Vlastní potisk na Tuli vaku
Naše Mája má pokojíček vymalovaný malinově růžovou a šedou a na stěně samolepky se sovičkami, takže by se mi líbil vak v podobných barvách a vzorech nebo třeba bílý se sovičkami.
Elsa s Annou kam se podíváš, to by volily holčičky. Matýsek pak Star wars, Angry birds, Barta Simpsona 🙂 ..... Já bych ale do takového potisku nešla, volila bych něco nadčasového 🙂
Tak teď u nás nejvíc vítězí Mickey Mouse a tučňáci z Madagaskaru, ale radost by udělal určitě i nějaký tygr🙂
u nas jasna volba buzz raketak :D
U naší dcery by byla jasná volba koně a poníci
U nás by zvítězil rumcajs s mankou a cipískem ☺
u nás by to byl pro Mikyho Mickey Mouse a pro Viu Minnie 🙂 ale určitě by se líbila i ta Hotwheels dráha a Máša a Medvěd 🙂
Tak u nás by to byl Krteček a přátelé 😍
U nás letí krtek a kamarádi, sovičky a hadíci 😉
Asi krteček 🙂 ale zatim spis kvuli nam nez malemu. Ten zatim moc pohadky nevnima🙂
Kluci maji teprve 18 mes.Maji krtecka a jeho kamarady na zdi a ten je stejne nejlepsi🙂
U nas frčí pohádka Mia a ja
Máša a medvěd, to je teď TOP. Pak taky traktůrky všeho druhu a hlavně musí mít vlečku - jakoukoliv.
U nas by to byl urcite pozarnik Sam 😉
U nás Mrňouskové...beruška, mravenci, včelky, mouchy..... to u nás letí pořád a byla to naše prví pohádka 😀
A u nás "badžík" = bagr 😀 Ten je nej 🙂
U nás se to mění jak roční období, ale momentálně bych řekla, že asi postavičky z Mickeyho klubíku u staršího a prasátko Peppa u mladšího syna.
U nás by to byla aktuálně Anna s Elzou nebo prasátko Peppa? Kdo ví. S naší mladou dámou by byla asi ideální koláž z oblíbených pohádek.
nase mala by urcite ocenila tulivak s krteckem nebo zelvickami 😉
a kdyby si mohla vlastni potisk vymyslet maminka,tak by se mi libil vak potisteny rodinnymi fotkami 🙂
Micky mause,minni,medvídka PU,sofie,bob a bobek,krtecek,maxipes fík nebo ledové království.

U nejmenší by asi vítězili medvědi pane pojďte si hrát, u staršího dinosauři.