Úterní SOUTĚŽ o 800 Kč
Jednou z velkých výhod nakupování potravin on-line je, že stále víte, jaká je cena vašeho nákupu. Nemusíte se tedy obávat, že budete při placení nepříjemně překvapeny. Napište nám, jaké jsou možné způsoby platby při využití služby Tesco Potraviny on-line. Jednu z vás za správnou odpověď zítra odměníme slevovým e-kupónem na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line v hodnotě 800 Kč.
Napovíme vám, že odpověď naleznete například zde: http://jaknakupovat.itesco.cz
_________
Soutěž je ukončena a výherkyní je….
Všem moc děkujeme za účast v naší soutěži i sdílení vašich osobních zkušeností s nakupováním potravin on-line! Platit u nás můžete buď kartou on-line, nebo kartou řidiči při doručení. Slevový e-kupón na 800 Kč získává @mina_ . Milá výherkyně, napište nám prosím do soukromé zprávy vaši e-mailovou adresu a my vám zašleme vaši zaslouženou odměnu ☺
Kartou online nebo kartou přímo u řidiče. Hotovost nepřijímá 🙂
Zaplatit můžete buď kartou on-line, nebo při doručení řidiči 😉
Bohužel,jsem při zaregistrování zjistila,že k nám ještě nejezdíte.Tak snad se tak časem stane.Do tesca chodím nakupovat.Ale chtěla jsem vyzkoušet,nechat si dovézt nákup domů,nemuset to tahat sama,vstát uvařit si kafe a pak jen čekat,až mi přijede nákup domů.....no luxus...😀
snad brzy ... 🙂
Platit lze kartou on-line, nebo při doručení řidiči.
Zaplatit můžete buď kartou on-line, nebo při doručení řidiči. 🙂 panove u nas jsou moc mili a nakup mi tehdy donesli az na kuchynskou linku kdyz videli ze danecek zlobi..🙂 a za to jim dekuji jsou bezva.🙂 😎
Kartou on-line nebo kartou u řidiče
Kartou on-line nebo kartou při doručení u řidiče
Kartou on-line nebo platební kartou. Dnes mi velmi doporučoval pan řidič, ať využiji platbu on-line, že je to pro všechny strany výhodné. A jeho to tolik nezdržuje. 🙂
Platit je možné kartou online,nebo platební kartou řidiči. 🙂
Platit je mozne platebni kartou online, nebo platebni kartou ridici.
Platit lze on-line kartou nebo kartou přímo u řidiče 😎
Platební kartou u řidiče nebo platební kartou online 🙂
Platit se může buď kartou online, nebo při doručení řidiči.
Platba je možná online kartou nebo kartou u řidiče.
platit můžu on-line kartou předem nebo kartou u řidiče při doručení
Platit je mozne online kartou predem nebo kartou u ridice pri doruceni zbozi.
Dobrý den,
zaplatit můžeme buď kartou on-line, nebo při doručení řidiči.
Pokud máme slevový kód, uplatníme ho v kroku "platba" 🙂 .
Zaplatit můžete buď kartou on-line, nebo při doručení řidiči. V případě slevového kupónu zadáte slevový kód při platbě při zadání platby.
Zaplatit můžete buď kartou on-line, nebo při doručení řidiči.
Online kartou nebo kartou u řidiče
Platit lze kartou on-line, nebo při doručení řidiči
Zdravím, lze platit předem kartou nebo přímo řidiči též kartou...hotově nelze.
Kartou on-line nebo kartou u řidiče 😉
Bezhotovostně- buď kartou předem (online) nebo kartou u řidiče.
Platí se kartou, a to buď online při dokončení nákupu, nebo u řidiče při převzetí.
Dobry vecer,zpusob platby je bud kartou online,nebo take kartou primo ridici pri doruceni objednavky. Dosud jsem o tomto zpusobu nakupovani nemela tuseni, je to pro me velice zajimave,diky za inspiraci!!!
Platit jde on-line kartou nebo kartou u ridice. Pekny vecer 🙂
Platit lze kartou - buď on-line nebo při doručení řidiči
jde platit kartou - buď on-line nebo přímo přes terminál u řidiče při převzetí nákupu 🙂

Může se platit pouze bezhotovostně a to buď předem online nebo kartou u řidiče.