Řešíte pojištění storna dovolené v Česku s dítětem?
Máme zaplacenou dovolenou v Česku a poprvé přemýšlím nad pojištěním storna. Jedeme s malým dítětem a bojím se, že těsně před odjezdem onemocní.
Cena pojištění není úplně malá, ale zase bych nerada přišla o celou zálohu.
Řešíte storno pojištění i u dovolené v Česku?
Já bych si hlavně důkladně přečetla podmínky proplacení, protože jsou často tak krkolomné, že byste stejně nemuseli nic dostat.
@anonym_autor Já bych si prvně zjistila, jestli by to bylo vůbec potřeba. Tady v ČR nám vždy vyšli vstříc s přebookováním na jiný termín nebo místo nás jel někdo z rodiny.
Direct umožní uzavřít i po zaplacení. Běžně uzavírám pro tábory v ČR, větší dovolenou v ČR. Naklikej si, kolik by tě to stálo. Dej pobyt v ČR a zruš si vše kromě toho storna. Dala jsem zkusmo 2+1 lidí, náklady na osobu 10 000 Kč a storno by stálo 908 Kč. U 15 000 Kč je to 1344 Kč.
Většinou pojišťuji storno u Direct. Tam to, myslím jako u jediné, lze po uhrazení kdykoli potom. Kdysi měli jen pojištění storna, ale teď je to v rámci cestovního pojištění. Buď to pojistím rovnou všechno nebo vyklikám jen to storno.

Ja mam pojisteni storna v ramci pojisteni u karty. Ale jinak muze byt problem v tom, ze jak pises, uz mate dobolenou zaplacenou, povetsinou se to pojištění musi uzavřít současně.