SOUTĚŽ o Tuli vak dle vašeho výběru
Pěkné ránko vám všem z Tuli vaků 🙂
Jak se dnes máte? Pokud dobře, budete se mít ještě lépe. Spouštíme totiž novou SOUTĚŽ.
Prohlédněte si pozorně naši koláž a napište nám, který z 9. vzorů se vám nejvíce líbí? Jednu z vás pak vylosujeme a ta vyhraje Tuli vak se vzorem, za který hlasovala.
Soutěž trvá do neděle, kdy budeme losovat jednu z vás. Tak šup šup do toho a hodně štěstí milé maminky 🙂

Za mě dřevo 🙂 aspoň by vynikl mezi barevnýma hračkama :D
Dobrý den, nejvíce se mi líbí "Lesní zvířátka" 😍
nám sa najviac páči MALOVANÁ - hodí sa pre všetky tri moje deti 🙂
Za mě nejvíce ten první - podzimní 🙂 Hodí se skvěle ke všem barvám a pohlavím, navíc působí uklidňujícím dojmem, což by jistě měl! 🙂 Jinak se máme velice pracovně, dokončujeme ložnici.
My bychom byli po design s cihlou .... krasne by nam to zapadlo do interieru a chlapecci by mohli jezdit s bagrama jako na stavenisti !
Krasny den prejeme !
Vsech vaky jsou moc povedene, ale synovi by se do pokojicku nejvic hodila LESNI ZVIRATKA🙂
Líbí se mi Kohoutek
Nejvíc se mi líbí Malované 🙂 ale nevím, jak dlouho by vydržel takhle světlý 😀
Dnes neni moc fajn den protoze dcera v noci hrozne spala a asi bude zase nemocna.navic u nas dost fouka tak jsme zavrene doma radeji tak je to dlouhe kor kdyz je protivna.otazka ktery se nejvic libi pretvorim v to ze nam by sd nejvice hodil ten ruzovy do jiz ruzoveho pokojiku.to jsme my na materske-furt hledime co by se libilo detem a ne nam
Nejkrásnější je podzim 🙂
Všeruby jsou krásné ale ty lesní zvířata vyhrávají
Cihla
Malovaný je super! 🙂
Všechny vaky jsou moc hezké, ale naší rodině se nejvíce líbí břečťan ☺
Lesní zvířátka jsou boží
Všechny jsou super, mě by se ale nejvíce hodilo DŘEVO. 🙂
Úplně nej pro dospěláky je "Dřevo" a pro děti "Malovaná". A jelikož čekám přírůstek 👶 , tak jsem pro Malovanou verzi 🙂 Děkuji a všem co nejkrásnější první prosincový den.
Njevíce se nám líbí Podzim, i by se hodil do obýváku🙂
Podzim je nejkrásnější 😘
Nám se líbí také nejvíce podzim 💃💃💃
Dobry den,vsechny jsou krasne,ale Tamarka miluje zviratka,takze za nas Zoo zviratka 🙂
já hlasuji pro dřevo
Podzim 😉
Lesni zviratka 🙂
🙏 mě se nejvíce líbí Lily. Je krásny, moc se mi líbí ty barvy..a holčičky by z něj byly nadšené 😀

Já hlasuju pro kouhoutka 🙂) Oku je mi nejbližší 🙂
Uchvatil mne Podzim <3
Mě se nejvíc líbí MALOVANÁ - hodil by se nám jak do obýváku tak dětem do pokojíčku 🙂
dobrý den 🙂 nám se nejvíc líbí cihla ❤ miluju žlutou a okrovou barvu! jinak jsou všechny nádherné!

Vsechny se mi libi 🙂 ale nejvic podzim 😍