Patron dětí - sbírka na houpací sedátko pro Lukáška trpícího autismem
Najdou se dobré duše, které by přispěly 100,- Kč na bezpečné houpací sedátko pro mého syna Lukáška trpícího autismem ? Přečtěte si jeho příběh.....Kdo mě trošku zná, ví, že pro něj dělám co nejvíc, platím speciální nácviky, dojíždíme do školy , na logopedii , speciální tábory, atd.... Houpací sedátko je již nad mé finanční možnosti. A tak jsem požádala Patron dětí o sbírku pro Lukáška. Přispět se dá opravdu pouhou 100-korunou. Jeho příběh najdete zde https://patrondeti.cz/pribeh/houpacka-pro-autis...
@terka228 ja jo a nestacila jsem se divit...
15 600
@zelenaesmolda A kde je ta diskuse?
@zelenaesmolda Ano, ještě zbývá cca 5 000,-
@terka228 asi v propadlisti casu,ja uz si bohuzel nazev nepamatuju
@zelenaesmolda Jj, v poho 🙂
@terka228 porad 15 600
@zelenaesmolda Jj, já vím.. 🙂 I tak je to úžasné 🙂
@terka228 musime ozivovat 🙂
Ano....tímto oživuji !!!!! Už schází pouhých 5 000,- z cílové částky !!!
🙂
@terka228 tak snad se to vybere,vzdyt za tri dny se vybralo pres 7k 🙂
@zelenaesmolda Snad ano, je fakt, že do teď to byl opravdu fofr 🙂
@zelenaesmolda A nemůžeme chtít všechno hned 🙂
@terka228 Hned ne,staci do tech dvou mesicu :D
@pavla555 je to mozne,ze mu chtela dat "sezrat" alimenty.nektere zenske nevedi kdy maji dost.ja tohle nechapu...
@terka228 Ted už to půjde asi pomalu ale verim, ze se to vybere brzo ;) Ja bych taky poslala peníze snad všem, jenže to nejde a pak je mi líto, když jich ma někdo dost a nechce poslat ani ti blbou stovku...
@pitrisek87 To jo no,ale je to furt hold každého věc...vem si třeba to,že mám na fb ňákých 150 přátel....i kdyby polovina z nich tu stovku oželela...co vím,přispěly Lukáškovi 3 kamarádky. Přitom nás každý z nich zná....Proto jsem úplně dojatá,když jste tu sbírku téměř celou poskládaly vy holky tady z Koníka.Vlastně většinou neznáme...😊moc tady všem děkuji♥️
A tak to ještě jednou píšu sem pro všechny tady.....Jse vám moc vděčná za pomoc pro Lukáška. Neznáme se,a přesto se právě od vás tady z koníka nasbírala většina daru !!! Moc si toho vážím ♥️♥️♥️
@terka228 To je přesný na fb hafo lidí v přátelích ale když o neco jde tak dělají vsichni mrtvého brouka.... Me spis rozciluje, jak se ted resi zase ten vojak z Afganistánu. Neříkám, ze mi ho neni líto, je to smutné. Jenže tady umře ročně tolik lidí při výkonu práce (hasici, policisté atd.) a max. se o něm zmini v TV a tady o něm melou už tyden a ještě se zase bude dělat sbírka. Přitom bude mit statni pohřeb, urcite nějaké vyznameni a rodina dostane odškodné... Prijde mi to nefér :(
@pitrisek87 a hlavne tam sel s tim,ze muze padnout a dostal za to slusne zaplaceno.rodina dostane odskodne a jeste sbirku?je to presne jak rikas,spousta lidi padne pri vykonu povolani a humbuk se kvuli toho nedela.
@zelenaesmolda
@pitrisek87
Asi tak Zato my, co pečujeme si stále musíme na zvýšení našich "platů" za celodenní péči počkat....A pak nám nezbývá, než "škemrat" , když chceme naši dětem dopřát něco víc.... Vždyť, kdo by pracoval 24 hodin za 13200,- ? Ještě že se najdou dobří lidé, kteří nás podporují ve sbírkách, či v nadacích....Ale to už jen takový výkřik do tmy...
@zelenaesmolda presne mam na to stejný názor... Je to riziko se kterým tam jdou a kdyby aspoň nasazovali život za nás a ne v nějakém Afganistanů... Ale to by mohl člověk skuhrat pořád. Ted se snad po tolika letech zvysi aspoň ten rodicak o těch 40 tisíc tak bude zase trochu lépe ;) Hlavně, ze státním úředníkum se zvyšuje plat každý rok...
15 700 Kč....... tak teď už jen 5 000 Kč a houpačka je doma 😁🍀
Hele, ženy, nejsem si jistá, jestli je potřeba tohle vlákno udržovat zrovna posuzováním, co je a není spravedlivé a zasloužené. Na to nikdo z nás nemá mandát. Jedna státní úřednice, i když stále ještě na RD) zrovna tenhle týden poslala na různé sbírky skoro 3 tisíce, z toho 500 na tuto sbírku.
@lenkas1982 mandat na to mit nemusime ale svuj nazor rict smime ne?
na materske je tady z nas vetsina bych rekla 🙂
@zelenaesmolda To samozřejmě ano, jen me mrzí, ze se tu tímhle směrem zvrhava zrovna tahle diskuze, která byla založena k uplne jinému účelu, řekla bych. Ale on je to bohužel častý jev, ze se tu diskuze rozjizdeji různými směry.
@lenkas1982 tak v tom mnozstvi lidi je to celkem normalni,ze se diskuze zvrhne,s tim se neda nic moc delat
@terka228 nejak se nam to prestalo hybat...
@lenkas1982 Ano kvůli stěžováni si, co je a není spravedlne toto vlákno založeno nebylo... Jen me prostě mrzí, ze se dávají peníze povětšinou lidem co je zas tak moc nepotřebují :( toť vše.
Tim bych to asi ukončila. A doufám, ze se prostě najde jeste hodně lidí pro které nebude problém přispět ;)

@zelenaesmolda Tak to rozhodně..... 🙂
Já teda tu diskuzi nečetla, no...