Úterní soutěž - Dejte nám tip na oblíbenou kosmetiku
Nakupujete na internetu? Pokud ano, jaké zboží nejčastěji? Jestli internetové nákupy pro vás nejsou zrovna to pravé, co konkrétně vám na nich nevyhovuje? Podělte se o vaše zkušenosti. Na Rohlik.cz najdete také sekci kosmetiky, kde máme známé značky nebo také přírodní kosmetiku Bio-D.
Mám tu pro vás dnešní soutěž. Dejte nám tip na vaší oblíbenou kosmetiku, váš příspěvek vložte sem do dnešní půlnoci a já na konci týdne vyberu vítěze 🙂
Pět z vás odměním dárkovým balíčkem značky Nivea.
Těším se na vaše příspěvky 🙂

V naší rodině najdete řadu dětskou i dospěláckou SEBAMED.
Dcerce nejvíce sedí Linola a já používám nejvíce Niveu, L'oreal a Dave.
Co se týká sprchových gelů a těl. mléka, já používám Dove. A pro mrňouse mám připravenou právě Niveii. Sprchový gel a Tělové mléko,...Ještě přikoupím krém na opruzeniny a olejíček 🙂 ( To těl. mléko opravdu krásně voní, když se kochám věcmi co mám pro miminko, vždy si máznu trošičku na ruku a čichám :D ... ) Těším se, až s tím budu mazat mimčo a fetovat ho :D .....Niveu používá právě i kamarádka, a je nadmíru spokojená, tak snad budu i já a prcek až se narodí 🙂
s manželem jsme oba "citlivý" na pleť, stačí trochu výkyv počasí, sluníčko, opalovací krém atd... a už máme pupínky, vyrážku atd..... ja po dlouho době vyzkoušela že problém není téměř žádný výrobek od biodermy, tu jsem používala i u dcerky, v roce jsme přešly na niveu (vzhledem k ceně) a tu jsem začala používat i u druhorozené dcerky (nyní 8 týdnů) které ale bohužel nevyhovovala, takže jede v biodermě stejně jako ségra když byla malá a doufam, že jak bude starší budeme moci opět přejít na niveu. A z opalovacích přípravků u nás vede Daylong a Vichy.
Dobrý den.Tak u nás seba med a nivea.
tak ua nás snad pro všechny Nivea ...snad jen malá na má na prdelku změnu v podobě sudocremu ..ale když se kouknete k nám do koupelny tak to vypadá jak v reklamě na Niveu
Nákupy po internetu jsou moc fajn v tom, že člověk nakoupí z domova a nižší ceny, než v obchodě kamenném. A k tomu se s nákupem nemusí tahat. Také odpadne vkládání do košíku, z košíku na pás, z pásu do košíku, z košíku do kufru auta a nakonec z auta do 3. patra, kde zbývá ještě všechno uklidit. A k tomu má vždy člověk ještě plné ruce práce s dětmi. My důvěřujeme kosmetice NIVEA, A-Derma a Linola. Vyzkoušeli jsme i jiné značky, ale těmto jsme zůstali věrní. 🙂 🙂
Od Nivea šampóny a krémy od
malička máme. Rádi je moc
používáme. I maminka jako
malá mazala se Nivea, proto
je stále krásná a ráda kouká
do zrcadla.
Všem doporučit můžeme,
denní ba i noční krémy, nebo krémy
na prdelky či proti větru myšlený.
Další značkou, která nezklamala
je značka A-Derma. Mycí kostka
je jednička a voní moc příjemně.
Nesvědí nás po něm líčka ani hlavička.
Kůžičku máme pěkně jemnou a dlouho
mám vydrží.
Pak nám mamka někdy ráda olejíček Linola přidává.
Hezky voní a jsme po něm celý voňaví.
Nechceme pak z vody ven a vypadá to někdy tak,
že se snad stanu kapříkem.
Manžel se synem mají velmi citlivou pokožku, takže u nás vede značka Weleda a Bioderma. Ikdyž občas není nad obyčejnou modrou Indulonu.....
Yves Rocher 😵
Zdravím, u nás vždy letěla Nivea od doby co máme děti kupuju Biodermu, ač drahá, pomáhá nasemu synovi při atopaku 😃
Na internetu velice ráda nakupuji, miluji dopravu zdarma a heureku, kde si najdu, kde je to nejlevnější 🙂 to se pak nakupuje jedna báseň, ani člověk nemusí do těch přeplněných obchodáků! Jsem si v klidu doma a nikdo na mě neprská bacily a ten čas strávený ve frontách raději věnuji dětem! Tak manžel používá "co najde na vaně" 🙂 co mu jeho milovaná manželka koupí 🙂) většinou je to sprcháč Adidas, Oriflame nebo Nivea. Maminka si oblíbila kosmetiku Mary kay a dcerky Hipp, Sebamet, Nivea nebo ty medvídkové z DM. 🙂
Popravde.. Na malyho nepouzivam vubec nic. Ani mydlo,penu,sampon,krem.. Max.kokosovy bioolej, pokud je nekde suchy..
