SOUTĚŽ o Tuli vak dle vašeho výběru
Pěkné ránko vám všem z Tuli vaků 🙂
Jak se dnes máte? Pokud dobře, budete se mít ještě lépe. Spouštíme totiž novou SOUTĚŽ.
Prohlédněte si pozorně naši koláž a napište nám, který z 9. vzorů se vám nejvíce líbí? Jednu z vás pak vylosujeme a ta vyhraje Tuli vak se vzorem, za který hlasovala.
Soutěž trvá do neděle, kdy budeme losovat jednu z vás. Tak šup šup do toho a hodně štěstí milé maminky 🙂

Nóó jasně že lesní zvířátka, pro naše 2-leté "zvířátko" do pokojíčku 😀 Krásný den všem!
nam se nejvic libi lesni zviratka, protoze manzel je myslivece a v lese jsme co chvili, bylo by to super do pokojicku 😉
Mně se moc líbí zoo zvířátka pro naši vysněnou dcerušku do jejího budoucího pokojíčku 😊
Dobrý den, na první pohled mě zaujal motiv Podzim.
Malovaná! Otázka je, jestli by vydržel tak krásně světlý. :D
Nooo tak to je záludná otázka, protože se mi líbí všechny. Ale dobře, jelikož bych vak chtěla pro mou malou dceru, tak bych vybrala ZOO zvířátka 🙂 je na to ještě malinká, ale do budoucího pokojíčku to absolutní ideál 😀
Nevíc se mi líbí lesní zvířátka 🙂
Všechny jsou krásné, ale nejvíce asi PODZIM 🙂
Nejvíc se mi líbí bez váhání lesní zvířátka 🙂
Ať koukám, jak koukám, tak vybrat pouze jeden vzor je velmi těžké. Všechny jsou úžasné 😍. Tak jsem si pozvala na pomoc i tátu a syna. Táta by si vybral Dřevo, jelikož by se prý hodil do obývacího pokoje. Já, ač většinou preferuji nenápadné vzory, bych nejspíše zvolila Podzim. Jelikož bychom ale chtěli udělat radost té naší neřízené střele (synovi), tak je náš favorit Lesní zvířátka 🙂.
nejvíc asi dřevo, jelikož se hodí všude
Lesne zvieratka musi milovat kazdy drobec 🙂
Za me malovany a syn si ho vybral taky 🙂
Dřevo - v jednoduchosti je krása 🙂
Mne se libi brectan,zelena uklidnuje🙂
Můj hlas má Břečťan❤
Mám ráda květiny a pestré barvy, proto volím PODZIM 👍😉 už se v něm skoro vidím😎
PODZIM to je nádhera
Dřevo je užasné
Rozhodně podzim 🙂 ta kombinace barev je skvělá 🙂
Milujeme přírodu, takže pro naší holčičku do pokojíku určitě lesní zvířátka😃🐗
Podzim je krásný 😍
to je hodně moc těžký výběr....mám minimálně 4 favority....a to jsem se ještě koukala i na stránky tuli a objevila jsem tam ještě další dva velké favority 🙂 ...Z této devítky by se mi po dlouhém koukání na ně asi nejvíce líbil Podzim 🙂 ...je veselý, optimistický, barevný, krásný 🙂
Malovaná 🙂
naše děti by se vydováděly na malovaném tuli vaku 🙂
Moc pěkných je jich určitě více, třeba ty se zvířátky 🙂 Za mě ale vede ten jednoduchý - dřevo.
Jak jsem mela moznost se podivat tak vsechny vaky jsou nadherny, ale vzhledem k tomu, ze mam malou holcicku tak preferuji vak se zviratky .V pokojicku by se nam vyjimal na pekne valenicko a mazlenicko🙂
Lesní zvířátka 🙂
Mě se líbi Lesní zvířátka

Všechny vzory jsou krásné, ale nám se nejvíce líbí ZOO zvířátka, protože naše malá slečna ZOO a zvířátka prostě miluje🙂