VYHRAJTE 400 Kč – Využíváte aktivně naši věrnostní kartičku Clubcard?
Milé maminky,
jste už členy našeho věrnostního programu Clubcard? Víte, jaké výhody vám kartička přináší, a nezapomínáte ji aktivně používat? A jaké benefity se vám líbí nejvíce? Věděly jste například, že při nákupu na Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz získáváte dvojnásobný počet bodů za nákup?
Zapojte se do naší diskuze a podělte se s námi o vaše zkušenosti. Nejzajímavější příspěvek, zaslaný do dnešní páté hodiny odpoledne, odměníme e-kupónem v hodnotě 400 Kč na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz. Na další tři z vás navíc čeká odměna v podobě praktického 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby.

Kartičku využíváme a když ji s sebou nemám jsem na sebe pěkně naštvaná. Nechápu moji kamarádku, která nemá nikde založenou věrnostní kartu, prý se bojí zneužití údajů.
upřímně..do Tesca jsem dříve moc nechodila. když jsem bydlela u rodičů jezdili jsme hlavně do Kauflandu a já tak nějak byla naučená. Co jsem se ale s mužem odstěhovala a Tesco byly po cestě do práce začali jsme chodit tam. Moc jsme si ho oblíbili a tak jsme pořídili i kartičku. Tu hlavní velkou má manžel, já a moje mamka pak ty malinké. Vždy se těšíme na vrácené penízky v podobě poukázek...No už to bude bezmála 4 roky co se u nás zabydlela a co jsme začali nakupovat v Tescu .-)
@franerka Někdy se to nezdá, jak to uteče. 🙂 Ale je to skvělé, že už takto dlouho kartičku využíváte.
Mně se líbí, že na jednu kartičku může sbírat celá rodina - díky "minikartičkám"-přívěskům. Při online nákupu nás vždy mile překvapí, pokud máme nějakou nečekanou slevu - např. díky clubcard ještě dodatečnou slevu při online nákupu, která se nám ukáže až v konečném vyúčtování ceny nákupu. Z benefitů jsou samozřejmě nejlepší poukázky, protože za ně obvykle koupíme něco, co obvykle nekupujeme.
Ano, kartičku máme celá rodina a využíváme ji, protože je super dostat slevu 😉
Ano, využíváme ji v rodině všichni , je fakt dostat nějaký slevový kupón k nebo poukázku na nákup.
tato kartička je v mé peněžence první v pořadí a také z těch věrnostních asi nejvyuživanějších ..dokonce jsem i chvilkama pro své okolí otravná, když začnu větou já se po tom podívám v tescu , pro mě s vidinou připsaných bodů 😅 😅 😅 😅 😅
Pořád si říkám, že musím začít ji aktivně používat😊třeba jednou zmoudřím a opravdu se k tomu dokopu😉
karčičku využíval hlavně manžel, když to měl z prace kousek na zličín, ted je to horší, číslo karty máme uložené na webu, kdyz nakupujeme..
ja kartičku použila i jako škrabátko na sklo při námraze, karta přežila a funguje dál 🙂
Kartičku využívám v obchodech Tesco i při nákupu online, kdy mi nákup Tesco přiveze až domů. Mám také kreditní kartu Tesco a sbírám body. Pak mi přijde vyúčtování a poukázky zase rychle utratím 🙂 Škoda jen že už dlouho nebyly k sehnání slevové kódy na dopravu zdarma.
Děkuji všem za účast v diskuzi a za vaše názory na to, jak využíváte aktivně naši věrnostní kartičku Clubcard. E-kupón v hodnotě 400 Kč od nás získává @mimar a praktické 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby poputuje za @franerka @sakalpredator a @jani2013 .
Výherkyním gratuluji a těším se na vás opět v zítřejších diskuzích!

využívám, nejvíc se mi líbí 2x více bodů při nákupu online - je to pro mě motivující 😀 jen mě mrzí, že pak ty kuponky s vyúčtováním nejdou využít online a musí se do obchodu osobně. Nesnáším nakupování a se dvěmi dětmi už vůbec ne. 😅 a z výhod se mi nejvíc líbí, když přijde nějaká sleva na nákupy online.