icon

Dovolená Kos vs. Rhodos - jaké máte zkušenosti?

jojuka
2. dub 2019

Zdravím, ráda bych znala Váš názor, recenze, případně, kdo můžete i mezi sebou vzájemně porovnat. Rozhodujeme se mezi dovolenou na Kosu (Marmari, Lambi ?) a Rhodosu (Kolymbia).
Rádi bychom příjemné prostředí, přírodu, ale přitom, abychom mohli i trošku výletit (takže ne jen hotel uprostřed pláně a kolem ovce a kozy :o) ), pěkné pláže a teplo (zažili jsme Španělsko uprostřed léta a fleecové mikiny a studený vítr). Děkuji za Vaše názory.

Strana
z2
hojda
4. dub 2019

@mojeuzivatelskejmeno On je taky rozdíl, jestli je člověk u moře na 7 dní nebo na 14 dní, toho času pak tolik není a děti si chtějí užív právě to moře a vodu.

babanci
4. dub 2019

@mojeuzivatelskejmeno Když se chce, tak to jde. Moje dcera čeká v červnu druhé a už v září jedou do Caorle.

babanci
4. dub 2019

@aleenka1234 Poprvé jsem byla v Řecku asi před 26 lety na ostrově Thassos a hned další rok na Chalkidiki. Děti jsem měla v té době hodně maličké a co si pamatuji, tak tam byly pozvolné pláže, někde písčité a někde drobné kamínky a že to bylo moc fajn. Taky Korfu, Zakynthos /oblast Kalamaki - tam se líhnou želvičky přímo na pláži/ je pro děti fajn. Vůbec Řecko je moc prima. Lidi jsou tam milí a děti milují, nehrozí tam žádná exotická nemoc, jídlo chutné, zdravé /řecký jogurt s medem a ořechy, no, mňam/. Pokud chcete klídek, doporučuji ostrov Skopelos, točil se tam muzikál Mamma Mia a lidi tam moc nejezdí. Je parádní i ta cesta tam, protože se létá na vedlejší ostrov Skiathos a na Skopelos se pak přepravuješ lodí.

aleenka1234
4. dub 2019

@babanci moc děkuju 🙂

jasemin26
4. dub 2019

Pokud se mohu prida, Rhodos kolymbiu nedoporucuji.. byli jsme v loni v lete a velke zklamani, poradny vitr cely den, pláže nic moc a k videni na prochazkach toho. Take moc nebylo

Strana
z2