SOUTĚŽ o Tuli vak dle vašeho výběru
Pěkné ránko vám všem z Tuli vaků 🙂
Jak se dnes máte? Pokud dobře, budete se mít ještě lépe. Spouštíme totiž novou SOUTĚŽ.
Prohlédněte si pozorně naši koláž a napište nám, který z 9. vzorů se vám nejvíce líbí? Jednu z vás pak vylosujeme a ta vyhraje Tuli vak se vzorem, za který hlasovala.
Soutěž trvá do neděle, kdy budeme losovat jednu z vás. Tak šup šup do toho a hodně štěstí milé maminky 🙂

Všechny naše holčičky mají rády zvířátka a bydlíme na hájence u lesa, takže za nás lesní zvířátka 🙂
Všechny jsou krásné! 🙂 Pokud bych měla vybrat jeden TOP, tak by to byl Podzim - pro navození každodenní dobré nálady. 🙂
Dobrý den, moc si užíváme předvánoční atmosféru! A kdybych si mohla zavrtat do Cihly bylo by to super! 🙂
Krásné jsou všechny, ale pro syna jednoznačně Lesní zvířátka 😉
Pro mě Malovaná❤
ZOO zvířátka
Lesní zvířátka - ten vzor je fantastický! 🙂
Podzim 👍
Břečťan 🙂
lesné zvířátka <3
cihla
Take podzim🙂
Hezké jsou všechny motivy, ale u nás by se libilo Lesním zvířátkům /Lesné zvířátka/ 🙂
malovaná pro mou holčičku 😍
rodinná rada rozhodla, že PODZIM 🙂
Podzim
U nás holky rády kreslí, takže vítězí Malovaná.
Páni, velké dilema 🙂 Ale synovi by se do pokojíku nejvíc hodil vzor břečťan 😉
Všechny vzory jsou krásné, ale nejvíce se mi líbí vzor břečťan 🙂
My bysme si moc přáli Malovaná. Chtěli jsme si o něj napsat Ježíškovi, ale nakonec jsme si jak orodina napsali o nový vysavač, ten náš už dosluhuje...tak třeba to ježíšek tuší...a nebo to vytuší za rok 😉 to už to třeba vyjde...
Mně se nejvíce líbí dřevo. 🙂
Nám by se pod stromečkem moc líbil Tuli vak s lesními zvířátky. Je prostě roztomilý 🙂
nám by se nejvíc hodil do interiéru vzor cihla
Za nás lesní zvířátka!🙂
Do dětského pokoje Tuli vak Malovaná.
Mě by se líbilo dřevo
Podzim ❤
Malovaná 👏🙂❤
Nám se nejvíce líbí Tuli vak Malovaná 😍

Cihla