icon

Nakupujete podle akčních letáků nebo to neřešíte?

klararohlikcz
28. led 2016

Milé dámy, mám velkou radost z tolika vašich tipů, názorů a reakcí.
Co vy a akční letáky? Podle čeho nakupujete potraviny, dětské zboží nebo drogérii?
Čekáte na akční nabídky nebo nakupujete podle potřeby? Moje maminka například nakupuje výrobky pouze v akcích a ve velkém, je schopná pro ně jet přes celé město a nakoupit například 10 hermelínů. I když je doma nejí 😀
Já na akční letáky nečekám, kupuju, když to potřebuju a spíše více plánuji, co budeme vařit.
Jak to máte vy?

Na Rohlíku najdete trvale výhodné ceny, ale také akční nabídku. Mrkněte se u nás, co máme aktuálně v akci.
http://rhlk.cz/lednove-cenove-trhaky

Krásný den

Klára

Nakupujete podle akčních letáků nebo to neřešíte?
bimmka
•
28. led 2016

Dražší věci rozhodně jen v akci, protože je docela rozdíl dávat 80 korun, když jednou měsíčně je slevní na 40 (například musli) a to se dá koupit do zásob. Takže určitě mě to ovlivňuje, hlavně c se ýče větších nákupů.

klararohlikcz
autor
•
28. led 2016

@bimmka jasně, dražší věci chápu 🙂 a ty menší, klasické kupujete také jen podle toho?

bimmka
•
28. led 2016

Nene, menší věci se kupují v sámošce i bez akce, syn má oblíbených jen pár jogurtů a spol. takže hold se kupují za každou cenu🙂 ale když jsou levnější, tak to potěší.

bobulinka
•
28. led 2016

Letáky neprohlížím, nakupuji online a ano pokud je na něco akce, sáhnu po ní. Ale extra velké zásoby si nedělám. Vyjímkou jsou snad jen šťávy jo, ty u nás mizí bleskovou rychlostí a není jich nikdy dost v akci do zásoby.

tajemna30
•
28. led 2016

U nás hlavně dražší věci kupuji jen v akcích - at už pleny, ubrousky pro děti, trvanlivé potraviny - prostě u čeho je ten rozdíl markantní, určitě čekám na akci, a nakoupím toho více. U věcí každodenní spotřeby - určitě nejedu přes celé Brno, abych nakoupila 3 věci.

luckapol
•
28. led 2016

Akční letáky určitě sleduji. Ale nakupuji i dle běžné potřeby.

verkaunka
•
28. led 2016

Určitě sleduji akce a letáky u nás doma hodně frčí, ale kupuji hlavně podle toho, co potřebuji, a také na co máme chuť...

lenkaatom
•
28. led 2016

Tak co se týká dražších věcí jako např. drogérie, prací prášek, nebo, když byl mladší syn ještě na Sunaru tak jsem tyto věci vždy nakupovala jen v akci a to i do zásob, v akci jsem Sunar koupila vždy velice výhodně a docela i ušetřila. 🙂 🙂

mkrelo
•
28. led 2016

U nás většinou chodim nakupovat menší nákupy bez ohledu na akce,protoze tu máme menší obchody-penny,lidl..když jedeme do Plzeň do větších obchodníCh domu,koukám na akce..ale asi jako Kazda maminka na materske-větší věci,koukám na akce

klararohlikcz
autor
•
28. led 2016

A kdo má rád místo letáku emaily s nabídkou, tak tady posílám jeden úplně čerstvý, který jsme právě poslali 🙂
http://rhlk.cz/newsletter-dite

zuzaaanka
•
28. led 2016

My letaky "sjizdime" hned jak se objevi ve schrance 😀 trvanlive veci, drogerii, veci pro prcka kupujeme v akci do zasoby. Nehodlame podporovat premrstene ceny, kdyz je zbozi pravidelne v akcich. Piseme si, co potrebujeme na listecek a pak nakupujeme, kdyz v akci jsou. Samozrejme veci bezne spotreby kupujeme i bez akce. Ja stejne nikdy nepochopim, jak stejne zbozi (casto ale horsi kvality) je u nas drazsi nez v Nemecku. Tady zbozi v akci je bezna cena v DE... Snad se to nekdy zmeni...

verunka_korunka
•
28. led 2016

Bude to znít asi vtipně, ale zásoby a ceny si hlídá manžel. Je to tak trochu "strýček Skrblík". Takže dražší věci většinou v akci, třeba teď vedou tímto nakupováním plenky. Ale jinak i bez letáku když jde do obchodu a je tam něco trvanlivější levné, tak to vezme do zásoby (třeba těstoviny panzani, nebo kukuřičky bonduelle, sirup a podobně... Maso kupujeme pouze někdy do mrazaku a to jen lososa nebo hovězí, zbytek kupujeme čerstvé, tam se cena zase tak neliší. Zbytek jak je potřeba.

