SOUTĚŽ o Tuli vak dle vašeho výběru
Pěkné ránko vám všem z Tuli vaků 🙂
Jak se dnes máte? Pokud dobře, budete se mít ještě lépe. Spouštíme totiž novou SOUTĚŽ.
Prohlédněte si pozorně naši koláž a napište nám, který z 9. vzorů se vám nejvíce líbí? Jednu z vás pak vylosujeme a ta vyhraje Tuli vak se vzorem, za který hlasovala.
Soutěž trvá do neděle, kdy budeme losovat jednu z vás. Tak šup šup do toho a hodně štěstí milé maminky 🙂
Jako Sojková nemůžu napsat nic jiného, než že nejkrásnější jsou lesní zvířátka 😍 . Malý sice ještě nemá dětský pokoj, ale alespoň by nám Tuli vak skvěle rozzářil náš obývák 🙂
Cihla nebo dřevo,i když podzim není taky špatný.Ale mám li si vybrat jen jeden tak cihlu.
příjemně působí Lily. Ale hlasuju pro lesní zvířátka. 🙂 Zoo zvířátka s růžovou není bohužel neutrální. :(
Všechny jsou krásné, ale srdcová záležitost je Tuli vak lesní zvířátka ♥. Dcera by z něho byla nadšená.
Za mě Podzim 🙂 podzim bývá někdy pochmurný, ale tyto vzory a barvičky jsou veselé a zvednou náladu jen se na ně člověk podívá 😍
Všechny tuli vaky jsou překrásné, ale asi bych volila "MALOVANÁ", který je neutrální jak pro holčičku, tak i chlapečka. Syn měl před týdnem své první narozeniny, byl by to pro něj krásný dárek do nového pokojíčku. A pokud Bůh dá, povede se další IVF a byla to případně holčička, aby jim ladil oběma 😘
mě by se pro mou malou dcerušku líbily zoo zvířátka,ještě je malinká ale rostly by spolu 🙂 bude už mit svůj pokojíček a tohle by se ji tam moc hodilo 🙂 krása!!
mě zaujal podzim, líbí se mi ty barvy a dokonce by se nám barevně hodil i do obýváku 🙂
Vzor malovaná-až tam chlapeček prvními pastelkami něco přimaluje,nebude to poznat☺☺
Mě sice zaujaly jiné vaky, ale vím, že dcera by byla naprosto nadšená ze "ZOO zvířátka". Takže hlasuji pro něj. 🙂
Cihla vypadá úžasně a je určitě i náramně pohodlný a moc rádi bychom na něm relaxovali a odpočívali.
Ahoj, za mě Lesní zvířátka. Šel by do pokojíčku, ale asi bych se do něj chodila válet já 😀
@flasinka
Dobrý večer,
gratulujeme, štěstí se usmálo na vás :D Získáváte Tuli vak lesní zvířátka. Napište nám adresu, jméno a telefonní číslo do zprávy. Užívejte Tuli vak ve zdraví. :D
Milé maminky, Tuli vak vyhrála @flasinka, za Tuli jí gratulujeme. Vám ostatním ďekujeme moc, že jste se zapojili a máme pro vás dárek v podobě 25% slevy, více info zde: http://bit.ly/2gQAef8

Lesní zvířátka za nás nejkrásnější ❤ Nás 8 týdenní brouček se směje na zvířátka a tohle by byl ten nejlepší dáreček do jeho budoucího pokojíku na lenošení, kojení a čtení pohádek ❤😍❤