icon

Dovolená pro maminky s dětmi

emimka20
25. čer 2018

Zdravím všechny maminky. 🙂 Napadlo mě „uspořádat“ dovolenou pro partu ženských s dětmi. Mám dvouletého kluka a rádi bychom někam vyrazili. Asi by se jednalo o pronájem nějaké chalupy na týden, vařili bychom si sami, nějak se prostřídali 🙂 lokalitu by jsme ještě domluvili. Mám auto a pokud by bylo třeba, můžu někoho vyzvednout, případně v tom týdnu rozvozit na různé výlety 🙂 Nedokážu momentálně upřesnit cenu, protože nevím kolik by nás jelo, ale chtěla bych aby to vyšlo co nejlevněji aby mohli jet i maminky které si nemůžou dovolit drahé dovolené ;) Dovolená pro ženy s dětmi, na počtu a věku dětí nezáleží 🙂 Byl by zájem?

Strana
z4
klaudyse
29. čer 2018

Holky. Já jsem náhodně narazila na tohle. Tak posílám. http://www.e-chalupy.cz/vysocina/ubytovani-vlca...

blahova_andrea
29. čer 2018

mám děti 4 a 6,5 a jsme velmi společenští. ale děsně záleží na termínu a lokalitě. krkonoše jsou nádherné, ale pro nás nedostupné. dělit se o větší pokoj by nám nevadilo. už to máme jednou za sebou 🙂

klaudyse
29. čer 2018

ještě jsem narazila na další, což mě velmi zaujalo, má to velkou kapacitu a předposlední týden v srpnu volno, odkaz zde http://www.harusuvdvur.cz/
Možná už by to chtělo něco rezervovat. Jak jste vlastně pro délku pobytu? Já bych se přimlouvala od neděle, či pondělí až do pátku. Tedy ne obvyklý pobyt od soboty do soboty. Jak to vidí ostatní?

hope09
30. čer 2018

@emimka20 Ahoj, tak už se ti podařilo něco objevit?

@klaudyse to vypadá moc pěkně ☺ jenom jsem nepochopila, kolik těch malých pokojů tam vlastně mají

klaudyse
30. čer 2018

@hope09 ten harusuv dvur tam ma tech pokoju pet a pak jeste dalsi apartmany s vicero loznicemi, je tam toho hodne... ale zase zakladatelka bude mit asi vice typu, tak uvidime 🙂

sangina
1. črc 2018

super nápad..eventuálně bych měla i já zájem..mám 9 letého kluka...

klaudyse
3. črc 2018

@emimka20 tak jaké máš tipy na ubytko? Já jsem pripadne taky něco našla ;) jestli je to ještě z tvé strany aktuální? 🙂

karaje
3. črc 2018

Ahoj také bych se přidala s 12-ti měs. chlapečkem.

versatilka
11. črc 2018

Tak jak to tu vypadá? Pojede se někam nebo ne? Já jsem stále pro 🙂

hope09
11. črc 2018

@versatilka Ahoj, zakladatelka nějak přestala reagovat 😕

klaudyse
11. črc 2018

Já jsem také stále pro, ale zakladatelka už nereaguje. Neusporadame to tedy samy? Já se toho klidně ujmu...

versatilka
11. črc 2018

@klaudyse můžeme vymyslet záložní plán 🙂 prozatím

versatilka
11. črc 2018

@klaudyse
@hope09
koukám že všechny tři jsme pražské (i když já už jen částečně), to se hodí. Když se neozve nikdo další tak bychom ani nemusely koukat na vysočinu (i když proti ní nic nemám) 🙂

klaudyse
11. črc 2018

@versatilka jj, souhlas! tak uvidíme, já vyjedu ráda i jinam, aspoň se vyhneme D1! 🙂

versatilka
11. črc 2018

@klaudyse to by nebylo špatné 😀

hope09
11. črc 2018

@klaudyse To by šlo 🙂 Tak po něčem koukneš?

klaudyse
12. črc 2018

@hope09 jj. Kouknu. Ale vidím, že zatím jsme tři. Tak v jaké lokalitě mám hledat?
@versatilka

versatilka
12. črc 2018

@klaudyse já dojedu autem kamkoliv bude třeba 🙂 jestli máš nějaké osvědčené místo, tak sem s ním. Třeba Krkonoše/Jizerky nebo nějaká přehrada poblíž.
Akorát mám celkem plné víkendy, takže délka pobytu za mě po-pá ideál (nebo jen 3/4 dny kdyby se vám nechtělo na celý týden) @hope09

hope09
12. črc 2018

Taky dojedeme autem a délka pobytu klidně od pondělí do pátku, myslím, že to bude stačit ☺ A Jizerky zní bezva nebo jinam, hlavně ať je tam pěkná příroda a nemusí tam být mraky lidí viz třeba Harrachov. A třeba se ještě někdo přidá, až sem dáš konkrétní místo ☺

klaudyse
12. črc 2018

@versatilka
@hope09 Jsem úplně pro! Terminove taky tak podobne. Kouknu se po něčem. A třeba se i někdo prida.

klaudyse
12. črc 2018

@hope09
@versatilka holky, vzpomněla jsem si na penzion, kde už jsem byla. Je to takový klidný kout, majitelé milí a vstřícní a dá se po okolí jezdit po cyklo stezkách s kočárem. Ubytování je navíc na výběr ze dvou cenových kategorií, buďto se společnou koupelnou na patře, anebo pak pokoje s vlastní. Koukněte se na to, třeba se vám to bude líbit. Koukala jsem se na bookingu na termíny -13.až 16. a 27. až 30. srpna a mají tam volno. Je to tedy pondělí až čtvrtek.

versatilka
12. črc 2018

@klaudyse vypadá pěkně, ale pro mě drahé. Teda pro mě ne, ale pro děti jo. Mám dvě 3.5 roku.. takže by mě pobyt na 4 dny vyšel na 5 tis a to nepočítám obědy a večeře, předpokládám, že kuchyňka tam nebude, když je to penzion. To je za tu chvilku zbytečně moc. ☹

hope09
12. črc 2018

@versatilka Vypadá to pěkně, ale taky mě napadlo, že už se do tří let nevejdeš. Jinak ten termín za nás určitě nejpozději do 25.8., pak máme další dovču, tak abych se stihla zpacifikovat 😀 Toho 13. - 16. by bylo ok. A kuchyňka by se nám taky hodila, synovi potřebuji vařit, ještě zdaleka nejí všechno.
@klaudyse

klaudyse
12. črc 2018

@hope09
@versatilka tak jdu popřemýšlet dál 🙂

versatilka
12. črc 2018

@klaudyse
@hope09
Až se večer dostanu k počítači, tak se po něčem také podívám, na mobilu to jde špatně.

klaudyse
12. črc 2018

Asi nebude jednoduché něco najít :( A co to nenechat až na září? Tam už vidím vícero možností mimo sezónu ...

versatilka
12. črc 2018

@klaudyse chodím do práce, takže v září už se mi to nehodí, většinu dovolené si vyberu o prázdninách kvůli dětem. Něco najdeme.

hope09
12. črc 2018

My bychom mohli zas až koncem září a to už zas může být ošklivé počasí. Večer taky zkusím po něčem kouknout

versatilka
13. črc 2018

@hope09
@klaudyse
http://www.ceskapohoda.cz/cesky-raj-chalupy/cha... na týden za 6tis pro všechny volno na přelomu července a září

Strana
z4