Ale mam tehotnou kamaradku, se kterou se znam uz od skolky. Co si pamatuju, matlala ji mamka klasickou modrou niveo, pak se ona mazala mlekem s mandlemi, od Nivey. Tak predpokladam,ze s tim bude mazat i ditko.
Darek by se hodil. 🙂
Mě vyhovuje Avon a pro malého Sebamed a Nivea, nejčastěji olej po koupání.
My máme pro prcka také Niveu-na koupání do vaničky. Jinak mezi naše oblíbené mazání pak patří bepanthen a indulona klasická a olejíček Nivea po koupání. Nádherně voní. Co se nákupů na internetu týče, vpodstatě takhle řeším 90% celkového nakupování. Ještě by mi vyhovovalo, kdyby vše, co potřebuji bylo na jednom eshopu... někdy musím plenky objednat z jedné stránky, kaše a příkrmy z druhé (ani ne kvůli ceně, ale kvůli výběru a možnostech)... pak je dvojí trojí poštovné...
Pro deti pouzivam Linolu olej na koupani a ja mam nejdradsi Vichy
Mimo klasicke znacky mam moc rada kremiky od Justu, jsou to bylinkove na ruzne neduhy, ale mnohe pouzivam i na plet treba slezovy, levandulovy nebo s vytazky z Mrtveho more. Tuhle znacku kupuji pres kamaradku, ktera je dealerkou, ale jinak nakupuju pres internet hodne, vanocni darky temer vsechny, protoze s malymi detmi na malem meste jsou me moznosti dost omezene. Je to vic v klidu, neexistuje oteviraci doba, proste kdyz mam chvilku, muzu nakupovat. Vylozene negativni zkusenost nemam, navic pokud u toho clovek trochu premysli, da se i hodne usetrit 😉
pro deti mam niveu a pro nas mame.dove a adidasy.🙂
Dobrý den, za naší rodinu určitě Nivea nebo Oriflame.
U nás je to určitě kasika nivea na tělo a jinak péči o pleť používám celou sadu od marykay, na tu nedám dopustit 🙂
V dnešní době hodně lidí nepřemýšlí o tom, co všechno je ukryto v oněch zázračných produktech, co zamaskují kruhy pod očima nebo dodají zařívý lesk vlasům. Kolik bolesti zažívají zvířata při testování těchto produktů jen proto, že lidé jsou sobečtí a myslí jen na sebe. K otázce, za mě je to rozhodně kokosový olej, podle mě opravdový zázrak skoro na vše. A teď můj velice oblíbený šampon od Johnny Organic, který je 100% přírodní, netestovaný na zvířatech a vegan. Je balený v papíru a vypadá jako ,,turecká káva". 🙂
Moje oblíbená kosmetika? Jednou z nich je Nivea 🙂, hezky voní, na syna střídavě používám Niveu a Hipp.
A jinak s manželem máme oba moc rádi sprchové gely radox > krásně voní i hezky pění.
Internetové nakupovaní mi příjde jako fajn věc, zatím jsem využili jen párkrát - vždy vezme malého stavíme se na oběd nebo návštěvě a po cestě domů nakoupíme.
Pro sebe mám rada Niveu nebo kupují Garnier a pro mrne Sebamed a Hipp.
Na netu kupujeme nejčastěji běžné týdenní nákupy, tj. potraviny a drogerii. Také nákupy pro deti a dárky.
I my máme oblíbené Nivea výrobky. Vede modrá klasická Nivea v kelímku, přítel si s ní maže i hlavu, aby neměl suchou pokožku a lupy (holí se do plešata). Dceru koupu s hypoalergenním mycím gelem Nivea Baby Pure & Sensitive a jsem spokojená.
Na internetu nakupuji často, do obchodů se sama s dcerou moc nedostanu a ani se mi nechce, tak je to pro mne ideální řešení.
🙂 Na internetu nakupuji moc rada, protoze mi to usetri spoustu casu a energii, muzu si v pohodli domova vyhledat presne to co potrebuji. Neumim si predstavit to vsechno zhanet po obchodech s malyma prckama 🙂 . Nakupuji obleceni, obuv, drogerii, leky, hracky, darky, potraviny do zasoby hlavne celozrnnou mouku a testoviny, strukoviny... Nekdy nakupuji i v bazaru tady na koniku. Mam jenom dobre zkusenosti.
Oblibenou kosmetiku mame Biodermu, Niveu, Babylove, Bupi.
Nivea, od věcí pro miminka, po sprcháče šampony krémy, jedině nivea.
My Hipp a babička Niveu 🙂
u nás je hodně oblíbená Nivea od miminka až po babičku 😵

Za mě je také nejlepší nivea.