icon

SOUTĚŽ o Tuli vak dle vašeho výběru

miska_tuli
1. pro 2016

Pěkné ránko vám všem z Tuli vaků 🙂

Jak se dnes máte? Pokud dobře, budete se mít ještě lépe. Spouštíme totiž novou SOUTĚŽ.

Prohlédněte si pozorně naši koláž a napište nám, který z 9. vzorů se vám nejvíce líbí? Jednu z vás pak vylosujeme a ta vyhraje Tuli vak se vzorem, za který hlasovala.

Soutěž trvá do neděle, kdy budeme losovat jednu z vás. Tak šup šup do toho a hodně štěstí milé maminky 🙂

SOUTĚŽ o Tuli vak dle vašeho výběru
sarikslezak
1. pro 2016

Dobrý den, mě se nejvíc líbí DŘEVO <3 skvěle by se mi hodil do obýváku 🙂

konici
1. pro 2016

Cihla je super 😍

misulinka44
1. pro 2016

Podzim;)

irabel
1. pro 2016

Nejvíce se nám líbí Tuli vak - Malovaná. Působí svými barvičkami velmi pozitivně a myslím, že právě těmito barvami zaujme jak děti, tak i dospělé 🙂

sibara
1. pro 2016

Taky mým favoritem je podzim, připadá mi krásně univerzální, hodil by se do dětského pokojíku, ale ostudu jistě neudělá ani v pokoji studenta nebo v obýváku pro relax ať už domácích nebo návštěv🙂
Z vyloženě dětských motivů se mi nejvíc líbí lesní zvířátka, ale cihlový nebo kohoutkový taky super, a to ne že by ostatní byly ošklivé, no jeden hezčí než druhý zkrátka🙂

marcela2222
1. pro 2016

Za mě rozhodně vyhrává PODZIM ❤❤❤ Je naprosto bezkonkurenční 😍

slavinka2014
1. pro 2016

Překrásné vzory...😍 Je těžké si vybrat, ale vyhrál by motiv ,,lesní zvířátka",protože by se krásně hodil synovi do pokojíčku a určitě by se potom líbil i dceři, kterou čekáme ❤

sowelo26
1. pro 2016

Určitě podzim 🙂

barusak1
1. pro 2016

Všechny vzory jsou úžasné, ale můj favorit je PODZIM

blauen
1. pro 2016

Nám se líbí ZOO ZVÍŘÁTKA, krásně by ladil s pokojíčkem pro naši zatím nenarozenou Kristýnku v bříšku.

zoizoi
1. pro 2016

Nejvíce se mi líbí lesní zvířátka 😊❤️🐸🐝🐞🐌🍀

78marcela
1. pro 2016

Krasne jsou vsechny...ale moji dceri by se urcite nejvic libil ruzovy se Zoo zviratky.

jitamala
1. pro 2016

Tak synové se shodli, že lesní zvířátka 🙂

markysek2
1. pro 2016

malovaná

lucka1511
1. pro 2016

@miska_tuli líbí se mi jednoduchost a volím "dřevo" 🙂

lucienelka
1. pro 2016

Jednoznačně malovaná, ty výrazné barvičky na bílém podkladě jsou suer 👍

clarushe
1. pro 2016

Zdravim vas 🙂 Za me urcite Podzim,jelikoz je velice veseli a barevny,..barvicky jsou velice pozitivni na prvni pohled by to byl prave ON 😀

folklorina
1. pro 2016

Malovaný

smallinka
1. pro 2016

Pěkný večer. Teda těžko vybrat 😀 No zřejmě bych vybrala dřevo....jsem spíše klasik a raději jednobarevný nábytek....samozřejmě ostatní vzory jsou moc pěkné také....

frapik
1. pro 2016

Máme tři děti, dva pejsky, kočičku a bydlíme u lesa, takže u nás vedou jednoznačně lesní zvířátka!

petra_pf
1. pro 2016

Dřevo 🙂 hodí se všude 🙂

verculen
1. pro 2016

Nejvíce se nám líbí podzim😊

dvoraiv
1. pro 2016

Malovanááá 😍😍

salu
1. pro 2016

Za okny už je sice zima ❄, ale PODZIM 🍂 je krásně barevný a veselý. 👍

dargo87
1. pro 2016

Lesní zvířátka pro nás milovníky zvířátek

jinxxnij
1. pro 2016

Lesní zvířátka jsou naprosto boží. Líbí se mi, když jsou tam zvířátka, která děti můžou potkat i u nás (a teď nemyslím jen v ZOO 🙂 ). Pak můžu říct: Hele, žabička! Koukej, veverka! Takovou máš i doma 🙂

kajjina
1. pro 2016

jasná volba...pro našeho zvířátkomila jedině lesní zvířátka 🙂

kokca
1. pro 2016

Nám se líbí motiv malovaná, který svými barvičkami zaujme děti a poté lze využít i v moderním a vzdušném interiéru třeba do obýváku. A že je podklad světlý? To přece vůbec nevadí, když se dá vyprat 🙂

lenkabrno1
1. pro 2016

Nam se libi kohoutek 🙂

mississka11
1. pro 2016

Všechny jsou moc krásné, ale vzor "Malovaná" je prostě nejhezčí 🙂

Strana