icon

Cestování autem k moři s dětmi. Spinkaly celou noc?

veronikatokarova
28. čer 2021

Ahoj,hrozně mě zajímá kdo jel k moři s dětmi jestli spinkali celou noc ?Vim,každé dítě je jiné,ale zajímá má mě to 🙂 .Jelikož jedno dítě zvrací (když nespí a jedem dyl )a druhé dá max hodinu v autě,ale když spí tak je to v pohodě .Ale nikde nemáme jak vyzkoušet večerní jízdu (delší než 1h).Děkuji všem za zkušenosti

odula
28. čer 2021

@veronikatokarova jezdíme cca 14h cesty . nespaly celou noc ale rozhodně to bylo 3357634566x lepší než přes den. Nejmladší dcera spala asi 5-6 hodin. Celkové byly klidnější. Ale - tak jako se vším. Je to velmi individuální. Tak to zkuste. Určitě přežijete, a když, tak už budete vědět že nikdy víc ,;)

jjasmina
29. čer 2021

@veronikatokarova jezdit nejlépe na,spaní, u nás je to individuální, jedeme dvě hodiny třeba k mamce v čase jejího spánku a jednou usnula a jednou řvala a,řvala, takže já si to moc neumím představit, kolikrát,se malá chce dostat z autosedacky už po půl hodině

michaelarousova
29. čer 2021

@veronikatokarova my jeli poprve kdyz synovi bylo asi 14mesicu…cesta tak silena od prahy do rakouska jenom rval a rval a pak teda spal ale bylo to takovy neklidny☺️Pritom v autw spi hezky..ale udelali jsme spousta chyb(jeli jsem v noci kdy uz spal asi dve hodiny tak jsme ho museli budit,po hodine jizdy jsme nabirali lidi tak se vzbudil a zas bylo zle) na ceste zpet uz jsme vyjeli asi hodku pred jeho spankem a spal opravdu celou cestu az somu jen s prestavkou na mlicko☺️

radekyacht
Odpověď byla odstraněná
novina
24. únor 2022

Hele a zrovna moje děti nesnášely jízdu autem v noci 🙂 Jak se nemohly přetočit a celkově jim to bylo nepohodlné. Jeli jsme přes den a super. Počítali auta, koukali na pohádku.