icon

VYHRAJTE 400 Kč – Využíváte aktivně naši věrnostní kartičku Clubcard?

andrea_itesco
27. kvě 2016

Milé maminky,

jste už členy našeho věrnostního programu Clubcard? Víte, jaké výhody vám kartička přináší, a nezapomínáte ji aktivně používat? A jaké benefity se vám líbí nejvíce? Věděly jste například, že při nákupu na Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz získáváte dvojnásobný počet bodů za nákup?

Zapojte se do naší diskuze a podělte se s námi o vaše zkušenosti. Nejzajímavější příspěvek, zaslaný do dnešní páté hodiny odpoledne, odměníme e-kupónem v hodnotě 400 Kč na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz. Na další tři z vás navíc čeká odměna v podobě praktického 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby.

VYHRAJTE 400 Kč – Využíváte aktivně naši věrnostní kartičku Clubcard?VYHRAJTE 400 Kč – Využíváte aktivně naši věrnostní kartičku Clubcard?
Strana
z2
jijulka
27. kvě 2016

využívám, nejvíc se mi líbí 2x více bodů při nákupu online - je to pro mě motivující 😀 jen mě mrzí, že pak ty kuponky s vyúčtováním nejdou využít online a musí se do obchodu osobně. Nesnáším nakupování a se dvěmi dětmi už vůbec ne. 😅 a z výhod se mi nejvíc líbí, když přijde nějaká sleva na nákupy online.

petra_pf
27. kvě 2016

Kartičku využíváme a když ji s sebou nemám jsem na sebe pěkně naštvaná. Nechápu moji kamarádku, která nemá nikde založenou věrnostní kartu, prý se bojí zneužití údajů.

franerka
27. kvě 2016

upřímně..do Tesca jsem dříve moc nechodila. když jsem bydlela u rodičů jezdili jsme hlavně do Kauflandu a já tak nějak byla naučená. Co jsem se ale s mužem odstěhovala a Tesco byly po cestě do práce začali jsme chodit tam. Moc jsme si ho oblíbili a tak jsme pořídili i kartičku. Tu hlavní velkou má manžel, já a moje mamka pak ty malinké. Vždy se těšíme na vrácené penízky v podobě poukázek...No už to bude bezmála 4 roky co se u nás zabydlela a co jsme začali nakupovat v Tescu .-)

andrea_itesco
autor
27. kvě 2016

@franerka Někdy se to nezdá, jak to uteče. 🙂 Ale je to skvělé, že už takto dlouho kartičku využíváte.

verdos
27. kvě 2016

Mně se líbí, že na jednu kartičku může sbírat celá rodina - díky "minikartičkám"-přívěskům. Při online nákupu nás vždy mile překvapí, pokud máme nějakou nečekanou slevu - např. díky clubcard ještě dodatečnou slevu při online nákupu, která se nám ukáže až v konečném vyúčtování ceny nákupu. Z benefitů jsou samozřejmě nejlepší poukázky, protože za ně obvykle koupíme něco, co obvykle nekupujeme.

germaine
27. kvě 2016

Ano, kartičku máme celá rodina a využíváme ji, protože je super dostat slevu 😉

tompe14
27. kvě 2016

Ano, využíváme ji v rodině všichni , je fakt dostat nějaký slevový kupón k nebo poukázku na nákup.

markysek2
27. kvě 2016

tato kartička je v mé peněžence první v pořadí a také z těch věrnostních asi nejvyuživanějších ..dokonce jsem i chvilkama pro své okolí otravná, když začnu větou já se po tom podívám v tescu , pro mě s vidinou připsaných bodů 😅 😅 😅 😅 😅

kuliseks
27. kvě 2016

Pořád si říkám, že musím začít ji aktivně používat😊třeba jednou zmoudřím a opravdu se k tomu dokopu😉

mina_
27. kvě 2016

karčičku využíval hlavně manžel, když to měl z prace kousek na zličín, ted je to horší, číslo karty máme uložené na webu, kdyz nakupujeme..
ja kartičku použila i jako škrabátko na sklo při námraze, karta přežila a funguje dál 🙂

atevi23
27. kvě 2016

Kartičku využívám v obchodech Tesco i při nákupu online, kdy mi nákup Tesco přiveze až domů. Mám také kreditní kartu Tesco a sbírám body. Pak mi přijde vyúčtování a poukázky zase rychle utratím 🙂 Škoda jen že už dlouho nebyly k sehnání slevové kódy na dopravu zdarma.

andrea_itesco
autor
27. kvě 2016

Děkuji všem za účast v diskuzi a za vaše názory na to, jak využíváte aktivně naši věrnostní kartičku Clubcard. E-kupón v hodnotě 400 Kč od nás získává @mimar  a praktické 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby poputuje za @franerka @sakalpredator a @jani2013 .
Výherkyním gratuluji a těším se na vás opět v zítřejších diskuzích!

Strana
z2