneska jsem naklikala svůj nákup u vás i jinde a rozdíl je dost velký
Jinde 496,80 Kč
U vás 574Kč

Podotýkám, že jsou to běžné potraviny jako chléb, máslo, kousek masa, nějaká ta zelenina... vesměs jsem se držela stejných značek, pou to jen šlo

klararohlikcz
autor
27. led 2016

@kalipso děkujeme, na doplnění mraženého pracujeme 🙂

klararohlikcz
autor
27. led 2016

@nita1984 zelenina, maso a pečivo se těžko srovnává, protože když to není stejné značka, tak to nesrovnáte. V mase máme hodně různých druhů jako od farmářské i klasické, které se s klasickou nabídkou v obchodech nedají srovnat 🙂 Jinak ovoce a zeleninu, kterou máme my, tak kvalitou v žádném obchodě nenajdete. Ale moc děkujeme za reakci 🙂

Strana
z3