icon

Řešíte pojištění storna dovolené v Česku s dítětem?

3. črc 2026

Máme zaplacenou dovolenou v Česku a poprvé přemýšlím nad pojištěním storna. Jedeme s malým dítětem a bojím se, že těsně před odjezdem onemocní.
Cena pojištění není úplně malá, ale zase bych nerada přišla o celou zálohu.
Řešíte storno pojištění i u dovolené v Česku?

j.a.n.i
3. črc 2026

Ja mam pojisteni storna v ramci pojisteni u karty. Ale jinak muze byt problem v tom, ze jak pises, uz mate dobolenou zaplacenou, povetsinou se to pojištění musi uzavřít současně.

sigyn
3. črc 2026

Já bych si hlavně důkladně přečetla podmínky proplacení, protože jsou často tak krkolomné, že byste stejně nemuseli nic dostat.

petulkadodo
3. črc 2026

@anonym_autor Já bych si prvně zjistila, jestli by to bylo vůbec potřeba. Tady v ČR nám vždy vyšli vstříc s přebookováním na jiný termín nebo místo nás jel někdo z rodiny.

malenka3
4. črc 2026

Direct umožní uzavřít i po zaplacení. Běžně uzavírám pro tábory v ČR, větší dovolenou v ČR. Naklikej si, kolik by tě to stálo. Dej pobyt v ČR a zruš si vše kromě toho storna. Dala jsem zkusmo 2+1 lidí, náklady na osobu 10 000 Kč a storno by stálo 908 Kč. U 15 000 Kč je to 1344 Kč.

kayty
Dnes v 07:09

Většinou pojišťuji storno u Direct. Tam to, myslím jako u jediné, lze po uhrazení kdykoli potom. Kdysi měli jen pojištění storna, ale teď je to v rámci cestovního pojištění. Buď to pojistím rovnou všechno nebo vyklikám jen to storno.