icon

Vyhrajte 400 Kč – Podle čeho vybíráte potraviny?

bara_itesco
24. zář 2015

V dnešní době máme na výběr z nepřeberného množství potravin. Můžeme vybírat podle aktuální potřeby, chuti, ale i mnoha dalších kritérií. Podle čeho vybíráte potraviny vy? Díváte se vždy na složení? Je pro vás důležitý původ? Nezapomínáte kontrolovat datum spotřeby? Podělte se s námi do soboty 26. 9. do 9:00 o své praktické tipy a osobní zkušenosti. Jednu z vás odměníme slevovým e-kupónem na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line v hodnotě 400 Kč.

A jak to vypadá, když za vás zboží vybíráme my? Vaše nákupy připravujeme vždy až v den doručení, aby bylo vše čerstvé. Objednávky kompletujeme brzy ráno přímo v kamenných prodejnách a naši pracovníci se řídí zásadou: vybírat tak, jako kdyby nakupovali sami pro sebe. Pečlivě proto kontrolují kvalitu potravin a vybírají výrobky s nejdelší dostupnou dobou trvanlivosti. Nahlédněte do zákulisí on-line nákupů potravin prostřednictvím našeho fotoalba: https://www.modrykonik.cz/blog/bara_itesco/albu...

Je něco, co byste o přípravě nákupů chtěly vědět?

Vyhrajte 400 Kč – Podle čeho vybíráte potraviny?
mi_ki
•
24. zář 2015

Dobrý den, potraviny vybírám dle potřeby rodiny s ohledem na kvalitu potravin. Hodně hlídáme výrobce a preferujeme české výrobky. Dále pak při možnosti výběru BIO potravin kupujeme právě tyto výrobky. Stravu se snažíme jako rodina mít vyváženou a proto mi nákupy na i-tesco vyhovují. Mohu zde vybírat přehledně produkty "v akcích" a tím šetřit rozpočet. Krásný den všem.

prumyslovacka
•
24. zář 2015

Na složení pro sebe se moc nedívám, protože na co mám chuť, to si dám a složení neřeším, hlavně, že chutná 😀 dceři složení sleduji více, vyhýbáme se zbytečně přeslazeným věcem a Ečkum 🙂 a datum spotřeby určitě vybírám to nejdelší, aby v ledničce zboží chvilku vydrželo.

sisina28
•
24. zář 2015

Zboží vybírán podle složení a také dle původu. Pokud se mohu rozhodnout,tak volim český produkt před zahraničním. Ted již vím,které potraviny co obsahují,takže jdu na jistotu.co se týče masa,to kupují čerstvé u pultu, ne vákuovo balené. Pečivo čerstvé ne že zmrazeneho polotovaru a nebo pecu doma. Jogurty si také děláme sami doma.datum spotřeby samozřejmě kontroluji

tria002
•
24. zář 2015

Zbozi vybiram dle pomeru cena/ kvalita.. Nerada platim premrstenou cenu za blaf, ale zas rada priplatim za kvalitu. Hodne dam na zkusenosti pratel, i na sve vlastni.
Slozeni ctu peclive jen v pripadee, pokud jde o deti. Priteli koupim, co mu chutna, sobe stejne tak.
Davam prednost ceskym vyrobkum, pokud se mi osvedci.

memento1331
•
24. zář 2015

Dobrý den.

Potraviny vyberám vždy podľa kvality takže pozerám aj zloženie. Samozrejme nikdy nezabudnem skontrolovať aj dátum spotreby 🙂

bara_itesco
autor
•
24. zář 2015

@mi_ki Jsme moc rádi, že se vám u nás potraviny dobře vybírají. Snadno si u nás můžete prohlížet nejen výrobky v akci, ale také třeba právě všechny čerstvé Bio potraviny: http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/Product/BrowseProd...

bara_itesco
autor
•
24. zář 2015

Chcete-li si vyzkoušet výběr a nákup potravin on-line, připravili jsme pro vás speciální slevový e-kupón na první nákup: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco-potraviny-on-line/slevovy-e-kupon-vyzkousejte-si-on-line-nakupovani/

A pokud už službu Tesco Potraviny on-line využíváte, můžete se s námi podělit o své zkušenosti v naší soutěži a vyhrát slevový e-kupón v hodnotě 2 000 Kč: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco-potraviny-on-line/velka-dvoutydenni-soutez-o-2000-kc-pro-nase-zakaznice/

