2. velká týdenní SOUTĚŽ o 2 000 Kč

bara_itesco
21. zář 2015

Milé maminky a nastávající maminky, moc nás těší, že tolik z vás pravidelně nakupuje s Tesco Potraviny on-line a že jste s naší službou spokojené! Rádi bychom viděli, jak takové nakupování u vás doma probíhá. Máte pomocníka, který vám pomáhá nákup vybírat? Kdo u vás nákup přebírá od našeho řidiče?

Vyfoťte se, nebo nám s dětmi namalujte obrázek, jak s naší službou nakupujete, a sdílejte ho zde s námi do neděle 27. 9. do 12:00. Pokud k vám domů ještě nejezdíme, můžete se s námi podělit o to, jak nakupujete v naší kamenné prodejně. Dva nejkreativnější výtvory odměníme slevovým e-kupónem na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line v hodnotě 2 000 Kč. Moc se těšíme na vaše fotky a obrázky!

Pokud se naši službu právě chystáte vyzkoušet, velmi rádi se podíváme na fotku či obrázek z vaší premiéry. A můžete využít náš slevový e-kupón na první nákup, který najdete zde: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco-potraviny-on-line/slevovy-e-kupon-vyzkousejte-si-on-line-nakupovani/

_________

Soutěž je ukončena a výherkyní je….

Opět vám děkujeme za všechny krásné obrázky, fotečky a básničky! A ani tentokrát jsme to s výběrem výherců neměli lehké, protože odměnu byste si zasloužily všechny! Slevový e-kupón na 2 000 Kč od nás získávají @indy2 a @lucie_sim . Milé výherkyně, napište nám prosím do soukromé zprávy svou e-mailovou adresu.

tria002
22. zář 2015

Chjo.. Nakup budu objednavat, az po rodicaku a mimco jeste nekresli. 13ti leta se odmita zucastnit.. 😒
Tak aspon fotku, jak objednavam nejcasteji, a s kym.. 🙂
Jinak vse delam jen a pouze ja. Objednavky, prebirku nakupu a i se culim na ridice, ktery zmozen dvema patry, umira mezi dvermi. ( rekordman sel 5x, vytah nemame)

lucie_sim
22. zář 2015

Dobrý den,
nakupuji / objednávám ve chvílích klidu. Tj. s aplikací na telefonu, když malá usne nebo na záchodě :o). Zatím vybírám a přebírám sama. S fotkou to tedy nebude moc slavné. Naposledy tady byl pán v pátek, tak alespoň fotka malé „kontrolorky účtů“.

Zároveň bych chtěla moc pochválit vaše rozvozce. Nakupuji on-line téměř od začátku služby, ale až teď s malou prďolou to pořádně ocením – nejen nákup, ale to, jak skvělí jsou pánové řidičové (píši pánové, i když jednou k nám přijela i paní :o) – mají trpělivost, než uklidním malou tak, abych si mohla převzít nákup. Jednou to nešlo a tak byl pan řidič tak hodný, že mi nákup dovezl až do kuchyně (naštěstí bydlíme v přízemí) a jiný pan řidič zase v mezičase než jsem nákup vyložila, vyběhl rychle před dveře se psem, protože ten už to nemohl vydržet. Takže velké díky za tuto službu a hlavně za výborné zaměstnance.

Lucie

zuzimme
24. zář 2015

Při nakupování mi vždy asistují moji dva nejoblíbenější pomocníčci. Syn by nejraději nákup objednával každý den. Vždy mi diktuje, co ještě nutně potřebuje. A vybalování má ještě radši. To má jak Vánoce. Vždy vytáhne nějakou věc a úplně kříčí: "Koukej maminko, jaký nám přivezli parádní máslo (olej, těstoviny, ...)!" 😀
Nákup vždy objednávám já za aktivní pomoci našeho syna a přebírám ho také já. Je to úžasná služba, kterou využívám celkem pravidelně.

lucianapolis
24. zář 2015
zimkova
25. zář 2015

Dobrý den všem 🙂
Při nakupování mi vždy asistují moje 2 děti. Davídek 2 roky a Jakub 5 let. V TESCO nakupujeme vždy ve Zlíně či Slavičíně a to v obchodě. Na internetu jsme to zatím nezkoušeli, ale moc se na to těšíme. Kubíček rád rozbaluje balíčky a s dobrůtkami pro něj se na to bude ještě více těšit.
Společně jsme přemýšleli jak to bude vypadat při on-line nakupování. Kubíček se na to moc těší a společně jsme vytvořili plán, jak to vypadalo při nakupování PŘETÍM resp. doteď než jsme se dozvěděli o iTESCO a POTOM až budeme mít s iTesco ulehčené nákupy s dovozem až do domu. 🙂

