Spoznajte zážitkové kurzy varenia v našich hoteloch

patricia_trinity
29. kvě 2017

Predstavujem vám náš koncept voľnočasových aktivít pre ubytovaných aj neubytovaných hostí - FOODIE zážitkové kurzy varenia pod vedením šéfkuchára pre deti aj dospelých.

CHCELI BY STE VYSKÚŠAŤ TAKÝTO KURZ?

Foodie kulinárske štúdio ponúka:

- Zábavné kurzy varenia prispôsobené pre rodiny s deťmi (príprava ľahkých a rýchlych chuťoviek alebo netradičné rodinné obedy, kedy varí celá rodina)
- Špeciálne kurzy varenia delené podľa svetových kuchýň alebo špecifických tém (Indická, Ázijská, Grécka, Moderná Slovenská kuchyňa, New York Brunch, Steaky a mäsové špeciality a množstvo ďalších kurzov...)
- Detské oslavy narodenín (Ponúkame netradičné oslavy narodenín – aj príprava narodeninových chuťoviek môže byť zábavou, varenie s maskotom a súťaže dodajú oslave ten pravý zážitok)
- Aktivity pre firmy a kolegov (netradičný teambuilding alebo zážitková pracovná večera po školení či workshope)

Vo Foodie môžete zažiť ochutnávky gastronomických špecialít, zúčastniť sa kurzov, naučiť sa tipy a triky z kuchyne, vyskúšať si spoločné aktivity či súťaže v príprave jedál a drinkov. Útulne priestory Foodie sú vhodné pre malé a stredne veľké skupiny, alebo ako priestor pre netradičné oslavy formou zážitkovej gastronómie.

Krátke video z nášho FOODIE, ktoré nájdete vo všetkých našich hoteloch:

https://www.youtube.com/watch?v=Q4dFm-hUbio

Viac o FOODIE nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/foodie-zazitkove-ku...

kami1984
29. kvě 2017

Tohle se mi líbí🙂) Kluci by byli nadšení a my rodiče také🙂
Jednou bych si chtěla něco uvařit pod bystrým okem profíka a obměnit svou kuchyni🙂

bejjullezz
29. kvě 2017

jeeee to by se detem libilo u me se chteji zapojovat vsichni do vareni ale kvuli malinke kuchynce to neni mozne mit je tu vsechny pohromade a moc rada bych jim to alespon takhle splnila 🙂 zaroven by to bylo obrovskou inspiraci 🙂

blenny
29. kvě 2017

takto to by sa pacilo celej mojej rodinke radi varime a este radsej papame, radi skusame rozne kuchyne

petra_pf
29. kvě 2017

Na tak to je pecka, na tuto možnost jsem zatím nikde nenarazila...hned bych vyrazila na takový kurz 🙂

evulineek
29. kvě 2017

Slyšela jsem že něco podobného je v Praze a velmi Toužim to s dcerkou vyzkoušet, každoročně pořádáme tématické oslavy, jsem puntičkář takže i jídlo musí perfektně ladit a podtrhnout téma. Dcerka je zda se po mamince 😂 stále chce něco kuchtit, staci se jen postavit ke sporáku a už běží do kuchyně se slovy mami já ti pomůžu 💕

marki133
30. kvě 2017

Poprvné slyším o takovém kurzu a klobouk dolů, super napád! ❤

iulia
30. kvě 2017

Můj syn velmi často vaří s Adrianou Polákovou na youtubu a tento kurz by pro něj byl opravdový zážitek🙂

babunka1
30. kvě 2017

S dcerou bych se takového vaření ještě zúčastnit nemohla, je malá a je to hrozné šídlo a z kuchyně by vám udělala kůlničku na dříví 😀. Ale já bych se kurzu zúčastnila ráda. Vařit moc neumím a tak naučit se něco nového by bylo určitě velké plus. Navíc manžel pořád vyhrožuje, že mě pošle někam na kurz 😀

kspp1
30. kvě 2017

Já ráda vařím i peču a překvapuji rodinu nějakými kulinářskými výtvory, pro mne by to určitě zážitek byl 🙂

zaludova
30. kvě 2017

Tyjo to je super nápad. Ještě k tomu si člověk užije dovolenou i trosku neobvyklym zpusobem 🙂) ja bych potrebovala na kurzy, kde bych varila ze surovin, ktere bezne nepouzivam...kolikrat mam strach recept vyzkouset, protoze nevim, jak dana surovina chutna nebo se pripravuje.

patricia_trinity
autor
31. kvě 2017

Keď ženy zoberú do FOODIE mužov, môže to dopadnúť aj takto :D

luca16
2. čer 2017

@patricia_trinity Můj chlap by pil i vařil. Každopádně, kdo by to pak ochutnal, tak by se oblizoval. Podle mě mají chlapi cit pro vaření a chuťové buňky mnohem lepší než ženské. Přitom by dokázal ještě zaměstnat dceru, aby mu pomáhala😀 A co se týče mě, já bych tam dřela jako kůň, pač se na mě by mohl jakýkoliv kuchař udělat kus práce...lidi to moje jídlo sní, ale že by z něj šli blahem do vývrtky, to bohužel ne.