icon

Vyhrajte 400 Kč – Jaký máte začátek školního roku?

bara_itesco
14. zář 2015

Uteklo to jako voda a prázdniny jsou zase za námi. Kdo u vás doma nese začátek školního roku statečněji – vy nebo děti? Podělte se s námi o své tipy, jak v rámci ranního shonu vše v klidu zvládnout. Nejzajímavější radu odměníme slevovým e-kupónem na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line v hodnotě 400 Kč.

A i my pro vás máme jeden tip, jak si usnadnit návrat do pravidelného kolečka brzkého vstávání, oblékání, příprav domácích úkolů a chystání svačin. Ušetřete čas a nechte si se službou Tesco Potraviny on-line dovézt potraviny až domů. Funguje to opravdu snadno: http://jaknakupovat.itesco.cz

Strana
z2
bara_itesco
autor
16. zář 2015

Všem moc děkuji za užitečné tipy na klidná rána! Ráda slyším, že to zvládáte s úsměvem a první dny nového školního a školkového roku si užíváte. Přeji vám spoustu příjemných rán, dětem, ať se jim ve školách a školkách líbí, a slevový e-kupón na 400 Kč od nás získává @pafca4 . Milá výherkyně, napište nám prosím do soukromé zprávy vaši e-mailovou adresu.

Pro všechny ostatní, které zatím nezkusily nakupovat se službou Tesco Potraviny on-line, posílám naši speciální slevu na první nákup 🙂 A pro dnešek se s vámi loučím a budu se těšit u diskusí i soutěží opět zítra!

katkak9
16. zář 2015

Ahoj,já jsem v šoku ! Přesto,že je již půlka září,škola ode mne zatím nechtěl ani korunu 😝 O to větší šok to bude,až se to pak nahrne 😀

edimaxik
20. zář 2015

tak já tu tento týden měla poprvé dva školáky a jednoho školkáčka a zvláštní bylo to, že ráno bylo v pohodě-jen na koupelnu by to chtělo pořadník-taktéž na toaletu 😎 horší to bylo večer, kdy jsem musela řešit svačinky do školy. Jedna věc je to, co bych si přála, aby děti jedly a druhá, aby jim to chutnalo a byly ochotné to sníst. Vzhledem k tomu, že to jsou manželovy děti, tak je takto máme v týdnu spíše vyjimečně mám bohužel je v jídle trochu rozmazlovat... Určitě doporučuji připravovat svačinu již večer do boxíků do ledničky, oblečení do komínků a tašky do předsíně. Při tomhle množství dětí pak vzniká dost často chaos a před odchodem je to tu jak v mraveništi.

Strana
z2