Fotka dítěte v cestovním pase
Máte prosím zkušenost s fotkou dítěte v pase? Bohužel za 14 odlétáme do Řecka,málá má sice pas ,ale focena je v 8m,nyní má 2,5 roku samozřejmě podoba je trochu jiná dělaly jste pas nový?Dnes mě postrašila sousedka,že nemusíme taky odletět ☹
Pas jsem nechala dělat malé, když jí bylo 8 měsíců. Letos jí budou skoro 3 roky a v červnu jsme na tento pas normálka jeli a nebyl žádný problém. Podoba je taky samo trochu jiná, ale problém vůbec žádný nebyl ani nikdo nic neřešil, takže já bych byla v pohodě.
malá má pas, když ji bylo asi 10 měsíců, letos na něj jela ve 2 letech v pohodě. Pokud jedeš-letíš po Evropě, moc bych to neřešila, hlavně v rámci EU vůbec. Letět třeba do USA, udělám pas nový.. asi tak..
V Tvém případě bych nechala pas starý... Ale určitě to je Tobě 🙂
Odkaz na diskusi, ve které je možné opakovaně reagovat🙂.
https://www.modrykonik.cz/forum/dovolena-v-zahranici-destinace/podoba-ditete-na-fotce-v-cestovnim-pase-uz-je-trochu-jina/

Starší dcera měla první pas v deseti měsících, teď jsme ji ve 2 letech a 9 měsících nechali dělat nový, je psáno, že pas platí pět let NEBO do změny podoby. A ona si teda rozhodně podobná není (teda na její pas by mohla letět mladší🙂). Takže bych radši nechala udělat expres nový pas nebo občanku.