icon

Polsko - Krakov s dětmi. Máte tip na výlety?

pppipina
Včera ve 04:34

Ahoj, vyrazime zitra na tyden do Polska s detmi (kluci 6 a 12). Mam nejaky ramcovy plan - kralovsky hrad, centrum mesta, suntago aquapark, zoo, energylandia, vecer Osvetim, Krakov centrum a hrad. Tak me jen napadlo se tu jeste zeptat, kdo jste v tech mistech byl, zda mate tip jeste na neco jineho, co stoji za to s detmi a manzelem videt? Samozrejme jsem se pidila i pres gemini, ale osobni zkusenost je osobni zkusenost. Moc dekuju a krasny leto vsem 🌞

malazena
Včera v 06:09

Rozhodně doporučuji Park Stanislawa Lema v Krakově a pak krásný lom Zakrzówek-dá se tam koupat, nebo je to i moc pěkná procházka kolem

lv
Včera v 06:22

Park Stanislava Lema (tak nějak podobně), ten nás moc bavil.

andelka
Včera v 06:24

Nám se v Krakově líbilo Muzeum městského stavitelství, kombinace historie a techniky. A expozice v podzemí na náměstí. Z Krakova jsme jeden den busem zajeli do Wieliczky, solného dolu.
Příští rok chceme do Varšavy, tak se tu připíchnu.

kakba
Včera v 09:05

Já bych vynechala Osvětim, na to mají děti čas, za to bych zajela do solného dolu Wieliczky.

pppipina
autor
Včera v 10:19
@kakba

Já bych vynechala Osvětim, na to mají děti čas, za to bych zajela do solného dolu Wieliczky.

@kakba my do tech mist asi hned tak nezavitame, tak chci jet i tam, kdyz iz tam budem..me i manzela to zajima, maly z toho trauma jeste mit nebude (je splachovaci a tohle asi pujde mimo nej...navic i kvuli nemu nepujdem na klasickou prohlidku s pruvodcem, ktera trva 3,5 hodiny, ale pujdem v tech odpolednich hodinach, kdy to maji na vlastni pest bez pruvodce). A starsimu to "prospeje", mam svuj duvod, proc ho tam chci vzit.

eloise02
Dnes v 18:27

Když jsme byli na týden v Krakově my, jeli jsme ještě do fakt pěkného skanzenu ve Wygielzowie, na hrad Tenczyn - u toho je i nějaký dvůr se zvířaty, do Zatorlandu - tam se nám líbil park mythologie, kde jsme pluli na lodi a cestou zpět jsme navštívili zábavní park v Inwaldu. Přímo v Krakově jsme byli na prohlídce katedrály, hradu, v muzeu voskových figurín a jinak jsme se prostě toulali městem.