Pro dnešní den se s vámi loučím a přeji krásný večer! 🙂

kutr26
•
24. zář 2015

Pro nás z manželem moc složení nekontroluji ale malé ano na tom si dávám záležet Datum spotřeby vždy kontroluji a určitě dáváme přednost české výrobě a čerstvým potravinám 🙂 .Jinak kvalita a cena u nás také rozhoduje snažíme se to vyvážit 🙂

petass
•
24. zář 2015

Vybírám podle "oka" a potom kontroluji složení, původ i datum spotřeby. Kupuji jídlo bez zbytečných přísad s nízkým obsahem solí a cukru, co nejméně éček. Většinou českého původu, když není zbytí, tak alespoň z okolních zemí. Také hlídám, aby se zbytečně nenakoupilo velké množství potravin, které se pak nestihnou sníst, nesnáším plýtvání. Na tohle je služba super! Koupím jen to, co mám na seznamu a za pár dní znovu... jinak bych jela na "velký" nákup a část potravin určitě vyhodila. Takhle máme každých pár dní čerstvé a já nemusím absolvovat 2 hodiny stresu s prckem v košíku... 🙂 Popisy u jednotlivých položek mi někdy přijdou nedostatečné, ale to je asi dáno tím, že to výrobce prostě neuvádí, takže to ani Vy nemůžete k výrobku uvést...

zuzanamil
•
24. zář 2015

Vybírám potraviny na které jsem už zvyklá. Mám je uložené v online paměti u vás v eshopu, takže je to rychlejší.

verkaunka
•
25. zář 2015

U naseho ditete rozhoduje vzdy kvalita,slozeni.koupim i treba drazsi vyrobek,par potravin ma oblibenych...u naskupuji hlavne to,na co jsme zvykli s manzelem,co nam chutna co mame radi.Ale i na kvalitu koukam a obcas si priplatim...nejvice koukam na kvalitu u novych vyrobku,ktere zkousim a ktere neznam...na lhutu spotreby koukam hned po kvalite...v obchodech beru ty s nejdelsi lhutou,a ty jsou vetsinou vzdau v regalu 😀

kh
•
25. zář 2015

Ja se snazim vyborit kvalitnejsi potraviny. Slozeni mne zajima, ale samozrejme ne vždy se ridim jen tim a občas udelam ustupek. Ale na druhou stranu nechci konzumovat jen cukry, spatna E a potraviny bez nutricni hodnoty, zvlast, co mam malého. Snazim se kupovata věci kvalitni, byt drazsi - to se tyka napr. parku (když uz je koupim ,musí byt co nejvíce masove. Pod 80% nejdu - stejne tak u mletého masa a sunky. Chci jist maso, ne nahrazky. Totez u jogurtu, tvarohu a pod. Obcas amozrejme ulitneme na sladkem. Co mne nejvic mrzi, jsou potraviny urcene pro deti plne cukru a zbytečných pridavku. Dále pak prechod vyrobcu k palmovému tuku. Radu vyrobku tak prestavam kupovat - napr. instntni jisku. Z pocatku byla jen z mouky a masla. Ted je z palmového tuku, radeji uz prestanu byt lina a zase zacnu delat domaci. Často kupuji BIo, ale s rozmyslem. Není to pro mne zákon. Data spotreby se snazim hlidat, hlavne u melcnych vyrobku a masa - nase kamenne tesco je v tomto opravdu silene, neumi nakupovat - jeden den nakoupi spoustu cerstveho masa a peciva, které pak lezi v regalech hooodne dlouho a nakonec jde do slev, protože ma po sezone. Totez v useku zelenina / ovoce (divim se, ze ten , kdo dela objednávky, ještě stále na pobočce pracuje). Jinak s Tescem on-line mam dobře zkusenosti, co jsme vždy objednala, byly v pohode. Ale občas do poznámky pisu, ze si preji produkty s delší trvanlivosti 🙂

