SOUTĚŽ o Tuli vak dle vašeho výběru
Pěkné ránko vám všem z Tuli vaků 🙂
Jak se dnes máte? Pokud dobře, budete se mít ještě lépe. Spouštíme totiž novou SOUTĚŽ.
Prohlédněte si pozorně naši koláž a napište nám, který z 9. vzorů se vám nejvíce líbí? Jednu z vás pak vylosujeme a ta vyhraje Tuli vak se vzorem, za který hlasovala.
Soutěž trvá do neděle, kdy budeme losovat jednu z vás. Tak šup šup do toho a hodně štěstí milé maminky 🙂

Cihla je super 😍
Podzim;)
Nejvíce se nám líbí Tuli vak - Malovaná. Působí svými barvičkami velmi pozitivně a myslím, že právě těmito barvami zaujme jak děti, tak i dospělé 🙂
Taky mým favoritem je podzim, připadá mi krásně univerzální, hodil by se do dětského pokojíku, ale ostudu jistě neudělá ani v pokoji studenta nebo v obýváku pro relax ať už domácích nebo návštěv🙂
Z vyloženě dětských motivů se mi nejvíc líbí lesní zvířátka, ale cihlový nebo kohoutkový taky super, a to ne že by ostatní byly ošklivé, no jeden hezčí než druhý zkrátka🙂
Za mě rozhodně vyhrává PODZIM ❤❤❤ Je naprosto bezkonkurenční 😍
Překrásné vzory...😍 Je těžké si vybrat, ale vyhrál by motiv ,,lesní zvířátka",protože by se krásně hodil synovi do pokojíčku a určitě by se potom líbil i dceři, kterou čekáme ❤
Určitě podzim 🙂
Všechny vzory jsou úžasné, ale můj favorit je PODZIM
Nám se líbí ZOO ZVÍŘÁTKA, krásně by ladil s pokojíčkem pro naši zatím nenarozenou Kristýnku v bříšku.
Nejvíce se mi líbí lesní zvířátka 😊❤️🐸🐝🐞🐌🍀
Krasne jsou vsechny...ale moji dceri by se urcite nejvic libil ruzovy se Zoo zviratky.
Tak synové se shodli, že lesní zvířátka 🙂
malovaná
@miska_tuli líbí se mi jednoduchost a volím "dřevo" 🙂
Jednoznačně malovaná, ty výrazné barvičky na bílém podkladě jsou suer 👍
Zdravim vas 🙂 Za me urcite Podzim,jelikoz je velice veseli a barevny,..barvicky jsou velice pozitivni na prvni pohled by to byl prave ON 😀
Malovaný
Pěkný večer. Teda těžko vybrat 😀 No zřejmě bych vybrala dřevo....jsem spíše klasik a raději jednobarevný nábytek....samozřejmě ostatní vzory jsou moc pěkné také....
Máme tři děti, dva pejsky, kočičku a bydlíme u lesa, takže u nás vedou jednoznačně lesní zvířátka!
Dřevo 🙂 hodí se všude 🙂
Nejvíce se nám líbí podzim😊
Malovanááá 😍😍
Za okny už je sice zima ❄, ale PODZIM 🍂 je krásně barevný a veselý. 👍
Lesní zvířátka pro nás milovníky zvířátek
Lesní zvířátka jsou naprosto boží. Líbí se mi, když jsou tam zvířátka, která děti můžou potkat i u nás (a teď nemyslím jen v ZOO 🙂 ). Pak můžu říct: Hele, žabička! Koukej, veverka! Takovou máš i doma 🙂
jasná volba...pro našeho zvířátkomila jedině lesní zvířátka 🙂
Nám se líbí motiv malovaná, který svými barvičkami zaujme děti a poté lze využít i v moderním a vzdušném interiéru třeba do obýváku. A že je podklad světlý? To přece vůbec nevadí, když se dá vyprat 🙂
Nam se libi kohoutek 🙂
Všechny jsou moc krásné, ale vzor "Malovaná" je prostě nejhezčí 🙂

Dobrý den, mě se nejvíc líbí DŘEVO <3 skvěle by se mi hodil do obýváku 🙂