icon

SOUTĚŽ o Tuli vak dle vašeho výběru

miska_tuli
1. pro 2016

Pěkné ránko vám všem z Tuli vaků 🙂

Jak se dnes máte? Pokud dobře, budete se mít ještě lépe. Spouštíme totiž novou SOUTĚŽ.

Prohlédněte si pozorně naši koláž a napište nám, který z 9. vzorů se vám nejvíce líbí? Jednu z vás pak vylosujeme a ta vyhraje Tuli vak se vzorem, za který hlasovala.

Soutěž trvá do neděle, kdy budeme losovat jednu z vás. Tak šup šup do toho a hodně štěstí milé maminky 🙂

SOUTĚŽ o Tuli vak dle vašeho výběru
xjanikka
4. pro 2016

Lesní zvířátka za nás nejkrásnější ❤ Nás 8 týdenní brouček se směje na zvířátka a tohle by byl ten nejlepší dáreček do jeho budoucího pokojíku na lenošení, kojení a čtení pohádek ❤😍❤

cerlada
4. pro 2016

Jako Sojková nemůžu napsat nic jiného, než že nejkrásnější jsou lesní zvířátka 😍 . Malý sice ještě nemá dětský pokoj, ale alespoň by nám Tuli vak skvěle rozzářil náš obývák 🙂

michaltrinev
4. pro 2016

Cihla nebo dřevo,i když podzim není taky špatný.Ale mám li si vybrat jen jeden tak cihlu.

monul88
4. pro 2016

příjemně působí Lily. Ale hlasuju pro lesní zvířátka. 🙂 Zoo zvířátka s růžovou není bohužel neutrální. :(

marki133
4. pro 2016

Všechny jsou krásné, ale srdcová záležitost je Tuli vak lesní zvířátka ♥. Dcera by z něho byla nadšená.

kesoa
4. pro 2016

Lesni zviratka sou nej

alilisi
4. pro 2016

Za mě rozhodně dřevo 🙂 Hodil by se nám do obýváku i k malému do pokoje 🙂

sweedie
4. pro 2016

Za mě Podzim 🙂 podzim bývá někdy pochmurný, ale tyto vzory a barvičky jsou veselé a zvednou náladu jen se na ně člověk podívá 😍

katkakiki
4. pro 2016

Mě i synovi se nejvíce líbí TULI vak - Lesní zvířátka. Je BOŽÍÍÍÍ !!!! ♥ ♥ ♥

monyna83
4. pro 2016

Všechny tuli vaky jsou překrásné, ale asi bych volila "MALOVANÁ", který je neutrální jak pro holčičku, tak i chlapečka. Syn měl před týdnem své první narozeniny, byl by to pro něj krásný dárek do nového pokojíčku. A pokud Bůh dá, povede se další IVF a byla to případně holčička, aby jim ladil oběma 😘

jajane
4. pro 2016

malovaná,je veselý a přitom neutrální

queenmk
4. pro 2016

Za mě podzim 🙂 Krásné barvy.

kspp1
4. pro 2016

Mi se líbí břečťan. Kousek přírody do paneláku 🙂

denousek
4. pro 2016

mě by se pro mou malou dcerušku líbily zoo zvířátka,ještě je malinká ale rostly by spolu 🙂 bude už mit svůj pokojíček a tohle by se ji tam moc hodilo 🙂 krása!!

janiczkad
4. pro 2016

Krásné jsou všechny, za mě je TOP Malovaná, decentní a přitom pěkně barevná 🙂

janinkaaaaa28
4. pro 2016

Rozhodne zoo zvířátka 🙂

danedavi
4. pro 2016

Pro kloucky lesni zviratka,krasny🙂

makretek
4. pro 2016

Tak náš synek vybral lesní zvířátka - hezky by se mu hodila do pokojíčku 🙂

yelowangel
4. pro 2016

určitě lesní zvířátka

nicky_2
4. pro 2016

mě zaujal podzim, líbí se mi ty barvy a dokonce by se nám barevně hodil i do obýváku 🙂

mikula77
4. pro 2016

Vzor malovaná-až tam chlapeček prvními pastelkami něco přimaluje,nebude to poznat☺☺

mmartickaa
4. pro 2016

Jednoznačně lesní zvířátka ☺

mates22
4. pro 2016

Malovaná - veselá a přitom decentní, moderní a přitom klasika 🙂

kacenkakacenka4
4. pro 2016

Nám se nejvíce líbí kohoutek 🐓🐓

evulineek
4. pro 2016

hezký den, mě nejvíce zaujal vzor podzim, ten je naprosto úžasný...

misule1305
4. pro 2016

Mě sice zaujaly jiné vaky, ale vím, že dcera by byla naprosto nadšená ze "ZOO zvířátka". Takže hlasuji pro něj. 🙂

manma
4. pro 2016

Cihla vypadá úžasně a je určitě i náramně pohodlný a moc rádi bychom na něm relaxovali a odpočívali.

katcha.
4. pro 2016

Ahoj, za mě Lesní zvířátka. Šel by do pokojíčku, ale asi bych se do něj chodila válet já 😀

radka_tuli
4. pro 2016

@flasinka
Dobrý večer,
gratulujeme, štěstí se usmálo na vás :D Získáváte Tuli vak lesní zvířátka. Napište nám adresu, jméno a telefonní číslo do zprávy. Užívejte Tuli vak ve zdraví. :D

radka_tuli
4. pro 2016

Milé maminky, Tuli vak vyhrála @flasinka, za Tuli jí gratulujeme. Vám ostatním ďekujeme moc, že jste se zapojili a máme pro vás dárek v podobě 25% slevy, více info zde: http://bit.ly/2gQAef8

Strana