Dovolená pro maminky s dětmi
Zdravím všechny maminky. 🙂 Napadlo mě „uspořádat“ dovolenou pro partu ženských s dětmi. Mám dvouletého kluka a rádi bychom někam vyrazili. Asi by se jednalo o pronájem nějaké chalupy na týden, vařili bychom si sami, nějak se prostřídali 🙂 lokalitu by jsme ještě domluvili. Mám auto a pokud by bylo třeba, můžu někoho vyzvednout, případně v tom týdnu rozvozit na různé výlety 🙂 Nedokážu momentálně upřesnit cenu, protože nevím kolik by nás jelo, ale chtěla bych aby to vyšlo co nejlevněji aby mohli jet i maminky které si nemůžou dovolit drahé dovolené ;) Dovolená pro ženy s dětmi, na počtu a věku dětí nezáleží 🙂 Byl by zájem?
mám děti 4 a 6,5 a jsme velmi společenští. ale děsně záleží na termínu a lokalitě. krkonoše jsou nádherné, ale pro nás nedostupné. dělit se o větší pokoj by nám nevadilo. už to máme jednou za sebou 🙂
ještě jsem narazila na další, což mě velmi zaujalo, má to velkou kapacitu a předposlední týden v srpnu volno, odkaz zde http://www.harusuvdvur.cz/
Možná už by to chtělo něco rezervovat. Jak jste vlastně pro délku pobytu? Já bych se přimlouvala od neděle, či pondělí až do pátku. Tedy ne obvyklý pobyt od soboty do soboty. Jak to vidí ostatní?
super nápad..eventuálně bych měla i já zájem..mám 9 letého kluka...
Ahoj také bych se přidala s 12-ti měs. chlapečkem.
Tak jak to tu vypadá? Pojede se někam nebo ne? Já jsem stále pro 🙂
@versatilka Ahoj, zakladatelka nějak přestala reagovat 😕
Já jsem také stále pro, ale zakladatelka už nereaguje. Neusporadame to tedy samy? Já se toho klidně ujmu...
@klaudyse můžeme vymyslet záložní plán 🙂 prozatím
@versatilka jj, souhlas! tak uvidíme, já vyjedu ráda i jinam, aspoň se vyhneme D1! 🙂
@klaudyse to by nebylo špatné 😀
@hope09 jj. Kouknu. Ale vidím, že zatím jsme tři. Tak v jaké lokalitě mám hledat?
@versatilka
Taky dojedeme autem a délka pobytu klidně od pondělí do pátku, myslím, že to bude stačit ☺ A Jizerky zní bezva nebo jinam, hlavně ať je tam pěkná příroda a nemusí tam být mraky lidí viz třeba Harrachov. A třeba se ještě někdo přidá, až sem dáš konkrétní místo ☺
@versatilka
@hope09 Jsem úplně pro! Terminove taky tak podobne. Kouknu se po něčem. A třeba se i někdo prida.
@hope09
@versatilka holky, vzpomněla jsem si na penzion, kde už jsem byla. Je to takový klidný kout, majitelé milí a vstřícní a dá se po okolí jezdit po cyklo stezkách s kočárem. Ubytování je navíc na výběr ze dvou cenových kategorií, buďto se společnou koupelnou na patře, anebo pak pokoje s vlastní. Koukněte se na to, třeba se vám to bude líbit. Koukala jsem se na bookingu na termíny -13.až 16. a 27. až 30. srpna a mají tam volno. Je to tedy pondělí až čtvrtek.
@klaudyse vypadá pěkně, ale pro mě drahé. Teda pro mě ne, ale pro děti jo. Mám dvě 3.5 roku.. takže by mě pobyt na 4 dny vyšel na 5 tis a to nepočítám obědy a večeře, předpokládám, že kuchyňka tam nebude, když je to penzion. To je za tu chvilku zbytečně moc. ☹
@versatilka Vypadá to pěkně, ale taky mě napadlo, že už se do tří let nevejdeš. Jinak ten termín za nás určitě nejpozději do 25.8., pak máme další dovču, tak abych se stihla zpacifikovat 😀 Toho 13. - 16. by bylo ok. A kuchyňka by se nám taky hodila, synovi potřebuji vařit, ještě zdaleka nejí všechno.
@klaudyse
@hope09
@versatilka tak jdu popřemýšlet dál 🙂
Asi nebude jednoduché něco najít :( A co to nenechat až na září? Tam už vidím vícero možností mimo sezónu ...
@klaudyse chodím do práce, takže v září už se mi to nehodí, většinu dovolené si vyberu o prázdninách kvůli dětem. Něco najdeme.
My bychom mohli zas až koncem září a to už zas může být ošklivé počasí. Večer taky zkusím po něčem kouknout
@hope09
@klaudyse
http://www.ceskapohoda.cz/cesky-raj-chalupy/cha... na týden za 6tis pro všechny volno na přelomu července a září

Holky. Já jsem náhodně narazila na tohle. Tak posílám. http://www.e-chalupy.cz/vysocina/ubytovani-vlca...