kacca11
•
28. led 2016

My letaky vubec neresime a necteme. Z hlediska kvality nakupujeme ze supermarketu pouze v Globusu, vyjimecne v Lidlu, jinde mam katastrofalni zkusenosti (spina, smrad, hnusne chovani personalu apod.). Sice neusetrim, ale nakoupim to, co potrebuji, s dobrym vyberem a bez zbytecnych nervu a znechuceni. Nakupuji podle cen, jestli je cena adekvatni za danou potravinu nebo ne. A pri kvalite zpousty akcnich vyrobku je cena neprimerena. Ale pokud narazim na kvalitni vec ve sleve, klidne koupim a treba i trochu vetsi mnozstvi do zasoby.

U me je kvalita nad cenou, takze asi tak

evulinka27
•
28. led 2016

@klararohlikcz U nás má na storoti nákupy manžel. Jezdíme společně vždy o víkendu a děláme nákup na celý týden. Zjistí co vše chybí nebo dochází, mrkne do letáků, kde danou věc zrovna mají slevněnou, vše poctivě sepíše na papír a určí směr obchodňáku 🙂
Já mám na starosti vzít tašku, nachystat pětikorunu do vozíku a jedem 🙂
Když je to naopak, tak já nejsem schopná se soustředit co v letákách mají, stejně jen prohlížím obrázky, na lístek nedám nic a dopadne to tak, že v nákupním košíku máme 1x tolik víc věcí, které mě zrovna v obchodě upoutaly 🙂
Ovšem musím podotknout, se zaměřujeme na potraviny kvalitní, které jsou opravdu dražší a dají se ve slevě koupit za cenu srovnatelnou běžnou (horší) kvalitou.

skyvik
•
28. led 2016

Třeba plenky a příkrmy pouze podle akce, ostatní jak je potřeba. Akční letáky pravidelně prohlížím, kolikrát mě podle nich napadne i co vařit k obědu, je to totiž dost boj pořád něco vymýšlet.

pavlak5
•
28. led 2016

Ahoj ,tak u nas se jede podle letaku,jogurty kupujeme na platy pokud je nase oblibena znacka v akci,to same drogerie,mame velky mrazak takze i maso apod.se u nas kupuje do zasoby a zamrazuje.Jsme oba s manzelem hromadivy krecci 🙂

sherane
•
28. led 2016

Co je potreba, tak kupujem i bez akce, ale kdyz je na neco akce, pokud finance dovoli, udelam zasobu 🙂

monunkaaa
•
28. led 2016

Veci jako plinky,ubrousky,mléko,cukr,stava,kafe.. ty kupují v akcích a po více kusech do zasoby.. jinak ostatní veci dle potřeby.. urcite nekoupím dvacet kilo bananu jen proto,že jsou v akci.. i kdyz většina z nas urcite zná nakupy babiček,že? 🙂

barulina
•
28. led 2016

Sledujeme letaky. Ale kdyz chybi koupit se musi

klararohlikcz
autor
•
28. led 2016

@pavlak5 plato jogurtu? To by se mi neveslo do lednice :D

klararohlikcz
autor
•
28. led 2016

@kacca11 presne muj pristup 🙂 tak to se tesim az budeme jezdit k vam ;)

janadano
•
28. led 2016

akčné letáky si rada pozriem a ak ma niečo zaujme tak ak kúpim a vtedy ak je niečo v akcii- napr. vlhké utierky, plienky, ale aj sladkosti kúpim viacej, prášky na pranie,lebo pri našej 6-člennej rodinke je tá spotreba dosť značná, ale väčšinou nakupujem aj keď to nie je v akcii a potrebujeme to, nedá sa stále len podľa letákov, ale rada si ich pozriem a potom sa rozhodnem. Krásny večer.

lajla
•
28. led 2016

Neresime, koupime to co potřebujee

twoangels
•
28. led 2016

Trvanlivé věci - sušené mléko, pleny, ubrousky, kávu... si nakoupím v akcí do zásoby, protože to je kolikrát rozdíl i 50%...

apacheee
AMBASADORKA
•
30. led 2016

Ve většině případů chodíme nakupovat do stále stejného obchodního řetězce, který nám vyhovuje. Akční leták si vždy prohlédnu a snažím se nakoupit věci v akci - ale opravdu pouze takové, které potřebujeme a využijeme je. Naštěstí jsme v tomto dost rozumní a nenakupujeme bezhlavě. Bezhlavě nakupujeme pouze pomela🙂