icon

Dovolená s ročním dítětem u moře: Je to dobrý nápad?

nagojka
12. únor 2022

Ahoj maminky..chtela bych se zeptat zda byl nekdo na dovce u more s temer rocnim mimce..nasemu prckovi bude rok v srpnu a radi bysme konecne po dvou letech(neli trech) vyrazili k mori..ale porad premyslime zda je to dobry napad s tak malym prckem..🤔chlap se boji toho jak bude malej reagovat takove teplo,aby mu z toho nebylo saptne nemel teploty..samozrejme vim ue to ovlovnit nejde a stat se to muze...tak bych se chtela zeptat kam s takhle malym se da v pohode jet a jak se vase deti aklimatizovali?zvladali deti i let letadlem?dekuju za vase zkusenosti😛

Strana
z2
zuzineckah
14. únor 2022

@marcicek84 to jo, ale mě děsně vyhovovalo, že to mimino prochrápe půl dne a když zrovna ne, tak jsem nakojila, vyměnila plenu a mohla jsem se dalších pár hodin nerušeně válet na lehátku 👍 jakmile začnou chodit, zvídat, pak dovádět, tak už to prostě klídek není, ale jsou to zase jiné zážitky 🙂 Já si prostě chtěla s nimi užít vše od malinka a neměli jsme nikdy žádný problém.

marcicek84
14. únor 2022

@zelenaesmolda 😀 stane se 😀

marcicek84
14. únor 2022

@zuzineckah tak jestli je klidne a spaci tak proc ne,ale treba mi dite takhle dlouho pres den v kuse nespi a to ma 4 mesice a da max. 2 h a to zrovna po obede,kdy je u more nejvetsi horko a vetsinou se odpociva v pokoji...tak si asi nedovedu predstavit to rocni...

zuzineckah
14. únor 2022

@marcicek84 my máme ubytování vždy přímo na pláži, bereme soukromé apartmány, nebo resorty s vilkami na pláži 👍 ale v naprosté většině byl vždy dostupný stín, kde maloši spokojeně chrněli buď na lehátku nebo v kočárku. V pokoji přes den jen málokdy...

marcicek84
14. únor 2022

@zuzineckah ve stinu stale horko pro nas i v poledne,nedovedimu si to proste predstavit,my musime na pokoj trochu ochladit klimou a to je dalsi vec,ue mimco proste klimu nemusi snaset a hned onemocni...vetsi jak ktere...ale i z klomy v letadle pak mely decka na miste 40 horecky a anginy,to se tak stalo znamym,4 dny v haji,jesteze tam byli na 12 dni a male zabraly ATB a to uz mela 4 roky...

janedv
14. únor 2022

@marcicek84 s tebou musi byt v zivote fakt legrace 🙂
@nagojka letame s detmi odmala, starsi 10m, s mladsi od 3m. Letadla, auto, more, mesta, cokoliv. Deti more a bazeny miluji, 3m spala ve stinu bud v kocarku nebo na lehatku, total v klidu

zuzineckah
14. únor 2022

@marcicek84 tak tohle neznáme...👍

zuzineckah
14. únor 2022

@janedv tak tak... osobně mi teda přijde příjemnější a pro dítě přijatelnější jemný mořský vánek, než klimou chlazený pokoj👍

marcicek84
14. únor 2022

@janedv stejne jako mudi byt legrace treba s maminkou s urvanym mimcem na palube letadla,ze jo 😉

prezdivka
14. únor 2022

Prokristapána, děti jsou taky lidi, netřeba je separovat jako někoho, kdo nepatří do společnosti. Ano, některé děti v letadle pláčí. No a co? Když si člověk sedne před někoho, kdo mu bude celou cestu zpívat za zádama, nebude to o nic lepší cesta, hádám. Pochopení a tolerance je klíč (nejen) ke klidnější dovolené.

bubinko1506
15. únor 2022

Boli sme s 10 mesacnymi dvojcatami v Chorvatsku a bola to asi najpokojnejsia dovolenka pri mori s nimi😅. Chodime kazdy rok, uz budu mat 6 rokov a vzdy si to uzijeme vsetci. Ale zacali sme s nimi cestovat, ked mali 3 mesiace - lyzovacka v AT, zvladli to tiez na 1*.

Strana
z2