markysek2
•
25. zář 2015

řídím se většinou podle zkušeností s předešlou potravinou...tj jestli se s ní dobře vařilo či peklo a jestli nám chutnala...pak samozřejmě datum spotřeby, ale na to koukám hlavně u mléčných výrobků, nebo u zboží v super výhodné akci kdy supermarket nakoupil hodně 😀 😀 😀 a teď se toho zbavuje ....a pak vzhled u čerstvých potravin jako jsou zelenina a maso ..nejsem zastánce bio potravin, ani to že mám děti mě nakupovat výhradně bio nedonutilo..asi je to tím že mám zahrádku tudíž v sezoně jedeme výhradně "bio" a i některé druhy masa mám možnost získat přímo od chovatelů...opravdu u nás jde spíš o kombinaci kvality a ceny

pavlikovarenata
•
25. zář 2015

Koukám vždy na složení a místo výroby. Často už pak kupuji to co mám ověřené a jen sem tam zkontroluji, jestli opravdu nedošlo ke změně 😉

bonnie_parker
•
25. zář 2015

Koukám hlavně na složení. Snažím se vyhýbat rostlinným tukům, hlavně palmovému, který je přidávaný do spousty výrobků (i tam, kde by ho člověk opravdu nečekal) a tak je pro mě nakupování občas spíše detektivní práce.
Dále se snažím preferovat české výrobky před zahraničními a kupuji raději čerstvé výrobky než trvanlivé.
To mě postupem času dovedlo ke zjištění, že spousta produktů v biokvalitě jde sehnat za velmi příznivé ceny, pokud si člověk vyhlédne lokální dodavatele. 😉

sedmiteckas
•
25. zář 2015

Na slozeni potravin se divam, napriklad u jogurtu sleduji, aby nebyl nastaveny modifikovanymi skroby. Datum spotreby kontroluji. Dulezita je pro me i cena, ale pokud je drazsi produkt kvalitnejsi, vezmu ho nehledic na jeho vyssi cenu.

leksulka
•
25. zář 2015

Dobrý den, potraviny nakupuji hlavně dle původu - u zeleniny, ovoce a mléčných výrobků a dále dle složení. Máme rádi české čerstvé suroviny. Ráda mám také na výběr z většího množství. Samozřejmě koukáme i na cenu, ale to až po kvalitě.

bara_itesco
autor
•
25. zář 2015

@petass Jsme rádi, že jste s naší službou spokojená! Omlouváme se za neúplnost popisků u některých výrobků v naší nabídce. Skutečně jsme závislí na informacích od našich dodavatelů. Snažíme se však ve spolupráci s nimi popisky i fotografie neustále doplňovat a aktualizovat, abyste při výběru zboží měly co nejvíce informací.

bara_itesco
autor
•
25. zář 2015

Děkujeme vám za vaše zkušenosti s výběrem potravin a užitečné tipy! Často píšete, že se díváte na složení výrobků a také na jejich původ. Stejně tak my vybíráme kvalitní potraviny pro vás. A i on-line se můžete snadno podívat, odkud pochází ovoce a zelenina, které máme právě v nabídce: http://www2.itesco.cz/potraviny-on-line-napoved...

Pokud byste si chtěly rovnou něco vybrat, moc rádi vám to dovezeme 🙂 Bude-li to váš první nákup s Tesco Potraviny on-line, můžete navíc využít náš slevový e-kupón na první nákup. Přeji vám pěkný večer a zítra se na vás budu opět těšit! Jestli si s námi chcete ještě zasoutěžit, máte čas až do neděle 😉

bara_itesco
autor
•
26. zář 2015

Děkujeme, že jste se s námi podělily o to, podle čeho vybíráte potraviny pro vaši rodinu. Slevový e-kupón na 400 Kč od nás získává @petass . Milá výherkyně, napište mi prosím do soukromé zprávy svou e-mailovou adresu.

Aby byl sortiment výrobků Tesco co nejširší, neustále se jej snažíme rozšiřovat o výrobky v bio kvalitě, speciality ze všech zemí světa, spolupracujeme ale i s místními dodavateli a myslíme také na všechny ty, kteří mají nějaká zdravotní omezení. Kdybyste si s námi chtěly ještě zasoutěžit, připomínám naše dvě velké soutěže 😉

2. velká týdenní soutěž: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco-potraviny-on-line/2-velka-tydenni-soutez-o-2-000-kc-2/
Velká dvoutýdenní soutěž pro naše zákaznice: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco-potraviny-on-line/velka-dvoutydenni-soutez-o-2000-kc-pro-nase-zakaznice/