markysek2
26. zář 2015

kdo přebírá nákup u nás to je jasný ...můj syn a nejen od tesca...kdykoliv zastaví u nás auto a něco přiveze tak syn musí být u toho..o to větší zklamání je když příjde za školky a prostě to prošvihne ...zrovna jako tento týden ....tudíž fotku velkého přebírání nemám, ale vždy pro tento případ nezapomenu objednat něco jako malou odměnu pro syna ..ať už jako "bolestné" nebo za pomoc při úklidu nákupu :D

veri0007
26. zář 2015

Ahojky,

tak u nás je nakupování v tescu stále našim sobotním rituálem stejně jako pomoc při nákupech od roční dcerky. V příštím týdnu naše malá beruška slaví narozeniny, tekže už pomaloučku polehoučku začínáme s větším nákupem a přípravami na ně. Dnes jsem s malou byla v tescu a tradičně mi pomáhala s nákupem. Na první fotce drží svůj nákup v tašce a na druhé ukazuje co to tam má tak důležitého ce nesmí chybět na správném mejdanu. Kukuřičné křupky🙂

amaranth
26. zář 2015

Když byla Barunka menší, říkala jakékoliv dodávce, která u nás zastavila, "pépéelka" bez ohledu na to, co to doopravdy bylo 😎 Myslím, že všechny ty dodané krabice a balíčky brala jako malé Vánoce. Těšení, zkoumání, rozbalování, nadšení... Ne jinak tomu bylo s dovážkou potravin od Tesca.
Letos ale začala chodit do školy a u dovážky většinou není, čehož samozřejmě hořce lituje. Tudíž na objednávání, přebírání a vybalování je tu jen a jen maminka. Ačkoliv nový pomocník už se klube:

indy2
26. zář 2015

Milá Báro, zdravím Vás i vaše kolegy. Dnešní den slaví prvorozená dcerka svátek a tak bylo jasné, že sobotu opravdu nebudeme trávit běháním po obchodech. Od té doby, co využívám itesco nám nákupy nevadí (konečně! 🙂 ) a jakože tuto službu využívám už několik let. Dcerka už je na pravidelný nákup až ke dveřím tak zvyklá, že jakmile někdo zvoní, hlásí, že přijel pán s nákupem 😵 A jakože vaši kolegové jsou vždy usměvaví, milí a ochotní. Opravdu klobouk dolů, tohle oceňuji na maximum. Dnešní řidič byl opravdu tak dobře naladěn, že jsme prohodili i pár vtípků a to dokáže den vždycky zpříjemnit. Přikládám pár obrázků, které bych i nazvala Příběh jednoho vajíčka 🙂 😉 Každopádně jak dokládá poslední obrázek, všichni členové rodiny mají už z vašeho sortimentu oblíbené položky a tak nemusím dvakrát pobízet, ať mi jdou s vybalováním pomáhat 🙂 jen ta nejmladší to má ještě jaksi u...prdelky 😵 její várka Tesco plen právě dorazila 😀
Když dnes pan řidič odcházel, pravil, ať u vás nakupujeme i nadále...tudíž pane řidiči, nebojte, budeme 🙂
Děkujeme za tuto službu..

folklorina
26. zář 2015

V lednici je vymeteno,
co teď dělat mladá ženo?
Chtěla si jít s dětmi ven,
ne být v krámu celý den.
Synek už se celý třese,
k počítači už se nese.
Za pár minut, hošíku,
nákup už je v košíku.
Už jen vybrat vhodný čas,
kdy budeme doma zas.
Spolu s tátou přebrat nákup,
na večeři bude nášup.

fikanda
27. zář 2015

Dobrý den Báro, s manželem moc děkujeme Vám i Vašemu týmu za tuto službu kterou plně využíváme a díky ní můžeme trávit víc času spolu a našimi dětmi. Pokud je tedy syn hodný viz. foto, 1x za 14 dní v neděli sednu k PC a užívám si velké rodinné nakupování. S dcerou jsme Vám nakreslily obrázek a díky Vám místo sezení v autě a běhání po obchodě si užijeme odpolední výlet do přírody. Kéž by takových služeb bylo více.
Takže Mnohokrát Díky

bara_itesco
autor
27. zář 2015

Opět vám děkujeme za všechny krásné obrázky, fotečky a básničky! A ani tentokrát jsme to s výběrem výherců neměli lehké, protože odměnu byste si zasloužily všechny! Slevový e-kupón na 2 000 Kč od nás získávají @indy2 a @lucie_sim . Milé výherkyně, napište nám prosím do soukromé zprávy svou e-mailovou adresu.

A pokud jste ještě nevyzkoušely nakupování s Tesco Potraviny on-line, máme pro vás malý dárek. Aby pro vás byl první nákup co nejpříjemnější, máme pro vás slevový e-kupón 😉

indy2
27. zář 2015

@bara_itesco Mockrát vám děkuji, je to krásný pocit něco vyhrát, to přiznávám 😵 Dnes jsme měli krásné rodinné odpoledne a toto je báječná tečka za úspěšným dnem 🙂